Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במיו 169 (מחשב כף יד)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהךן חבר'ה.

שמתי סוף סוף במיו 169 שלי igo8 הכל עובד אחלה.

רק אני רוצה לשים קיצור דרך על השולחן עבודה ואני לא יודע איך.

ב igo 6 שהיה לי הייתי מתקין את התוכנה והוא היה שואל אותי אם אני רוצה קיצור על השולחן עבודה.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם
אהךן חבר'ה.

שמתי סוף סוף במיו 169 שלי igo8 הכל עובד אחלה.

רק אני רוצה לשים קיצור דרך על השולחן עבודה ואני לא יודע איך.

ב igo 6 שהיה לי הייתי מתקין את התוכנה והוא היה שואל אותי אם אני רוצה קיצור על השולחן עבודה.

בעיקרון הוא אמור לשים אוטומטית קיצור דרך, בהגדרות של ה IGO יש אפשרות ליצור קיצור דרך על שולחן העבודה שלך, תחפש קצת בפנים ותמצא.

פורסם

דרך 1: בדוק תחת settings\today האם נוצרה לך שורה של igo8

דרך 2 : ב windows ce יש לך את "מנהל הקבצים" או בשמו האמיתי file explorer

גש לprogram files\igo 8

לחיצה ארוכה על igo8.exe תתן לך תפריט - בחר מתוכו create shortcut

קח את קובץ ה shortcut והעתק אותו לספריית windows

עכשיו גש לתפריט ה settings לאייקון menus ותבחר איזה קיצורי דרך אתה רוצה שיופיעו תחת תפריט ההתחל

פורסם

neo הפכתי את כל התוכנה ולא מצאתי איך עושים קיצור דרך.

royco הבעיה שלא הייתה לי התקנה פשוט שמתי את התוכנה על הכרטיס זיכרון והיא עובדת, לכן זה לא מופיע בסייר קבצים, של המכשיר אלא רק בכרטיס.

בגדול הכנסתי את זה לתיקייה של start menu. אבל עדיין זה לא נוח לי. אני רוצה אותו על השולחן עבודה את הקיצור.

תעזרו לי בבקשה

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם
neo הפכתי את כל התוכנה ולא מצאתי איך עושים קיצור דרך.

royco הבעיה שלא הייתה לי התקנה פשוט שמתי את התוכנה על הכרטיס זיכרון והיא עובדת, לכן זה לא מופיע בסייר קבצים, של המכשיר אלא רק בכרטיס.

בגדול הכנסתי את זה לתיקייה של start menu. אבל עדיין זה לא נוח לי. אני רוצה אותו על השולחן עבודה את הקיצור.

תעזרו לי בבקשה

תכנס לתיקיה של ה בכרטיס זיכרון2577 ותריץ את ה AUTORUN זה אמור להפעיל את ההתקנה.

• תוכן חדש...