Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

שמי אמיר , אוטוטו בן 30 מהרצליה , עובד בחברת הייטק צעירה וקטנה , בינתיים.

לאחרונה החליפו לי את ה B4 לפאסאט חדשה מודל 08'. מאחר והרכב הולך לשרת אותי ב 3 שנים הקרובות , החלטתי להשקיע ולשדרג את מערכת הקול שלא ממש מספקת אותי (אני דיי יקי בקשר לאיכות).

בעיקרון התקציב עומד על 10,000 ש"ח, אם אפשרות לחרוג לפה או לשם.

אני לא ממש מבין בתחום, ואשמח לשמוע המלצות לגבי מגברים , רמקולים וכל הדברים האלה. אני גם אשמח לקבל שמות של מתקינים מומלצים. אין לי בעייה להגיע לכל קצוות הארץ בשביל מתקין שיעשה עבודה טובה.

תודה מראש , אמיר

פורסם

סע ל-"צ'יפר" הם נימצאים ברעננה.

הרכבתי לך מערכת SQ מאוזנת ובאיכות גבוהה מאוד שאתה יכול לקנות אצלהם בחנות.

קנה את החלקים הנ"ל:

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=1313

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=654

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=564

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=1329

רדיודיסק-2850 שח

קומפוננטים 1350X2 = 2700 שח

מגבר 6 ערוצים-2650 שח

סאב -970 שח

תיבה לסאב 200 שח

התקנה איכותית-700 שח

------------------------------------

סהכ-10070 שח.

פורסם

השאלה היא מה בדיוק אתה רוצה מבחינת האלמנטים.

אתה יכול לשים סט קומפוננט איכותי מקדימה עם מגבר ולגמור כאן הסיפור ואולי בנוסף איזה hu איכותי.

או שאתה יכול לשים סט קומפוננט שלושה חלקים (טוויטר,מיד באס,מיד וופר) ולעבור לטרי אמפינג כלומר מגבר לכל זוג רמקולים ולהוסיף גן hu איכותי.

בתקציב הנ"ל שרשמת אפשר להרכיב מערכת טובה אפילו טובה מאוד פשוט השאלה היא מה אתה רוצה להכניס בתקציב הזה,כמו כן אני מבין שזה רכב ליסינג (או משהו בסיגנון) ולכן כמובן שינוי מבנה פנים הרכב לא בא בחשבון.

המלצה שלי היא לקנות סט קומפוננט ומגבר איכותי כל זה יכול לצאת לך אפילו פחות מהתקציב שנתת,כל זה מנקודת הנחה שאתה מרוצה מהרדיו דיסק המקורי של הרכב ושאתה לא רוצה להוסיף סאב וופר או קומפוננט שמורכב משלושה חלקים ושאתה לא עובד בהגברה אקטיבית.

מקווה שעזרתי.

פורסם

בתקציב שלך הייתי יורד מסט שלושה חלקים כי זה יצא לך יקר ולא בתקציב.

מעבר לזה , יש דברים ששמעת ואתה אוהב ?

איזה סגנון רמקולים אתה מחפש ?

יד שניה בא בחשבון ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

זה מה שאני הייתי עושה במצבך:

Hybrid clarus - 1900

SUNDOWN 100.4 - 1800

SUNDOWN 1000.1 - 1800

FIQ/IDMAX - 2200-2400

+ אני הייתי מוסיף גם איזה סט או רמקולים אחוריים בשביל להשלים את הצליל ולאזן את הבאס - 500 ש"ח

+ יש לך מערכת מקורית אז הייתי הולך על מנחת דיגיטלי של JL CLEANSWEEP שמפוסם באתר למכירה ב 1000 ש"ח

כל זה ב 7900 - ללא התקנה..

כולל התקנה - יעלה לך +- 10000 ש"ח.

...CASKA for life

פורסם

בזבוז לשים כזאת מערכת על רדיו דיסק מובנה

תוסיף HU איכותי ויש לך מערכת ברמה גבוהה

אה...

ואיטום :-)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לפי דעתי זה לא תמיד בזבוז,מכיוון שעם כרגע לא ניתן להחליף hu אבל ניתן להחליף רמקולים ולהוסיף מגבר ואפילו אולי להוסיף חיווטים איכותיים זה יכול לתת תוצאה לא רעה בכלל.

לפי דעתי אתה צריך למצוא סט איכותי שיכול לעבוד טוב בנפח דלת ואפילו ללא איטום בשביל לא להיכנס לבעיות מיותרות עם חברת הליסינג.

לפי דעתי סט של מורל דגם הייבריד אוביישן עם מגבר איכותי וחיווטים טובים יתן לך תוצאה מכובדת ביותר בתקציב שהוא לא בשמיים,כל זה במידה ואתה אוהב את הצליל של מורל.

איזה גוון צליל אוהב?

העם אתה אוהב טוויטרים חדים או שאתה אוהב צליל יותר חם ונעים?

העם אתה אוהב הרבה באס או שאתה מעדיף באס רך אבל מדויק?

הכל תלוי בצליל שאתה אוהב,אולי תנסה להגיע לאיזה מפגש של הפורום בשביל לשמוע כמה וכמה מערכות ואולי זה יעזור לך להחליט.

מקווה שעזרתי,בהצלחה.

פורסם
גם ככה לוותר על המערכת המקורית זה בלאגן לא קטן - ברכב ליסינג זה כבר סרט.

ידידי היקר נא לא להטעות אנשים ואם יש לך ידע לגבי רכב מסויים זה לא אומר שזה אותו מצב ברכב אחר אתה מוכן להסביר למה זה סרט???. כיום יש מתאמים כמעט לכל סוגי הרכב אין בפלסטיקה ואין במתאמי אנטנה ואין במתאמי רדיו. כך שאם ההתקנה נעשית אצל בעל מקצוע טוב אין בעיה להחזיר למקור.

פורסם

היי אמיר, ברוך הבא, אהבתי את ההודעה ואת הגישה שלך.

אז ככה:

אני הייתי מתחיל מהסוף ואומר לך ששם המשחק כאן, הוא התקנה מקצועית. נכון, אין לך צורך בבניות פיבר וכו', אך גם התקנת מגבר/רמקולים בצורה מקצועית ברמת החווט והוצאת/הכנסת הפלטיקה לשם כך, בוודאי שברכב כמו שלך, היא מאסט.

אני בהחלט לא הייתי נותן לכל מתקין דיבוריות זוטר לגעת בפסאט 08' שלי. ועוד בפרט שהצגת את עצמך כייקה. [שזה מעולה:wink:].

תקציב של 10K הוא יפה, זה לא שאתה מנסה לדחוס את כל העולם ב3-4K, ולצפות לניסים..

בוא תתחיל מכך שאתה מוזמן במפגש האודיו הקרוב שעדיין התאריך לא סגור עליו, להתרשם ממערכות שונות, מסטים שונים של רמקולים, ומהתקנות שונות. וגם לאכול משהו..:-D.. יהיה לך קל יותר לגבש דיעה אח"כ, ובכלל זה ייתן לך כוונים ורעיונות.

דבר שני, עם כל הרצון הטוב לשמור על מקוריות הרדיו דיסק, אם אתה מכוון לאיכות גבוהה, וניכר שכך לפי הודעתך, אתה צריך ללכת על HU [הד יוניט] איכותי. אני כמעט בטוח שיש מתאמי פלסטיקה יפים ואלגנטיים לכך. אם לא, מתקין מקצועי באמת יוכל לכוון אותך ולדאוג לך. כבר ראיתי דברים יפים הרבה יותר מאשר המקורי..

למעשה, סט קומפוננט שני חלקים איכותי מקדימה, וסאב, מוגברים ע"י מגבר מונו לסאב ומגבר 2 ערוצים לסט[עדיף], או מגבר 4 ערוצים שיגביר את הסט+את הסאב, + רדיו דיסק איכותי ייתנו לך את מבוקשך, בהנחה שיהיו רכיבים איכותיים.

המלצה למתקין סופר-מקצועי ונדיר במחוזותינו, חבר הפורום יוסי - alpine,

מסדנת ההתקנות הסופר-דופר-מקצועית "ECA - עלית קאר אודיו" אני אישית מתקין אצלו שוב ושוב, ומגיע אליו ממרחק רב. אני יודע ומכיר אישת אנשים שבאים אליו מכל הארץ.

בלינקים הבאים אתה יכול קצת להתרשם מכמה עבודות והתקנות שהוא ביצע בECA:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=219203&highlight=alpine

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=211241&highlight=alpine

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=214891&highlight=%D7%99%D7%95%D7%A1%D7%99

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=222160&highlight=alpine

התקנה "קצת" ישנה אבל פשוט מדהימה, מה שהבחור הזה יוסי עושה שם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62008&highlight=%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%94+EYALR

וכמובן גם ההתקנה שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=213707&page=2

יש עוד הרבה, תעשה חיפוש..

בהצלחה!

פורסם

שלום ותודה לכל המגיבים. אחלה פורום יש לכם כאן!

היום בהפסקת צהריים קפצתי למתקין בסביבה שנתן לי הצעת מחיר למערכת, ורציתי לשאול מה דעתכם עליה.

הוא דיבר על מגבר של לייטנינג אודיו (יש משהו כזה? בצבע צהוב מזעזע) שמוציא 4X100 שזה די והותר לטענתו.

רמקולים של רוקפורד פוסגייט בקוטר 6.5, לא זוכר את הדגם משהו כסוף ואדום כזה וסאב של סרוי וגה בצבע כסוף.

כולל ההתקנה הוא אמר לי שזה יעלה בסביבות ה 5,000 ש"ח, אולי קצת פחות.

מאחר ואני לא מכיר את הציוד והתקציב שלי גבוה בהרבה - מה אתם אומרים? מדובר ב"מציאה" שתספק אותי או שאני יכול לכוון למשהו גבוה יותר? בכלל, 10,000 ש"ח זה מספיק? יותר? פחות?

shorlakk, מתי יש מפגש אודיו? ראיתי בהתחלה של הפורום שיש סקר כזה, אבל אני לא ממש מבין מה הולך שם. בתשלום? מי מגיע אליהם? אוכל???

מה זה ה HU הזה שכמה אנשים הזכירו אותו (סליחה על הבורות, באמת אין לי מושג ירוק בתחום הזה :oops:)?

אני רואה שאתה ממליץ על מגבר 4 ערוצים, סט קומפוננט וסאב כמו שהמתקין שהייתי אצלו המליץ לי, אז אני מסיק שהתצורה הזאת טובה, אבל איך הציוד?

והעבודות שנתת הם באמת וואוו. לא ידעתי שיש אנשים שעד כדי כך משוגעים לדבר.

אשמח לקבל עוד ביקורות על ציוד והמלצות על מתקינים ובעלי מקצוע.

תודה וחג שמח! אמיר

פורסם
נמחק ציטוט מיותר בהחלט.

היום בהפסקת צהריים קפצתי למתקין בסביבה שנתן לי הצעת מחיר למערכת, ורציתי לשאול מה דעתכם עליה.

הוא דיבר על מגבר של לייטנינג אודיו (יש משהו כזה? בצבע צהוב מזעזע) שמוציא 4X100 שזה די והותר לטענתו.

רמקולים של רוקפורד פוסגייט בקוטר 6.5, לא זוכר את הדגם משהו כסוף ואדום כזה וסאב של סרוי וגה בצבע כסוף

המתקין הציע לך חלקים סבירים, אך הרבה פחות איכותיים ממה שאתה יכול להגיע עם התקציב שהקצבת למערכת!.

ישנם חלקים איכותיים הרבה יותר שאפשר להביא.

shorlakk, מתי יש מפגש אודיו? ראיתי בהתחלה של הפורום שיש סקר כזה, אבל אני לא ממש מבין מה הולך שם. בתשלום? מי מגיע אליהם? אוכל???

עדיין לא סגורים על תאריך המפגש ותוך יום יומיים כנראה שנדע כבר.

המפגש אינו בתשלום, וחברי פורום רבים ותיקים וחדשים מגיעים כדיי לשמוע מערכות לראות ולהראות מערכות וכו'. בקשר לאוכל יש מפגשים שגם ד'ואגים לעשות בהם על האש.

מה זה ה HU הזה שכמה אנשים הזכירו אותו (סליחה על הבורות, באמת אין לי מושג ירוק בתחום הזה :oops:)?

hu רשי תיבות של הד יוניט שזה הרדיו דיסק עצמו.

אני רואה שאתה ממליץ על מגבר 4 ערוצים, סט קומפוננט וסאב כמו שהמתקין שהייתי אצלו המליץ לי, אז אני מסיק שהתצורה הזאת טובה, אבל איך הציוד?

אישית הייתי ממליץ לך על מגבר שני ערוצים שיגביר לך קומפוננט מקדימה, ועוד מונובלוק יציאה אחת לסאב

אבל אם בעתיד אתה רוצה או מתכנן להכניס קומפוננט נוסף אחורי וכו', אתה יכול ללכת על מגבר 4 ערוצים, כמו כן מונובלוק לסאב, או לגשר שני יציאות לסאב, זה לפי מה שהתקציב בסופו של דבר יאפשר לך.

והעבודות שנתת הם באמת וואוו. לא ידעתי שיש אנשים שעד כדי כך משוגעים לדבר.

אשמח לקבל עוד ביקורות על ציוד והמלצות על מתקינים ובעלי מקצוע.

כן יוסי משקיע מעל ומעבר בעבודות שלו ותמיד מוציא את כולם מרוצים.

אם כבר ביקשת עוד אנשי מקצוע יש את יחיאל חברינו לפורום שגם הוא בחור משכמו ומעלה ועבודותיו מצויינות.

יוסי נמצא באיזור המרכז ויחיאל בצפון, זה גם יכול להוות שיקול במחינתך.

ד"א: בהצלחה עם הבחירות שלך והמערכת שלך

אני ממליץ לך לבוא למפגש להתרשם ממערכות. ישנם מערכות רבות וטובות, אך כל אוזן אוהבת אופן אחר של צליל לכן עדיף שתבוא ותראה מה השמיעה שלך אומרת לך ומה אתה מעדיף.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

פותח השרשור- אני מציע לך לעשות שני דברים קודם כל - לעבור טוב על הנושאים שנמצאים ב FAQ כך שתקבל מושג על מה מדברים פה . דבר שני לעשות חיפוש בנוגע לדברים . אתה לא הראשון שבונה מערכת בתקציב כזה.

לגבי הד יוניט - האופציה הכי טובה היא לרכוש רדיו דיסק רגיל בלי להסתמך על המקורי.

לגבי הגברה - אתה יכול גם ללכת על מגבר זוג ערוצים ומונו , וגם על מגבר 4 ערוצים חזק מספיק .

קח בחשבון שהבחירה הכי חשובה שלך היא הסט קומפוננט . לכל סט אופי שונה וצריך לשמוע בשביל לבחור.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כמו שנאמר כאן בקרוב למזלך יש מפגש (בהתחלה תרגיש אולי קצת לא בנח וחיש מהר תכנס לאווירה מבטיח) אני מציע שלא תקנה כלום לפני שתשמע, קח בחשבון שכל רכב נשמע אחרת אבל לפחות תוכל לקבל תמונת מצב לגבי ציודים ועלויות.

• תוכן חדש...