Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אתמול אחריי העבודה הלכתי לראות איסוזו רודיאו, קיבלתי רושם מאוד טוב מהאוטו מלבד צריכת הדלק שלו, וגובה המושבים שיכול להציק קצת,

הייתי רוצה לקבל חוות דעת על האוטו הנ"ל, ייתרונות, חסרונות, וכל מידע אפשרי.

האוטו שראיתי היה שנת 2001, הדגם המפואר.

יש לציין שהנני עובד בחלקי חילוף למכוניות ולבן דוד יש מוסך, כך שעלויות טיפולים וחלקים לא מעניינים אותי, אז אנא, אין טעם להזכיר את זה.

תודה רבה.

פורסם
רכב מעולה, מפואר מאוד וכפי שאתה אמרת גם זולל דלק.

ששמירת הערך שלו היא טובה.

בעיית ברקסים חורקות...

ברכב שאני נסעתי לא היה בעיית בראקסים חורקים, אבל בהחלט צריך להתרגל לבלמים שלו, הנני רגיל ללנסר 06 והרודיאו זה קפיצה של כמה דרגות.

אם עוד אנשים יכתבו חוו"ד על הרכב אני אשמח.

פורסם
יש לי ניסיון עם הטרופר והאיפון

לשני קרובי משפחה יש אותם.

בכל פעם כאשר הברקסים מוחלפים תמיד לאחר מינימום 7 חודשים יש חריקות.

אוקיי תודה רבה,

שכחתי להזכיר שהנני צריך את הרכב לעיר בלבד, לא לשטח אוליי מדיי פעם שבילים.

איך המנוע שלו?

עושה את העבודה?

ה205 כ"ס מורגשים?

שמתי לב לכפתור SPORT ברכב, מהו?

תודה.

פורסם

חבר טוב שלי שמתמחה בנהיגת שטח ויוצא לנהיגה טכנית ולנהיגה בתנאי עבירות קשה אמר לי פעם שאם רודיאו אז דווקא את הדגם הפחות מפואר. הסיבה היא שלדגם המפואר הגלגל הרזרבי ממוקם בתחתית הרכב מאחורה מתחת לדלת. זה מנמיך את החלק האחורי ובכל עלייה בזווית חדה מהסטנדרט(ובשטח זה קורה תדיר) ה"זנב" פוגע בקרקע ו/או לא מאפשר לעבור באותה נקודה. בדגם הפחות מפואר הצמיג ממוקם אחרת.

שווה לבדוק את הנקודה הזאת אם הרכב ייועד לשטח (אם רק לנסיעה בטיילת מול בתי קפה אז המפואר עדיף כמובן).

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
חבר טוב שלי שמתמחה בנהיגת שטח ויוצא לנהיגה טכנית ולנהיגה בתנאי עבירות קשה אמר לי פעם שאם רודיאו אז דווקא את הדגם הפחות מפואר. הסיבה היא שלדגם המפואר הגלגל הרזרבי ממוקם בתחתית הרכב מאחורה מתחת לדלת. זה מנמיך את החלק האחורי ובכל עלייה בזווית חדה מהסטנדרט(ובשטח זה קורה תדיר) ה"זנב" פוגע בקרקע ו/או לא מאפשר לעבור באותה נקודה. בדגם הפחות מפואר הצמיג ממוקם אחרת.

שווה לבדוק את הנקודה הזאת אם הרכב ייועד לשטח (אם רק לנסיעה בטיילת מול בתי קפה אז המפואר עדיף כמובן).

האפשרות השניה, כמו שרשמתי, אני צריך ג'יפ לעיר נטו אוליי מדיי פעם שבילים.

לשטח יגיע אופנוע.

פורסם

הרודיאו רכב לא רע, רק מנסיון נהיגה בו על כביש רטוב זה חוויה כיפית ויכולה גם להיות מסוכנת.

יש לו מערכת הנעה כפולה לא קבועה , פרימיטיבית מאוד .....

הוא מבוסס על האופל פרונטרה טורפת השטח.

בתור רכב ללא דרישות מיוחדות של התנהגות כביש - מומלץ בחום.

בתור רכב שעלול לשרת משפחה שנוסעת הרבה - אני בספק אם זה מה שהייתי בוחר.

פורסם

רוצה רכב שטח מפואר?

מחפש מנוע בנזין 3.2 ליטר

האפשרות הבאה (לדעתי המשוחדת) טובה מהרודאו בכל דבר.

גדולה יותר, יכולת שטח טובה יותר, מנוע וגיר טובים יותר וגם...זולה יותר לאחזקה.

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=96&SubModelID=600&FromYear=2004&UntilYear=2004&Auto=&EngineTypeID=1&fromPrice=&untilPrice=&fromHand=&Hand=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&fromKM=&KM=&Info=&ImgOnly=1

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

היה לי על הרקסטון כמעט יום שלם של נהיגה.

עוד בזמן הטרופר.

זאת הייתה אכזבה אחת כ-ז-א-ת גדולה.

אני לא בדיוק מדד כי על הרודיאו לא הייתה לי התרשמות, אבל באמת שחוץ מהכסאות עור שהיו די נוחים והמזגן לא מצאתי משהו טוב בו.

בהצלחה.

GS300.

פורסם

הרודיאו מבוסס על הטנדר של איסוזו, האיפון, וזה מורגש היטב.

לרודיאו מנוע טוב וביצועי כביש מצויינים, אך נוחות הנסיעה מתחת לכל ביקורת, בייחוד בדגם הפשוט יותר.

בדגם המהודר יותר שנקרא SLE יש בולמי זעזועים משופרים, וגם יכולת השטח יוצאת נישכרת מכך.

כצפוי, צריכת הדלק גבוהה למדי וגם עלויות הביטוח גבוהות למדי.

בתור מכונית לכביש בלבד - חבל על כספך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לרודיאו מנוע טוב וביצועי כביש מצויינים, אך נוחות הנסיעה מתחת לכל ביקורת, בייחוד בדגם .

ביצועי כביש מצויינים?

חוץ מזה שהוא מדביק אותך למושב בזמן האצה, אי אפשר לקרוא לזה ביצועי כביש מצויינים.

הוא פשוט רכב מהיר, אבל זה לא שווה הרבה כי הוא לא נותן לך מספיק בטחון בשביל להרביץ.

פורסם

חשבתי גם על הרקסטון האמת, אבל סאן יאנג לא נשמע מפתה כלכך.

האמת כל אוטו יתקבל בברכה ולא רק ג'יפים, אני חובב ג'יפים, פאר, ואוליי קצת ספורט (אם אפשר לקרוא לזה ככה)

מה זה ספורט בשבילי? גולף V5, GTI וכו'...

כעיקרון אני יורד מעולם האופנועים עושה הפסקה קטנה.

תודה מראש לכל העוזרים, כל תגובה עוזרת לי מאוד, במיוחד כשאני לא מבין גדול.

• תוכן חדש...