Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה, התקנתי מערכת חדשה השבוע.

מגבר: cerwin vega exl 400.4

אחוריים: morel tempo 6X9 150rms

סאב: pioneer TSW307D2

רדיו דיסק: Eagleroad 45605

אחרי כיומיים שה gain של הרמקולים במגבר היה מכוון על כ 75% עוצמה, והווליום ברדיו דיסק היה 41, נשרפו הטוויטרים של המורל האחוריים.

החלפתי אותם בזוג חדש (ביטוח), וכרגע המגבר מכוון על כ 65% עוצמה, והווליום ברדיו דיסק על 38. ובינתיים ברוך השם הכל בסדר כבר 3 ימים.

האם במצב הנוכחי (65% gain במגבר, 38 ווליום ברדיו דיסק), יש חשש לשריפה חוזרת של הטוויטרים?

יש לציין שהשריפה קרתה כאשר ניגנתי שיר בעל טרייבל גבוהה מאוד, והטרייבל היה מכוון ברדיו על 5. כרגע הורדתי את הטרייבל ל 0.

* שאלה שניה, אני רוצה לקנות זוג קידמיים. תוכלו להמליץ לי על זוג קומפוננט קידמיים איכותיים עד 600 ש"ח?

תודה מראש.

פורסם

לדעתי קודם כל אתה צריך להשקיעי ברדיו דיסק סביר לפחות ורק אסז להמשיך האלה.

שנית כל אי אפשר לדעת אם 65% ו38 ברדיו או כל מספםר אחר יהרסו לך משהו במערכת או לא.

אפשר לדעת את זה אך ורק ע"י שמיעה וזה משתנה משיר לשיר.

כמובן שמאוד חשוב לכוון את המערכת לפחות בצורה בסיסית כדי לא להביא את הרמקולים לנקודות קיצון מיותרות.

אני חושב שפולס/טמפו באמת יספקו אותך גם בתור קדמיים (לאחר החלפת הרדיו דיסק וכיוונים).

פורסם
לדעתי קודם כל אתה צריך להשקיעי ברדיו דיסק סביר לפחות ורק אסז להמשיך האלה.

שנית כל אי אפשר לדעת אם 65% ו38 ברדיו או כל מספםר אחר יהרסו לך משהו במערכת או לא.

אפשר לדעת את זה אך ורק ע"י שמיעה וזה משתנה משיר לשיר.

כמובן שמאוד חשוב לכוון את המערכת לפחות בצורה בסיסית כדי לא להביא את הרמקולים לנקודות קיצון מיותרות.

אני חושב שפולס/טמפו באמת יספקו אותך גם בתור קדמיים (לאחר החלפת הרדיו דיסק וכיוונים).

אתה לא יכול לומר לי בערך, לפי הדגם של המגבר והרמקולים, האם לספק להם GAIN של 65% בערך זה מזיק להם?

ואם כבר לקנות קומפוננט קידמיים, אני אצטרך גם מגבר 2 ערוצים סולידי שיפתח אותם... יש המלצות?

פורסם

אי אפשר לכוון מערכת בהתכתבות.

תחפש, בפורום יש מספר מדריכים לגבי אופן כיוון, אבל אוזן לא מיומנת עלולה שלא לדייק. אם יש לך חבר שמבין, מה טוב, אם לא, תשקיע מעט מזומנים במתקין רציני שיכוון לך.

בשיפוצים

פורסם

גיין או ווליום לא מכוונים באחוזים או במספרים. גיין גם יכול להיות פתוח לחלוטין ולא יגרם כל נזק לרמקולים, כל עוד תזהה את הווליום המקסימלי שמותר לך להגיע אליו.

אם הטוויטרים צרמו (משהו שממש לא אופייני לטוויטרים ממשי, על אחת כמה וכמה טוויטרים של מורל) כנראה שפשוט רצחת אותם בדם קר. הרדיו דיסק שלך מאוד פשוט, ומוציא מתח נמוך ומעוות למגבר.

תגיע לאחד המפגשים ואני בטוח שיכוונו או לפחות יתנו לך כיוון כללי של איך המערכת צריכה להישמע, מה זה עיוות מהרמקולים ואיך לא להגיע אליו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

"רק עוד קצת זמן בפורום ואני ארגיש מוכן :eek:" זה לא מערכת יחסים בין גבר לאשה, גם אם תגיע בלי מערכת אף אחד לא יגיד לך כלום על זה ושאלות שתישאל תמיד יענו לך אין מה ליהיות מוכן

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...