Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכב חלש? נהגת פעם במיני מטוס הזה?

הייתה לי אחת כזאת שנת 96 ידנית,לאחר החלפת צמיגים של פיירסטון(מידה בעייתית אני זוכר)

הרכב פשוט טס,נמכר עקב קניית דירה

שי - אני משער ש-"76" בשם היוזר שלך מתייחס למקסימום כוחות הסוס עליהם נהגת. תן לי לחדש לך - פולו הוא לא "מיני מטוסלא מיני טיל ולא מיני שום דבר. רכב קטן ובסיסי עם מנוע מספק, זה הכל. אפילו פולו GTI חדש הוא לא "מיני טיל" או מה שזה לא יהיה, אלא רכב חביב עם מעט כוח ותו לא. רוצה "מטוס"? קנה רכב שזה ייעודו מראש. למשל - קליאו ספורט. זה טיל(ון).

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
בחיי שכבר די נמאס משאלות שכאלו.

לא נמאס בכלל, זאת מטרת הפורום הזה ואם נמאס, אתה מוזמן ללכת להחליף חיתול לקטנה ולא להתלהם פה!

אל תעלב בבקשה, אבל פולו משנת 1996 אי אפשר לשפר,

קשקוש,קשקוש ועוד פעם קשקוש!

ותן לי לנחש שהוא עבר כבר 150 אלף ק"מ מה שאומר שהבולמים, המנוע והגיר כבר לא במיטבם...

בעצם אם יש לך יכולות טלפטיות בקשר למצב האוטו אז תרשה לי להתנצל, אתה יכול על הדרך לתת לי גם את תוצאות הלוטו בהגרלה הקרובה?

לשנה החדשה, אני מאחל לכולנו פחות הודעות בנוסח "מת לשפר את הלאנוס 94 של אמא " ויותר שאלות בסגנון "כיצד צריך לתקן את הרכב הישן והבלתי-בטיחותי שלי..." או "היכן אפשר לעשות קורס נהיגה מתקדמת".

ואני הייתי רוצה פחות הודעות מתנשאות שמבוססות על השערות וניחושים שאין בינם לבין המציאות שום קשר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה יקר - כוונתי היתה חד משמעית - להניא את השואל מלהוציא כסף על "שיפורים" בשקל אשר ברכב ישן יסכנו אותו ואת כולנו. שיפור נכון יהיה להחליף את הבולמים (שככל הנראה כבר בני 12 שנה), לבדוק שהצמיגים לא בלויים ושכל מערכות הבטיחות תקינות. סביר להניח שה"שיפור" הטוב ביותר הוא פלאש למנוע וניקוי מזרקים וכו', שיספקו לו יותר כ"ס מאשר צ'יפ. אבל הי, זה הכסף שלו ואם הוא חושב שהוא יכול לקבל סט ג'נטים איכותי ב-400 ש"ח לחתיכה וצמיגים של איזה יצרן עלום-שם, אז צריך לעודד אותו. רק תזכירו לי לא להיות בסביבה כשהוא יגלה באמצע סיבוב ב-80 קמ"ש שהאחיזה של הרכב "לא משהו".

מטרת הפורום, בן אני חבר מזה שנים, היא קודם כל ללמד (כולל להניא משטויות של מתחילים). כולנו היינו שם, כולנו טעינו והדבר הטוב ביותר שניתן לעשות עם הנסיון הוא לחלוק אותו עם אחרים, אפילו אם המשמעות היא לגרום להם לא לשפר רכב ישן שלא היה בנוי לשיפורים מלכתחילה!

נ.ב. - אשתי בדיוק החליפה לקטנה, אז אני פטור בשעה הקרובה. והמספרים הזוכים הם 4-16-22-25-37-41. המספר הנוסף יהיה או 9 או 13, אני עוד לא סגור על זה. תן לי להרים טלפון לסושרד ונראה מה ייסגר.

אה, כן - אם אני מדבר כאלו שטויות, אני מזמין את פותח השרשור לפרט קצת על מצב הרכב - קילומטראז', תאונות שלדה, מתי החליפו בולמים, מאיזו שנה (או עשור...) הצמיגים, מתי בפעם האחרונה עשה טיפול כמו שצריך, מתי עשו בדיקה של זוויות היגוי וכיוון פרונט וכו'. נראה לי שמישהו יאכל את הכובע שלו.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
שיפור נכון יהיה להחליף את הבולמים (שככל הנראה כבר בני 12 שנה), לבדוק שהצמיגים לא בלויים ושכל מערכות הבטיחות תקינות. סביר להניח שה"שיפור" הטוב ביותר הוא פלאש למנוע וניקוי מזרקים וכו', שיספקו לו יותר כ"ס מאשר צ'יפ..

אני לא אוכל שום כובע, סביר להניח שאתה צודק אבל:

1. לא טרחת לבדוק.

2. לא טרחת ליעץ בנושא.

3. קבעת שבילתי אפשרי לשפר את הרכב הזה וזהוא.

ההודעות הקודמות שלך היו מתנשאות ובטח לא תורמות כלום.

ההודעה הזאת כבר שונה לגמרי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ואני הייתי רוצה פחות הודעות מתנשאות שמבוססות על השערות וניחושים שאין בינם לבין המציאות שום קשר.

טוב תשמע אתה אחד החזקים הרגת אותי עכשיו, וואתה צודק בדיוק בשביל שאלות כאלו הפורום מיועד

• תוכן חדש...