Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הייתי מעורב בתאונה עם נפגעים.. כולם יצאו בסדר ברוך השם ויש רק פגיעות יבשות, אבל שני הנוסעים שאיתי היו במיון ולכן התאונה נחשבת עם נפגעים.

התאונה הייתה עצמית, שום רכב אחר לא היה מעורב.

החלקתי כתוצאה ממים עם הכביש במהירות של 90 קמ"ש במקום שמותר בו 80 ונכנסנו בעמוד.

קיבלתי שלילה לחודשיים וכנראה שאני יקבל גם הזמנה לבית משפט.

מה לדעתכם יהיה הדין בבית משפט? מה עליי לעשות בשביל להקל על העונש כמה שיותר? ומה יקרה בדיוק לדעתכם?

תודה רבה לעונים.

פורסם
לצערי הייתי מעורב בתאונה עם נפגעים.. כולם יצאו בסדר ברוך השם ויש רק פגיעות יבשות, אבל שני הנוסעים שאיתי היו במיון ולכן התאונה נחשבת עם נפגעים.

התאונה הייתה עצמית, שום רכב אחר לא היה מעורב.

החלקתי כתוצאה ממים עם הכביש במהירות של 90 קמ"ש במקום שמותר בו 80 ונכנסנו בעמוד.

קיבלתי שלילה לחודשיים וכנראה שאני יקבל גם הזמנה לבית משפט.

מה לדעתכם יהיה הדין בבית משפט? מה עליי לעשות בשביל להקל על העונש כמה שיותר? ומה יקרה בדיוק לדעתכם?

תודה רבה לעונים.

לפי מה שידוע לי תאונה שבה יש נפגעים זה שלילה ל3 חודש,עם הרוגים זה חצי שנה.

לגבי דיני הנהג החדש אני לא ידוע למזלי לא יצא לי לעבור ברוך השם,אבל עם נסעת מעל המותר יצפה לך שלילת רישיון אני מניח.

פורסם

שאני יבין אם נהג חדש נוסע עם 2 חברים שלו במהירות המותרת (80-90 אף שוטר לא יכול להוכיח) ופתאום מחליק בגלל משהו שהוא ממש ממש לא אשמתו.. נגיד שמן באמצע הכביש או בור שהתמלא מים, למה מגיע לנהג עונש בכלל?? זה הרי לא אשמתו

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לא בידיוק. אני אסביר טוב יותר.

בצד ימין של הכביש היה מים. ואני נסעתי בצד שמאל והתחלתי לאבד שליטה בגלל תנועה חזקה מדיי על ההגה כשניסיתי לעבור לימני, וכשניסיתי להשתלט על הדבר המים גרמו לאוטו לאבד שליטה לגמרי וקרה מה שקרה. לכן התאונה היא באשמתי. אף אחד לא יודע אם הייתי מצליח להשתלט על האוטו בלי המים.

אני לוקח אחריות מלאה על הדבר ולא מאשים את העירייה המים או כל דבר אחר, אני לא מתכוון לחזור לכביש בלי קורס לנהיגה מתקדמת בשביל להבטיח שדבר כזה לא יקרה לי שוב. אבל בכל מקרה אני מנסה למזער את הנזק כמה שיותר ובשביל זה אני פונה אליכם.

תודה לעונים בכל מקרה

פורסם

נראה לי שעדיף שתגיע עם עורך דין למשפט ככל שיהיה

האם המשטרה חקרה אותך, ואם כן, מה נשאלת, ומה ענית? אתה חייב לזכור את הדברים כדי לתאר אותם בפני עורך הדין, ולא להחסיר דבר שיכול להפיל אתכם אחכ.

זה לא אומר שאני בעד לא לומר אמת, פשוט, לעיתים יכולים להפיל אותך על כלום.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

פחות או יותר מה שקרה לי..

תאונה עם נפגעים לנהג חדש שלילה ל-60 יום.(הרוגים 90 יום)

אתה תקבל זימון למשפט בעוד כנראה הרבה זמן ,

כי אני אפילו עדיין לא קיבלתי את הזימון אחרי חודשיים.

במשפט תבוא עם עורך דין שעבר איתך על הכל.

וינסה למזער את העונש שלך לקנס או משו אחר

כדי שלא תקבל עוד שלילה לחודש ואז תצטרך לעשות טסט ותאוריה מחדש.

עריכה: התאונה שלך הייתה בסוף הירידה של פיק"א?

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

לא. התאונה שלי הייתה בדרך נמיר בין הרצליה לת"א.

עד כמה אתם חושבים שאפשר למזער את הנזק, במידה והעורך דין שלי באמת עושה עבודה טובה?

והאם נראה למחוקקים במדינה הזאת הגיוני, שבן אדם יקבל שלילה לחודשיים, ינהג לאחר מכן תקופה, ואז ישלל שוב?!

תודה רבה לעונים.

פורסם

אני מבין שאתה כנה עם החרטה שלך ועם מה שגרמת לחברים שלך. זה המסר הכי חשוב שאתה צריך להפנים.

מעבר למסר החינוכי אני מצטרף בכל לב להמלצה להעזר בעורך דין כי תמיד יש נסיבות מקילות שאתה לא חושב עליהן ועורך הדין יראה אותן בעין המיקצועית שלו.

אני לא יודע בכמה הוא יכול"להוריד" לך את העונש אבל בטוח שהוא יעשה את זה יותר טוב ממך.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

יש לי חבר שהיה נהג חדש בזמן שעשה תאונה עם נפגעים, קיבל חודשיים שלילה ובסוף יצא בלי כלום במשפט.. מה שכן הוא לקח עורך דין תותח ככה ש...

פורסם

כל הנכתב כאן הינו מניסיון אישי[לא שלי, של חברים קרובים]:

נהג חדש נכנס בקטנוע, בוחן תנועה קבע כי הקטנוע אשם, רישיונו של הנהג החדש הוחזר עוד באותו הערב.

נהג חדש נסע 50 בשטח עירוני, פספס שלט עצור, והגי'פ שלו[200K+] הפך רכב אחר -> אמבולנס ומיון, הנהג נשלל ל-60 יום אוטומטית ומאחר שהפרוטה נמצאת בכיס של אבא שלו, הילד קיבל את הרישיון יום למחרת, בעזרתו של עו"ד.

נהג חדש נתפס מסיע 3 אנשים, נוסע 140, עובר באדום, עבר כבר 90 יום בשלילות מנהלתיות ומצוייד בעו"ד שדוחה את כל המשפטים עד לאחרי הנהג חדש[צדק עלאק].

נהג חדש נסע 154, נתפס, נפסל אוטומטית, ביקש שיפוט מהיר[לפני מסע ארוך בצה"ל עם צוללת{עניין של 4-5 חודשים כשהוא בחו"ל:lol::lol::lol:], באותו השבוע נשפט וטען: "עיוני נהג חדש, מודה באשמה, מצטער עד מאוד, לפני גיוס לצבא, מאמין בבית המשפט[כאן נכנסו הדמעות], ומבקש הקלה בעונש" -> קיבל חודשיים נוספים בנוסף לשלילה המנהלתית - השלילה אמורה להיגמר בעוד שבוע, והוא תיאורתית חוזר עוד 3 חודשים.

----

• תוכן חדש...