Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגושים של ניסאן אלמרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול במתקן רחיצה ב"דלק פלוטניצקי" , אזה"ת ראש"לצ , אשה מבוגרת נבהלה מהקרבה של המייבש לשמשה ולחצה ברקס. עד שהמפעיל עצר את המסוע האלמרה שאחריה נכנסה בה ואני באלמרה.די מעצבן לא להבין מאיפה באה המכה כשאתה אחרי שמשה מסובנת.לאלמרה נכנסו הפגושים חזק פנימה. לאחרות לא קרה כלום.

פורסם

תאמת די שימושי, אדע לי להבא שלא מומלץ לבלום בתוך מכונת רחיצה.

פורסם

הרי כתוב על המפוח "אל תיבהל! אני עולה לבד!" או "לא ללחוץ על הברקס! אני לא פוגע בך!" או "אל תלחץ על הברקס, אני עולה לבד!". אז מה הרעיון שהיא לחצה על הברקס? לא היה כתוב שם לא ללחוץ על הברקס? או שהיא צריכה בדיקת עיניים?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

יצא לי לעבוד קצת בשטיפה וכל רכב שניכנס ובייחוד נשים שנוטות להיבהל מהמפוח

כולם עוברים תדריך קצר שצריך לשים ניוטרל ולא לבלום ולא לגעת בהגה וכ''ו

וגם כשמישהוא היה בולם בחיים לא קרה שרכב נכנס ברכב אחר...

אבל קרה מקרה אחד שאותי אישית הוא הפיל מהרגליים

אחד הגיע עם גולף חדשה לשטיפה והוא פחד להישאר באוטו ולכן ביקש שהרכב יכנס לבד בלי אף אחד

כשהרכב יצא יש ממול אחרי 3 מטרים קיר והרכב גלש לכיוון הקיר ונישק אותו בקטנה כמו שאומרים ונוצרה פגיעה ממש מזערית אבל מעצבנת כי אחרי הכל הרכב דנדש.

אבל לראות במצלמות שבמשרד את הבחור ניכנס לפאניקה ושהוא ניסה לעצור את הרכב וכל זה במהירות של פחות מ 10 קממ'ש היה אחד הדברים שהרגו אותי

כי במקום לפתוח את הדלק ולהרים את הבלם יד הוא ניכנס לפאניקה אחר כך ניסה (כן כן ניסה משלון לא הצליח) לפתוח את הדלק כמה פעמים וזה לא בגלל שהייתה בעיה ברכב זה בגלל שהוא היה לחוץ והוא היה צריך להיכנס עם 2 רגליים ולסגור את הדלת ורק אחר כל זה הוא תיכנן ללחוץ על הברקס...

הבחור הזה היה פשוט הזוי לגמרי.

ואני לא מעונין לשמוע הטפות מוסר או מה היה צריך לעשות לפני או אחרי שזה קרה כי זה לא מענין אותי

בגלל שננקטו כל האמצעים כמו פס האטה אחרי שיוצאים מהמכונה וגם האחראי הציע לו שיתן למישהוא מהעובדים לשבת ברכב

בשביל להכניס את הרכב למכונה ולהוציא את הרכב חזרה לחניה כדי שהלקוח לא יצטרך אפילו ללכת ברגל מטר אחד!

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...