Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב היה היום איבוד של ליטר נוזל קירור,הרכב לא התחמם !

לאחר מילוי נוזל קירור והנעת הרכב התברר שיש נזילה מתחתית הרדיאטור.

ועכשיו לשאלת השאלות: היה חסר ליטר נוזל קירור,הרכב לא התחמם ,האם יתכן מצב שעדיין נגרם נזק למנוע למרות ששעון החום לא עלה יותר מהחצי או שאני סתם מפוחד ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הנזילה היתה מהרדיאטור ולאחר פירוקו התברר שהוא רקוב לגמרי.

הרכב סה"כ איבד קרוב לליטר מיים ומה שהיה מוזר זה שחום המנוע לא עלה,אני מחכה לתשובות נוספות ומתפלל שאין פרט להחלפת הרדיאטור נזק נוסף מאוד לא רצוי.

פורסם

בכל מקרה תקן את בעית הנזילה לפני שאתה ממשיך לנסוע אם הרכב.

טוב שעליתה על הבעיה בזמן לפני שהרכב התחמם

בדוק מאיפה הנזילה מהרדיאטור עצמו או מהצינורות המובילים אליו

והחלף את הרכיב הפגום

ובשביל ראש שקט תבדוק שהאטם ראש לא נפרץ ואין סדק בבלוק.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

הרדיאטור הוחלף בחדש אבל היום בהתנעת הבוקר המנוע הניע חלק אבל זייף לאחר שהעברתי להילוך דרייב לאחר כמה דקות שחיכיתי שיתחמם בבוקר.

לאחר התנעה וכיבוי מספר פעמים ולאחר שהוזמן אחר כבוד שוב המכונאי הרכב ניאות בפעם ה-4 להניע ולנסוע ללא זיוף מנוע.

אין שמן במים או להיפך אין חוסר בנוזל קירור ,אז מה הסיפור עכשיו ?

יכול להיות שהרכב התחמם כי היו חסרים ליטר מים ושעון החום לא עלה ונגרם הנזק הגדול ?

• תוכן חדש...