Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford Cortina '78

Total Loss
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה לגולשי הפורום.

ראשית אציין שהקשר ביני לבין תחום האספנות הוא אפסי ואין לי בו שום ידע.

הענין הוא כזה.

ברשותי רכב פורד 'קורטינה' משנת 78 (אולי 77 ואולי 79 אני לא סגור מה הדגם) יד ראשונה.

ההורים שלי קנו אותו לפני 30 שנה והוא עדיין נשאר.

אני כבר הרבה זמן רוצה למכור אותו כדי לעבור לרכב יד שניה מהעשור האחרון.

והשאלה שלי היא האם לזרוק אותה או למכור אותה.

אני לא מעוניין "לעשות עליה כסף", אני פשוט רוצה למכור כדי שיהיה לי בסיס בשביל אוטו חדש (אני רוצה לקנות ב14,000)

והשאלה שלי אליכם בתור מומחים/חובבנים בתחום היא האם זאת "גרוטאה", או שאני יכול למכור אותה - וא"כ כמה יכול להרוויח בערך??

עכשיו קצת פרטים עליה כדי שתבינו:

FORD CORTINA

שנת 78 (כאמור יתכן שנה יותר או פחות)

לא רשומה כרכב אספנות

יד ראשונה

=המנוע למשל, הוא לא מקורי אלא פורד סיארה 84 נראה לי (זה נראה לי פרט שהופך את הרכב לבלתי-אספני בעליל..?!)=

האוטו "נותן בראש" וחווית הנהיגה שלו מצויינת, הוא מגיע ל-130 בשיא, וב-110 הוא עוד יציב ונוח

אבל: יש לו בעיית לתפקד כרכב ליום-יום. הכוונה היא שאם למשל נוסעים איתו ועוצרים ושוב מתניעים ועוצרים וכדו' אז הוא מתחמם וצריך לתת לו לנוח כדי לא לשרוף את המנוע וכנ"ל לגבי ההתנעה שלא מגיבה כשהאוטו חם. (יש בעיה במערכת הקירור נראה לי)

ככה שלקחת אותו בלילה למשל ולנסוע לסרט שאין פקקים זה אוטו מצויין וחוויתי אבל לא לנסוע בפקקים של תל אביב.

המצב החיצוני שלו טוב יחסית, ז"א הוא לא מבריק אבל עבר צביעה לפני כמה שנים והפח בלי דפיקות ממשיות והצבע מלא (למעט שוליים שקצת אכולים מחלודה)

המזגן עובד ומקרר סביר, אבל הוא מעמיס על המנוע ומוסיף לחימומו.

אז אחרי שהבנתם במה מדובר שאלתי היא... האם זה שווה את הכאב ראש?

מה אפשר לעשות עם זה? אני לא מחפש להרוויח על זה "כמה שיותר" וכדו' אלא לקבל את הכמה-אלפים בשבילה.

מה אתם אומרים???

בתודה מראש...

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז מה אתם אומרים, הוא שווה?

אפילו שהוא לא באמת אספני כי המנוע לא מקורי? (ככה ראיתי בסרט "מטאליק בלוז" שזה עושה את ההבדל..)

אגב הוא לא כזה מושלם כמו שהוא נראה זה צולם בלילה...

אז כמה אפשר לעשות עליו?

ולמי פונים??

פרסום בלוח נשמע לי לא אידיאלי כי אין כמעט אנשים שמחפשים מכוניות כאלו

אל אולי אני צריך לבוא אליהם?

למי פונים?

פורסם

אתה במקום הנכון ... המתן .... בוודאי מישהו מהאספנים או מאוהבי ומצילי הפורדים למיניהם יפנה אליך.

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם

תפרסם ביד2 לוח אספנות, קשה להעריך את שווי הרכב מבלי לראות אותו ולאבחן בדיוק את הבעיה במנוע. כמה אלפים זו הערכה סבירה, תוכל למצוא שם בלוח למשל קורטינה 69 משופצת שביקשו עליה מחיר של 15000 והרכב לא נמכר כבר כמה חודשים (המודעה עדיין ביד2) לעומת זאת קורטינות מסודרות שבעליהן פירסמו אותן ב 2000-4000 ש"ח נמכרו תוך פחות משבוע. המסקנה היא שכל עוד תקבע מחיר סביר הרכב ימכר זמן המכירה תלוי במחיר שתקבע.

פורסם

מחזק את מי שמעליי. מחיר של האוטו הזה לא אמור להיות גבוה, לכן אין טעם לנסות אפילו לדעתי לדרוש עליו כזה- מכוון, שעצם הדרישה של הסכום הבלתי הגיוני בעליל, לדעתי לפחות, עושה ל"קונה פוטנציאלי" הרגשה של "בהההההההה, זה איזה דפוק, אין על מה לדבר איתו". אל תסתכל ש"כולם רוצים הרבה"- הם לא מוכרים לרוב, אז מה עשינו? מצד שני- האוטו בהחלט יכול עדיין לעניין כמה אוהבי פורדים ישנים וסתם אוהבי רכבים "עממיים", ובהחלט שווה עדיין למכור אותו כ"אוטו נוסע", ולא כ"גרוטאת הברזל", כי חבל, הוא נראה לא רע בתמונות. ואולי אפילו זה, שלא רשמת אותו כ"אספנות" זה לטובה- אולי דווקא יימצא "צדיק", שרוצה אוטו כזה לנסיעה יומיומית שלו, ולא מוכן לעבור על החוק ולנסוע ב"אספנות" בשעות האסורות!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה לכולם על התגובות

אלפים אחדים?

אני לא רוצה 15,000... אבל 2000 שקל וגם 4 אלף זה לא סכום שייתן לי משהו...

חשבתי על משהו כמו 7-8 אלף...

בקיצור לכן אני שואל אותכם אובייקטיבית כמי שאינו נוגע בדבר כמה זה שווה....

לחילופין, אם מישהו מעוניין (..ונוגע בדבר..) אז שפשוט ייתן לי הצעת מחיר בפרטי (או בכללי - לא מכיר את חוקי הפורום אם מותר בכלל לפרסם פה)

מחכה לשמוע

יום טוב

תודה!

פורסם

אני מאחל לך שתמכור במחיר שתהיה מרוצה ממנו, רק אל תביא עצמך למצב שתיארו פה קודם, שהמחיר מוגזם והליך המכירה, אם בכלל יתרחש, יהיה ווכחני ומעצבן. עדיף לשמור על קשר טוב עם המוכר כדי שאולי עוד כמה שנים תראה את הרכב נוסע משופץ. כמה כסף שווה ההרגשה הזו ?

בהצלחה !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

הרכב בהחלט שווה כי ישמרו עליו מצד אחד

ומצד שני אינו שווה הרבה כסף כפי שאמרו קודמי ,

גם לטעמי שווה אלפים בודדים , על גבול ה 4K ממש לא יותר , מה עוד שיש בו השקעה

על מנת שיראה מוצוחצח כפי שאנו אוהבים .

זה גם משהו בהשוואה לשליחה לברזל , וגם שומרים על משהו יפה ודי שלם .

היה לי רכב כזה בזמנו - חדש !

אז היה תענוג אמיתי , בהחלט היה רכב איכותי ושונה ממש משאר כלי רכב עממיים יותר .

הרכב שרת בגאווה והיה תענוג אמיתי .

ברכות מראש לרוכש .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

מעוניין בהחלפה?

פיאסטה 89 דגם מפואר (5 הילוכים, אינטרייה מאובזרת קצת יותר) עם כמה תוספות קטנות שנוספו בזמן בעלותי (שעון תקרה של S, צמיגים רחבים, מגנזיום-שעברו שיפוץ היום, קונסולה מרכזית בבנייה אישית, שעון טורים-מקורי!), עברה פחחות לפני שנתיים, ולאחרונה עברה שיפוץ מנוע (רינגים, לאגרי-טלטלים, מחזירי שמן, פילטרים, יוניט שמן+מאווררים חדשים!)

טסט לעוד שבוע מהיום (שולם) אבל חוץ מברקסים, זוג צמיגים אחוריים (165/65R13) ואישור רכב מיושן אין לה הרבה דרישות. ישאר לך עוד הרבה כסף בצד ליישור קו (למרות שאני לא רואה מה ניתן להחליף)

יש עוד הרבה תוספות אבל בשביל זה יש הודעות פרטיות. אם אתה מעוניין פנה בה"פ.

British hardcore at its best! :twisted:

מציג כמה תמונות לעיונך:

untitledf.jpg

IMAG0098.jpg

DSC02910.JPG

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

אתה פשוט מזכיר לי את הבחור מכפר סבא עם האופל קדט ''ברלינה'' האדומה שכבר שנה הוא משוכנע למכור אותו ביותר מ 6 אלף שקל,ופשוט הרכב נשאר אצלו וכל תקופה שהוא מעביר טסט או מסויף את ההוצאות למחיר שהוא דורש.:|

עצה: אל תחפש להתעשר או לעשות את עיסקת החיים מהקורטינה הזו.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

• תוכן חדש...