Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי פיאט אונו 1.4 96 עם בעיה רצינית ומציקה במיוחד.

בזמן האחרון המהלך נסיעה הטורים עולים לבד לסל"ד מאוד גבוהה. ואם אני לוחץ על דוושת הגז הרכב ניכבה.

בבדיקה בפורמים מצאתי המלצה כיצד לאפס מחשב. (ע" הפעלת סוויטץ, ניתוק קונקטור מהיחדת הזרקה, כיבוי סוייטץ, ניתוק המצבר לדקה). העסק נעשה החזיק לא יותר מחודש וחצי בגדול.

היום הרכב ניתקע לי כ7 בפעמים... ניסיתי שוב את שיטת איפוס המחשב אך לשוא.

מה שכן שמתי לב כשזה קורה החלק ביחדית ההזרקה המחובר לכבל גז זז בעצמו כאילו מישהו בתוך הרכב לוחץ על הדוושה.

נכון להיום ניתקתי את כבל המינוס מהמצבר לכמה שעות במידה וזה יאפס את המחשב שוב

האם יכול להיות שהלך מחשב יחדת הזרקה לעזאזל?

במידה וכן מהיכן ניתן להשיג וכמה זה עולה?

האם יש לי מישהו פיתרון אחר?

הודה לכם מאוד על תשובתכם בהקדם האפשרי.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

מנוע צעד לא זז לבד הוא מפוקד.

לרוב התקלה של הטורים העולים לבד בדגם זה נובעת מחיישן טמ"פ מקצר אך לא רק ולא חסר בי"ח מונו האילו אך התחל בזה במידה ואתה רוצה להתמודד עם התקלה לבד.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

הרגע חזרתי מנסיעה די ארוכה והכל היה תקין . זאת לאחר שניתקתי את המצבר לכמה שעות.

אני מפחד שהתקלה תחזור כמו פעמים קודמות בשלבים יותר מאוחרים.

חיים, היכן בדיוק נמצא החיישן ואיך מטפלים בכל העניין הזה?

• תוכן חדש...