Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוע ברכישת מחשב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשתמש הממוצע עם מחשב חדש , 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך מינימאלי:

א. ויסטה עולה יותר מהר מXP! (אתם מוזמנים למדוד)

ב. הפעלה של תוכנות - פעם ראשונה באותה מהירות כמו XP - כל פעם אחריה -> רבע מהזמן (ניהול זיכרון לא רע בכלל)

ג. ה"קישוטים" , חוץ מפונקציונליות טובה יותר (תן למשתמש חדש שאף פעם לא נגע במחשב לגעת בויסטה ולאחר בXP , לא למשתמש LIGHT לגעת פעם ראשונה בויסטה אחרי שזיינו לו את השכל שזה גרוע) - בגלל שהם רצים על הכרטיס מסך - הם מורידים עומס מהמעבד ומהזיכרון שנשמרים בעיקר לCACHING מצוין.

XP ממש לא יותר נח ולא יותר אינטואטיבי.

לא רק זה, הוא גם הרבה פחות יציב כבר בימינו (ויסטה מאוד יציב לCRASHים , גם בתהליכים עיקריים ובדרייברים) ורוב המשתמשים מתבססים בעיקר על תגובות סיפרו לי שמעתי השתמשתי 5 דקות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אנשים מעדיפים XP מתוך בורות וקריאה של מאמרים חובבניים - כמו בYNET שהעלו אותה על פנטיום איטי עם גיגה או חצי גיגה זיכרון למיטב זכרוני.

מי שחושב שההבדלים בין XP לויסטה הם באנימציות, ובכן , אני אהיה נחמד ואני אגיד שעדיף שלא ינסה לטעון איזה מערכת הפעלה עדיפה ולמה.

ליביו

ניסיתי על 5 מחשבים

3 פעמים בבית, אחר כך שידרגתי מחשב ניסיתי עוד פעמיים

3 פעמים בעבודה

פעמיים במחשבים הניידים בעבודה.

בכל הפעמים נכוויתי, התוכנה קרסה פלוס צרות נוספות רבות.

אי אפשר לעבוד בצורה נורמלית עם מחשב שיש עליו ויסטה. מצטער.

ואני הראשון לאמץ דברים חדשים.

ניסיתי ULTIMATE ו BUSINESS מספר שווה של פעמים ,

בכל פעם שיצא לי להתקין מחשב חדש, ויוצא לי לא מעט, ניסיתי קודם ויסטה ואחר כך ויתרתי ועברתי לXP.

מה ששבר אותי סופית שבאתי יום אחד הביתה למחשב הVISTA שלי, ופשוט נעלמו ממנו כל התוכנות, כאילו מעולם לא התקנתי שוב.

אני מדבר כמובן על ויסטה עם SP1. כאשר עבדתי במחשב האישי שלי בעבודה, משהו כמו 9 חודשים עם ויסטה בגרסא ללא SP1 ואכלתי חצץ גם לפני השדרוג וגם אחרי השדרוג.

הגירסה הכי טובה ויציבה היום : WIN XP SP-3 media center.

נ.ב. כן, הויסטה נראה יותר מגניב והמדיה סנטר שלו יותר מתקדם. אבל זה לא הכל בחיים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תשמעו, אני לא יודע מה יותר טוב\יותר מהיר\יותר מאובטח\אנערף, אבל אני משתמש כבר הרבה זמן ב-XP, ופשוט לא חסר לי שום דבר בו, אז למה לשדרג לי או למשתמש הממוצע לשדרג?

פורסם

אני עם Liviur.

עובד על Vista Ultimate X64 מאז שלבי הבטא, ופחות או יותר מאז השחרור אין מרוצה ממני.

היא יותר טובה מXP לפחות כמו שXP יותר טובה מ98SE.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אייל , תאמין לי אתה מקולל.

אתה וויסטה = אותו מזל שיש לך עם צרפתיות :)

יש לי ויסטה מסוף שלבי הבטא על יותר מחשבים ממה שכתבת (גם עבודה וגם בית , גם לפטופים וגם רגילים) , כמות הבעיות היתה אפסית (פחות ממה שנתקלתי בXP) ונעלמו לגמרי מחצי שנה אחרי שכותבי תוכנות למדו להתרגל לזה.

מה שכן - אכן UPGRADEים לא משהו , די חובה להתקין נקי.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

3 או 4 מההתקנות היו מהגרסא החדשה שנמכרת שכוללת SP1 מובנה.

תן לי לנסח את זה אחרת : אי אפשר לעבוד עם VISTA ותוכנות מקצועיות ,הנדסיות, תכנותיות או כלים אחרים.

גם אי אפשר לעבוד עם ויסטה בצורה חלקה עם ציוד בן יותר משנתיים, אפילו המדפסת שלי אין לה דרייבר לויסטה (לייזר של HP בת שנתיים בערך) וגם כרטיס הקול של קריאטיב LIVE! שיש לי במחשב ה HTPC, שלא לדבר על הסורק בן ה3 שאפשר לזרוק אותו לפח אם עובדים בויסטה.

להתקין ויסטה על מחשב חדש מהניילון, ולראות בו סרטים ולשחק משחקים - כנראה יעבוד טוב.

לעשות קצת יותר : לא.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם לתוכנות לא יצאו גירסאות חדשות שמתחשבות בויסטה: אכן לא , אי אפשר (כמו סוליד שרציתי להשתמש בגירסא שהיתה לי וגיליתי שאין סיכוי , ורק הגירסא החדשה ביותר אפשר)

מדפסת: אני משתמש בזירוקס וקודם היתה HP - שתיהן עבדו מהקופסא (הHP משולבת עם סורק).

כרטיס קול: לCREATIVE יש דרייברים חדשים , אבל אתה צודק - הם לא מושלמים כמו לXP (בעיקר בעניין התוכנות והשליטה מסביב) - אבל שוב - אשמת קריאיטיב , דווקא M-AUDIO לקחו בתחום הזה את ההובלה עם דרייברים מאוחרים (שנה אחרי יציאת ויסטה כמעט) אבל מצוינים , ואם כבר HTPC - קונים כרטיס של ATI עם יציאת HDMI מלכתחילה וחוסכים את ההיתעסקות.

איזה דגם של SBLIVE יש לך ?

בכ"א , כל הדוגמאות שכתבת גם ככה לא רלוונטיות למשתמש הממוצע שעליו מדובר כרגע שקונה מחשב חדש עם התקנה נקייה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אני משתמש בויסטה שנתיים ושבועיים, אותה התקנה, על C2D E6600 עם 2 גיג זיכרון

גם היום, אחרי שנתיים שהמערכת מותקנת

המחשב טס.

הביצועים מעולים.

אני מבסוט.

0 תקלות.

זה הכל. יותר מזה חבל לפרט.

פורסם
אם לתוכנות לא יצאו גירסאות חדשות שמתחשבות בויסטה: אכן לא , אי אפשר (כמו סוליד שרציתי להשתמש בגירסא שהיתה לי וגיליתי שאין סיכוי , ורק הגירסא החדשה ביותר אפשר)

מדפסת: אני משתמש בזירוקס וקודם היתה HP - שתיהן עבדו מהקופסא (הHP משולבת עם סורק).

כרטיס קול: לCREATIVE יש דרייברים חדשים , אבל אתה צודק - הם לא מושלמים כמו לXP (בעיקר בעניין התוכנות והשליטה מסביב) - אבל שוב - אשמת קריאיטיב , דווקא M-AUDIO לקחו בתחום הזה את ההובלה עם דרייברים מאוחרים (שנה אחרי יציאת ויסטה כמעט) אבל מצוינים , ואם כבר HTPC - קונים כרטיס של ATI עם יציאת HDMI מלכתחילה וחוסכים את ההיתעסקות.

איזה דגם של SBLIVE יש לך ?

בכ"א , כל הדוגמאות שכתבת גם ככה לא רלוונטיות למשתמש הממוצע שעליו מדובר כרגע שקונה מחשב חדש עם התקנה נקייה.

ליביו

יש באג בדרייברים החליפיים שאתה מדבר עליהם שהם לא עובדים ב5.1 , אלא כ: 2.0.

בקשר ללקנות כרטיס ATI וכל זה - לא יתכן שמערכת ההפעלה תכתיב לי החלפת חומרה כאשר יש לי חומרה דיי חדשה. יש לי כרטיס עם יציאת DVI והסאונד יוצא ביציאה הקואקסיאלית ככה שאין לי צורך ב HDMI.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שלא לדבר על הסורק בן ה3 שאפשר לזרוק אותו לפח אם עובדים בויסטה.

אם קונים קקמייקה סיני, אז כן, כמו שהיה לי עם חיבור מצלמת WEB ישנה ועלומת שם, למחשב החדש של אמא שלי והסתכם בהוצאה של 100 ש"ח על מצלמה חדשה של סמסונג.

מעבר לזה, לכל דבר אחר הייתה תמיכה מלא בויסטה X64, בין אם ויסטה זיהתה את זה לבד או הורדת דרייבר מאתר היצרן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם קונים קקמייקה סיני, אז כן, כמו שהיה לי עם חיבור מצלמת WEB ישנה ועלומת שם, למחשב החדש של אמא שלי והסתכם בהוצאה של 100 ש"ח על מצלמה חדשה של סמסונג.

מעבר לזה, לכל דבר אחר הייתה תמיכה מלא בויסטה X64, בין אם ויסטה זיהתה את זה לבד או הורדת דרייבר מאתר היצרן.

אני לא קונה זבל סיני או כל זבל מסוג שהוא.

בדרך כלל אני קונה מוצרים מהמובילים בשוק, גם הסורק והמדפסת במקרה הזה.

בכל מקרה, לא יתכן שלא תהיה תאימות אחורה בדרייברים בין XP ל VISTA. על הדבר הזה בלבד מערכת הפעלה קמה ונופלת.

כמו ש XP עובדת עם דריברים של WINDOWS 2000 ושל NT (הגרסאות הקודמות מאותה משפחה) , ככה ניתן לצפות מ VISTA.

אי אפשר להפיל את זה על כל היצרנים, שיתחילו לכתוב דרייברים למוצרים שכבר לא מיוצרים יותר.

דבר אחד טוב שאפשר לומר על ויסטה : זה שבחלק גדול (אבל לא אבסולוטי) מהמקרים, מנגנון מציאת הדרייברים האוטומטי דרך האינטרנט , מוצא דרייבר מתאים ומתקין אותו לבד.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לדעתי זה המפרט המינימאלי הראוי למאכל אדם

מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box

₪366

כמות:1

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208

לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2L

₪277