Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford Cortina '78

Total Loss
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי , נסיון להשוות בין שני הרכבים(שלך המשופץ למול זה הלא משופץ ) הוא לא נכון ביסודו.

ההשקעה שבאה מצדך היא לא מבוטלת, וכמובן רואים תוצאות .

ולעומת זאת הקורטינה הנ"ל אף כי היא במצב נסיעה , איננה במצב מושלם ולכן המחיר שנדרש

בעבורה הינו גבוה מדי .

ולא בעל הרכב אינו מטומטם. אלא , דורש מחיר גבוה מדי.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יוסי , נסיון להשוות בין שני הרכבים(שלך המשופץ למול זה הלא משופץ ) הוא לא נכון ביסודו.

ההשקעה שבאה מצדך היא לא מבוטלת, וכמובן רואים תוצאות .

ולעומת זאת הקורטינה הנ"ל אף כי היא במצב נסיעה , איננה במצב מושלם ולכן המחיר שנדרש

בעבורה הינו גבוה מדי .

ולא בעל הרכב אינו מטומטם. אלא , דורש מחיר גבוה מדי.

+1

למרות שהרכב במצב נסיעה, די בתמונות להבחין כי לרכב דרושה השקעה של אלפי שקלים על מנת להביאו למצב סביר.

ובעל הרכב הודה בעצמו כי מצבו המכני לא יותר טוב.

הרכב לא שווה הרבה יותר ממשקלו בברזל, באופן אישי לא הייתי משלם יותר מ-1,000 ש"ח.

עבור שלי, שהייתה מודל 1982, גרמנית, גיר רגיל, במצב הרבה יותר טוב מרכב זה (אך לא היה לה מזגן), לא הצלחתי למכור ביותר מ-3,500 ש"ח לאחר שניסיתי מספר חודשים ובסוף מסרתי אותה לחולה הגה כמוני שהבטיח שיטפל בה כבבט עינו (בסופו של יום נהרסה בתאונה, אך זה לקישור אחר).

בהשקעה של 12,000 ש"ח רכב זה לא יגיע למצב שהרכב שלי היה ביום המכירה, ועל כן המחיר שמבוקש עליה מוגזם מאוד.

פורסם

מישהו פירסם פה לפני פחות מחודש קורטינה 79 בדיוק כמו שלך במצב טוב מאוד לפי התומונות ועם מנוע משופץ ב 1000 ש"ח

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...