Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר אשר התגלתה אצלו לאחרונה בעיית גיר בקליאו, היא שנת 2003-2002

הרכב אוטומט

לפני התחלת נסיעה או בעצירה מלאה הרכב קופץ ואז מתחיל נסיעה רגילה

לאחר בדיקה במוסך מורשה באיזור רחובות, נאמר שיפורק הגיר מהרכב ויישלח למעבדה לבדיקת הבעיה.

עלות כוללת של הטיפול לפי הערכת הבודק היא 11K

עכשיו פה אני זקוק לעזרתכם, מי שיכול לעזור כמובן :-)

1. האם הערכת הבודק נכונה או שכביכול ראה בן אדם נחמד מאוד ותמים עומד מולו והקפיץ במחיר?

2. האם הגיוני שצריך לשלוח את הגיר למעבדה? בעיה עד כדי כך נדירה שלא גילו?

3. מה קורה במקרה שהאוטו הנ"ל אכן במוסך מספר רב של ימים, האם הוא יכול לדרוש רכב חלופי?

4. אם מישהו מכיר מוסך מורשה אמין וטוב באזור רחובות של רנו, זה יוכל לעזור

תודה מראש לכל העונים

Confidence In Motion

פורסם

המחיר שהוצע שערורייתי ונקבע באופן גלובלי וללא קשר לתקלות בגיר.

נכון, ישנה אפשרות שמצמד קידמי סיים את חייו אז העלות צריכה להיות גבוהה כ"כ?

מי קובע שם בקרסו את המחירים?

כנס למכון גירים ושם יקבעו את המחיר הנכון לתיקון הגיר.

פורסם

ערב רב

אלה העלויות שבהם מדובר לרוב

המסגרת הכספית אותה מתבקש הלקוח לאשר

היא בסביבות 10000 כולל מע"מ לשיפוץ גיר

במוסך מורשה בחלקים מקוריים

במקומותינו כמובן

נותנים ללקוח רכב חלופי מהרגע הראשון

האחריות על עבודה מהסוג הזה היא לשנה

כמובן שיש אופציות זולות יותר ובאיכות מתאימה

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

כפי שכתבו קודמיי, הכתובת הנכונה הנה מכון לגירים אוטומטיים לבדיקת התקלה ותיקונה.

הפנה את חברך אל חבר הפורום, ספי, ב "י.ס גירים אוטומטיים" שברח' דוד מרכוס 27 א.ת סגולה פתח תקוה,

טל' 057-3868964 או לשותפו יניב 057-4561723 או במשרדם 03-9303488 ורוב הסכויים שהתקלה תיפתר המחיר נמוך בהרבה.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

תודה רבה לכל העונים

האם "י.ס. גירים אוטומטיים" נחשב כמורשה בטיפול ברכב?

בנוסף במידה וחברי מפחד לפנות למקום כזה, ומבקש מוסך מורשה, יש מישהו אמין באיזור רחובות או השפלה?

Confidence In Motion

פורסם

הבעיה מוכרת בגיר הנ"ל, לעניות דעתי הבעיה היא שסתומי גיר תקולים, אין צורך לדעתי להחליף את הגיר .

גש למוסך עם סורק תקלות אשר יתחבר למחשב של הרכב למתן קריאת התקלה הספציפית ופיתרון ספיציפי בהתאם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
הבעיה מוכרת בגיר הנ"ל, לעניות דעתי הבעיה היא שסתומי גיר תקולים, אין צורך לדעתי להחליף את הגיר .

גש למוסך עם סורק תקלות אשר יתחבר למחשב של הרכב למתן קריאת התקלה הספציפית ופיתרון ספיציפי בהתאם.

לפי מיטב הבנתי, הרכב כבר עבר אבחון לתקלה, בעקבות אותו אבחון הוחלט לשלוח אותו "למעבדה הראשית לבדיקה נוספת".

Confidence In Motion

פורסם
תודה רבה לכל העונים

האם "י.ס. גירים אוטומטיים" נחשב כמורשה בטיפול ברכב?

בנוסף במידה וחברי מפחד לפנות למקום כזה, ומבקש מוסך מורשה, יש מישהו אמין באיזור רחובות או השפלה?

הסבר לחברך שהפעולה היחידה שמוסך מורשה עושה היא לפרק את הגיר, לשלוח אותו למעבדת גירים מהסוג אליו הופנית, ולחייב את חברך במחיר כפול ומכופל מזה שגבתה המעבדה.

למה דחוף לו כל כך מוסך מורשה ? הרי הרכב כבר לא באחריות, אז אפילו זה אינו שיקול (מה גם שאפילו אילו היה באחריות, טיפול במוסך ברשיון משרד התחבורה אינו מבטל אותה).

פורסם
הסבר לחברך שהפעולה היחידה שמוסך מורשה עושה היא לפרק את הגיר, לשלוח אותו למעבדת גירים מהסוג אליו הופנית, ולחייב את חברך במחיר כפול ומכופל מזה שגבתה המעבדה.

למה דחוף לו כל כך מוסך מורשה ? הרי הרכב כבר לא באחריות, אז אפילו זה אינו שיקול (מה גם שאפילו אילו היה באחריות, טיפול במוסך ברשיון משרד התחבורה אינו מבטל אותה).

בגדול, השיקול של מוסך מורשה הוא כמו השיקול של כולם

מעקב טיפולים, אחריות בטיפולים וכאשר אתה מעוניין למכור זה נראה הרבה יותר איכותי בעיני הקונה...

בגדול איני ממש ממוקצע בעניין ההבדלים בין מורשה מטעם היבואן לבין מורשה מטעם משרד התחבורה, אם אפשר לשפוך לי אור בנושא אודה מאוד

Confidence In Motion

פורסם

מוסך מורשה מטעם היבואן זה מוסך, שמתמחה במכוניות של יצרן ספציפי (ולפעמים כמה יצרנים, שמיוצגים על ידי אותו יבואן), הוא מקבל עידכונים טכניים וביולטנים של היצרן, יש לו סיפרות טכנית והוראות אחזקה של היצרן, ומנהלי עבודה/בעלי המוסך עוברים קורסים והסמכות.

מסוך מורשה מטעם משרד התחבורה זה מוסך כללי, לא קשור ליבואן ספציפי, יש כאלו שמתמחים במכוניות של יצרנים מסויימים, ויש כאלו שמטפלים בכל המכוניות.

אבל, במקרה שלך, המצב שונה.

מוסכים מורשי יבואן לא משפצים גירים אוטומטיים בעצמם. הם רק מפרקים את הגיר, ושולחים אותו לשיפוץ למכון גירים.

אני לא חושב, שבמכון לשיפוץ גירים יש הבדל ברמת העבודה בין אם מדובר בגיר שהגיע ממוסך מורשה יבואן לבין גיר שהגיע ממוסך כללי, או גיר של לקוח שהגיע ישירות למכון.

פורסם
מעקב טיפולים, אחריות בטיפולים וכאשר אתה מעוניין למכור זה נראה הרבה יותר איכותי בעיני הקונה...
אינטואיטיבית חברך צודק - למרות שבסופו של דבר סביר להניח שבמעמד המכירה היא יחזיר לעצמו רק שבריר מהעלויות העודפות ששילם למוסך "מורשה" על טיפולים ותיקונים.

בכל מקרה, מכיוון שבמקרה של שיפוץ גיר אוטומטי אין שום סיבה שבעולם לפנות למוסך מורשה, חבל על הכסף והזמן.

פורסם

נשמע מוגזם בעליל. הוא "דופק" לו מחיר של 11K בלי לפרק את הגיר? כאילו מכינים את חברך מראש לשחיטה מיקצועית.

אם הוא מתעקש על מוסך של קרסו (וחבל, יש הרבה אלטרנטיבות טובות יותר וזולות יותר, למשל מוסך שאפט) שינסה מוסך מורשה אחר, לרוב הם סותרים אחד את השני.

לפני זמן מה היה לי זמזום מהגיר וההילוך החמישי לא נכנס, הכנתי שלט למכירה קטן לכליה שלי וציפיתי לרע מכל, שיפוץ גיר. הסתבר שזה סתם היה בורג משוחרר שנזקק להידוק קטן. אני יודע בוודאות ומניסיון שברוב מוסכי קרסו או שלא היו עולים על זה ומשפצים לי את הגיר (שנמצא במצב דנדש) או שהיו עולים על זה ומשפצים לי את הגיר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...