Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ככתוב בכותרת, אלו הם פרטי הרכב.

לי אישית העניין לא מפריע ועד כמה שזכור לי, המצב היה כך תמיד. בכל אופן, 2 אנשים העירו לי על כך ,וחלטתי שאני רוצה לסדר את העניין.

אין בעיה של שילוב הילוכים וכל הילוך ניכנס בידיוק כמו שצריך להיות. העניין שהידית רועדת במקומה בכל ההילוכים(מלבד N).

אם אני נותן קצת הידית קופצת, וכשאני משחרר גז הידית קופצת גם, ושאר הזמן היא טיפה זזה במקומה.

מה הבעיה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לא מדובר בבעייה אלא בתכנון לקוי של התושבת גיר תחתונה (תושבת עצם).

אין הרבה מה לעשות. אבל, למרות זאת אם התנועה מוגזמת, כדאי לבדוק את מצב התושבת הזאת במיוחד אם זה התחיל לא מזמן להחמיר (דבר שיעיד על התושבת כשחוקה).

Veni Vidi Vici

פורסם

מכוון שהידית הילוכים ברוב המקרים מחוברת בצורה די קשיחה למנוע שזז על תושבותיו לפי דרישת הכוח כך תזוז גם ידית ההילוכים בתוך תא הנוסעים, במנוע רוחבי הידית תזוז קדימה ואחורה ובמנוע אורכי הידית תנוע לצדדים.

כדאי לבדוק את מצב תושבות המנוע אשר מגבילות את תנועת המנוע ובתצורה של תושבות תלויות יתכן תנועה יותר חריגה של המנוע ויש לבחון במיוחד את התושבת פיבות.

פורסם

לא חושב שיש בעיה עם התושבות מנוע, מכיוון שבניוטרל הרכב כל כך שקט ולא רועד שאני חושב לעצמי שהמנוע כבוי. גם גז בניוטרל לא מרעיד את הרכב כמעט.

אבל אבדוק זאת בכל מקרה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

דניאל צודק. אם המצב החריף לאחרונה אז האשם היחיד הוא התושבות ובמיוחד התושבת גיר תחתונה כמו שכבר ציינתי.

מעבר לרענון תושבות אין מה לעשות בנושא.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...