Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירות זבל של הביטוח הלאומי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הם לא מתביישים לזלזל כך באזרחי המדינה

משעות הבוקר אני מתקשר למס 6050* והמענה הקולי שם מנחה אותי להתקשר ל 6050* על מנת לקבל שירות טלפוני !:evil:

גם במס' השני 12226050 אני מקבל את אותה תשובה .

זה מה שהם מפרסמים באתר שלהם בין שאר ה SHIT שהם מורחים שם :

" המוסד לביטוח לאומי פועל בשנים האחרונות לשפר ולהרחיב את ערוצי השירות העומדים לרשותך. לשם כך משתמש המוסד בטכנולוגיות חדישות ובאמצעים ממוחשבים. מטרתנו היא להפוך את השירות לנגיש יותר עבורך ולחסוך לך את הצורך להגיע לסניפי המוסד לביטוח לאומי. "

איזה התבזות :| טכנולוגיות חדישות עאלק .

בכל מדינת עולם שלישי כבר עקפו את הטכנולוגיה של הח'ארות האלו .

מעניין כמה שנים עוד יקח להם להרחיב את ערוצי השירות העומדים לרשות האזרח .

מה שצריך זה להרחיב את מעגל הפיטורין במוסד הנחשל הזה , וגם להרחיב את מוטיבציית השירות לאלו שישארו .

פורסם

או קיי אז הם החליטו לקחת עוד יום חופש ( כאילו שכשהם נמצאים אז הם עובדים ) , איסרו חג אתה אומר , ניחא .

נחזור ל 'טכנולוגיות החדישות' - האזרח הפשוט יכול היה בהחלט לקבל שירות ברור בדמות מענה קולי שמודיע לו משהו בסגנון - סניפי המוסד לביטוח לאומי יהיו סגורים במהלך החג בין התאריך **** ועד לתאריך **** .

מה אתה אומר , הגזמתי :-) או שאולי ה 'טכנולוגיות' שלהם לא עומדות בדרישות שלי :shock:

פורסם

אבל השירות שלהם ממש ממש על הפנים.

בשירות הטלפוני בד"כ יעשו הכל כדי לא לעזור לך.

מדובר במוקדנים עם יכולות מוגבלות לביצוע פעולות שלא יושבים בסניף שלך אלא באיזה מוקד מרכזי.

אין שום אפשרות לדבר עם מישהו בסניף שלך.

לא תמיד עונים שם (גם בימי חול) וזמן ההמתנה בלתי צפוי.

גם אם מגיעים לסניף זה לא תמיד עוזר. אבל זה כבר תלוי איפה אתה גר.

אם התמזל מזלך ואתה גר בחולון - הסניף שם דווקא יחסית יעיל בלי הרבה תורים, ועם שירות לא רע.

אם אתה גר באיזו עיירה נידחת ושכוחת אל כמו תל אביב - אכלת אותה. הסניף התל אביבי ג-ר-ו-ע, מחכים שעה (על השעון) כדי לראות פקיד ואז כל מה שהוא רוצה זה לנפנף אותך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא יודע, בפעם היחידה בה נזקקתי לשירותי המענה הטלפוני (בירור תשלומים על ימי מילואים), נעניתי מייד, ותוך כמה ימים נשלחו אליי כל התדפיסים המבוקשים.

אגב, המענה הטלפוני מתבצע באמצעות קבלני משנה, ולא באמצעות עובדי המוסד, וזאת כתוצאה מהחלטה של ראשי המוסד.

בכלל - כיום המצב הוא שבסניפים מקצצים בכ"א בלי חשבון, והמקום היחיד שנותרו בו "שומנים" הוא הסניף הראשי/מינהלת שנמצא בי-ם.

פורסם

ביטוח לאומי?

don't get me started..

הטמטום חוגג ואנחנו משלמים.

הסיפורים ששמעתי והיו לי איתם באופן אישי...:brickwall:

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
אם תתקשר מחר, אז יענו לך. כל משרדי הממשלה עדיין סגורים (איסרו חג). חבל להתלהם.

אוקיי אז התקשרתי 'מחר' - יענו היום בבוקר ושוב אותה תופעה של מענה קולי שמבקש ממך לחייג בדיוק לאותו מס' טלפון שבו המענה הקולי האידיוטי עונה לך , ומבקש ממך להתקשר למס' טלפון שבו הוא עצמו עונה לך וחוזר חלילה .

הקיצר נאלצתי לנסוע לסניף הקרוב לביתי - מודיעין עלית או קרית ספר אם תרצו ( הידעתם שכל דוס ממוצע מחזיק בין שניים לשלושה סלולארים ? :roll: ) המתנתי כשעה מוקף בחרדים שיושבים בהפרדה של נשים גברים וממתינים לתורם בשקט מופתי .

כשניגשתי לפקידה ( התרשמתי שהיא שמחה לראות אזרח שלובש בגדים שאינם שחורים :wink: ) היא בדקה במחשב את פרטיי ותוך דקות מס' מחקה לי את 'החוב' שעמד על סך כ 16,000 ש"ח .

אכן פלאי הטכנולוגיה - אולי לזה הם מתכוונים במושג 'שיפור השירות לאזרח' מחיקת חובות עלומים בתוך שניות :-P .

מה שמטריד אותי עדיין זה ההצהרה הזו שלהם

" מטרתנו היא להפוך את השירות לנגיש יותר עבורך ולחסוך לך את הצורך להגיע לסניפי המוסד לביטוח לאומי. "

פורסם

אני יכול לציין שלפני כמה שנים הם שלחו לי מכתב שהודיעו שהם חייבים לי חוב של מאה ומשהו שקלים (כנראה שילמתי יותר או משהו) - שלחתי שיק לדוגמה (מבוטל) והם זיכו אותי די בזריזות.

לא תמיד הם כאלה איטיים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני מסתבר גם חייב לביטוח הלאומי משהו כמו 7000 שקל,בגלל שכביכול אני לא עובד מאז השחרור, ניסיתי כמוך להשיג אותם בטלפון עוד לפני שהתחילו החגים,או שהטלפון לא חייג או פשוט אין אופציה של נציג שרות(התקשרתי בשעות הקבלה),בקיצור אתמול במפתיעה מסתבר להם שכן עבדתי בחלק מהזמן ולכן החוב עומד על 3000 שקל-כל זאת מבלי שיצא לי לדבר איתם..

רק מעניין אותי לדעת איך הם עובדים שם,איך קורה מצב כמו שלי? כשלמעשה עבדתי כל הזמן מאז השחרור,מה הם שולחים את זה בתקווה שמישהו ישלם להם את זה? אגב הסבלנות נגמרה ולקחתי יום חופש שבוע הבא בשביל לגשת לסניף.

פורסם

דווקא אני חושב שהם השתפרו פלאים לעומת שנים עברו.

השירות הטלפוני יעיל וענייני,מנחים אותך מה לעשות ושולחים טפסים במהירות,בפעם האחרונה שהייתי זקוק להם לפני כחצי שנה לרגל קבלת דמי לידה עבור אשתי,אפילו לא הגעתי לסניף בראשון הכל דרך הטלפון,מייל ודואר וקיבלתי הכל בלי טירטורים ובלי הפסד שעות עבודה.

אני ממליץ להשתמש במייל לשאלת שאלות,הם עונים מהר ואפילו פותרים בעיות דרכו.

ולכל הסקפטים למינייהם--אני לא קשור בשום אופן למוסד הנ"ל.

• תוכן חדש...