Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מים פולו 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם. אני רוצה להחליף מים ולא ממש סגור על השלבים,רכב פולו 97 1600

אני יודעה רק איך לרוקן (ניתוק צינור תחתון),מה אחרכך?

פורסם

באמת שעשיתי חיפוש,לא ממש לקיבלתי תשובות ןגם חשבתי לשמוע מישהו שהחליף ברכב כזה

הסיבה עד עכשיו השתמשתי בסוג פאחד ועכשיו קניתי במקרה סוג אחר ( שניהם לא G12) אז יבנתי שלא טוב לערבב

פורסם

אני עשיתי נסיון אחד,פירקתי את הצינור,שפחתי הכל שתפתי עם מים,סגרתי ומלאתי נוזל חדש,אחרי כמה ימים שמתי לב שנעלמו מלא מים!! עכשיו אני חושד שלא סגרתי את הצינור היטב..

פורסם
אני עשיתי נסיון אחד,פירקתי את הצינור,שפחתי הכל שתפתי עם מים,סגרתי ומלאתי נוזל חדש,אחרי כמה ימים שמתי לב שנעלמו מלא מים!! עכשיו אני חושד שלא סגרתי את הצינור היטב..

יכול להיות שחסרים מים בגלל שבמילוי נשאר אויר במערכת. פשוט תבדוק אם יש נזילה מהמקומות שפירקת.

פורסם

התהליך שביצעת לא מקצועי ועלול להסתיים בנזק למנוע ! בגלל אוויר במערכת.

1. מלא נוזל קירור ייעודי עד לגובה מכסימום

2. תניע את הרכב ותן לא להגיע לטמפ' עבודה של 90 מעלות ותמתין שהמאוורר יכנס לעבודה. אני ממליץ לך תוך כדי פעולת המנוע ובזהירות רבה ללחוץ קלות מספר פעמים על הצינורות של הרדיאטור בכדי להזיז את האוויר הכלוא.

3. כבה מנוע ותמתין כ-30 דקות ובדוק את גובה הנוזל. במידה וחסר השלם ובצע את התהליך שוב פעם.

4. ייתכן שבדגם שלך צריך לשים את בורר החום של החימום הפנימי על מצב חום מכסימלי

5. בודק לנזילות

איזה כייף לי :)

פורסם

שכחתי לציין ,אכן כן לא באותו יום אבל אחרי שנעלמו מים עשיתי את הפעולה לא יצא יותר מדי,אני כמאת בטוח שלא סגרתי את הצינור כמו שצריך...

מצב כרגע: יש לי סוג אחד במארכת שהוא כבר די מעורבב במים מזוקקים בגלל שזה משה היה לי ברכב קשה נתקלתי בחוסר ואני רוצה להחליף את כל הסיפור הזה ולעשות זאת נכון

פורסם

בבקשה עזרה לפני שאני עושה עוד נזק, תמונת מצב היא:

כמה ימים אחרי שהחלפתי מים ע"י ניקוז בלבד(אני לא זוכר אם ביצעתי הוצאת אויר) נעלמו לי מלא מים המצוף -הדליק את המנורה.

אוספתי מים מזוקקים בלבד לא היה משהו אחר וגם נזכרתי להוצאי אויר ולא יצא ממש אויר. את הצינור בדקתי חפיף מחוסר זמן ניראה תקין עכשיו העלמות חזרה ממש הרבה נוזל כמו פעם שעברה.

אתמול קניתי נוזל אחר והיום אני רוצה להחליף את "התערובת" שנוצרה. פרט חשוב ,חום מנוע לא עבר את נורמה לא לרגע בכל הסיפור.

היסטוריה של הרכב, תמיד יש לי העלמות ממש קטנה זאת אומרת בארך רבע בקבוק בחודשיים שלוש בגלל שבית טרמוסטת קצת התעקם עם הזמן (גם רון ראה את זה) ובגלל העלות יחסית גבוה ושאפשר לחיות עם זה לא עשיתי עם זה שום דבר.

עכשיו במקרה וזה לא החיבור של הצינור מה לבדוק. ואיך עכשיו להחליף את הנוזל?

תודה מראש.

פורסם

הייתי שמח לעזור לך אבל תחילה אתה חייב למצוא זמן פנוי ושקט נפשי לביצוע ההחלפה.

בגלל הגישה החפיפניקית (מצטער :-)) אני ממליץ לך לקפוץ למוסך רון ולהחליף את בית התרמוסטט בכדי לתקן את הנזילה למרות העלות הגבוהה. באותה הזדמנות להחליף את כול נוזל הקירור ל-G12 PLUS בלבד.

איזה כייף לי :)

פורסם

מצאתי את הנזילה,זה בא מכיוון משאבת מים :(

אני לא יודעה עדיין מאיפה בדיוק. לדעתי המשאבה תקינה כי נסעתי עם נזילה הזאת שבוע ורק אוספתי מים בלי שחום מנוע עלה.

סיבות אולי בגלל שלא הוצאתי אויר כשה נסיתי להחליף מים.

עכשיו מנסיונכם, מזה יכול להיות וכמה זה עולה?

• תוכן חדש...