Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לחבר ברכבי אוזניית בלוטות למערכת ברכב.

פירקתי אתמול את האוזנייה והוצאתי מתוכה את שני החוטים (אדום ושחור) של הרמקול שלו.

אני רוצה לחבר את שני החוטים האלו לכניסת ה - AUX שיש ברדיו בכדי שיגביר את השמע של האוזנייה.

איך לדעתכם אפשר לבצע את זה...?

ובמידה ואפשר, איך לדעתכם אני אשמע?

רעיונות נוספים לחיבור האוזנייה למערכת, יתקבלו בברכה!

נ.ב יש ברכבי מגבר שמחובר לרמקולים הקדמיים ולסאב.

תודה לכל העונים!!! :-)

פורסם

בעקרון הייתי מנסה לקחת מנחת (מתאם מכניסה גבוהה ליציאת RCA) לחבר לכנסיה של המנחת את היציאות לרמקול של אזניית הבלוטוט' ואז להוציא את הRCA מהמנחת לתוך מפצל Y זכר לשתי נקבות ככה שהHU והמנחת יתחברו יחד למגבר.

אין לי מושג כרגע מבחינה הגיונית וטכנית מה המשמעות של זה, אם יש סיכוי שמתח חוזר ישרוף את הHU או לא או שהמגבר ידע לטפל בשתי אותות נכנסים בו זמנית ואיך הרמקול יגיב לזה.

אם אתה מוכן להתנסות - על אחריותך בלבד.

מבחינת הגיון נראה לי שזה צריך לעבוד - אבל אני אלקטרונאי חובבן ברמה מאוד בסיסית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

באופן תאורתי זה אפשרי כי זה אותו סיגנל שמקבלות אוזניות רגילות.

אבל ישנה בעיה קטנה: סיגנל שמספקת אוזנייה מספיק כדי להפעיל רמקול שנמצא 1.5 ס"מ בתוך האוזן שלך ולא היה לו מספיק כוח כדי ש AUX יגביר אותו.

גם אז אתה תשמע מונו או רק בצד אחד

תמיד אתה יכול לקנות רדיו דיסק המכיל דיבורית BT מובנת לא יקרה.

http://zap.co.il/models.aspx?Sog=T-MP3&DB112377=112378&DB587377=587378

אפילו קיבלתה חיפוש חינם

רק תבחר

תמיד אתה יכול לקנות דיבורית BT

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
שלום,

אני רוצה לחבר ברכבי אוזניית בלוטות למערכת ברכב.

פירקתי אתמול את האוזנייה והוצאתי מתוכה את שני החוטים (אדום ושחור) של הרמקול שלו.

אני רוצה לחבר את שני החוטים האלו לכניסת ה - AUX שיש ברדיו בכדי שיגביר את השמע של האוזנייה.

איך לדעתכם אפשר לבצע את זה...?

ובמידה ואפשר, איך לדעתכם אני אשמע?

רעיונות נוספים לחיבור האוזנייה למערכת, יתקבלו בברכה!

נ.ב יש ברכבי מגבר שמחובר לרמקולים הקדמיים ולסאב.

תודה לכל העונים!!! :-)

זה לא פשוט,

התנגדות של הרמקול של אוזניית הבלוטוט כ8-32 אום.

התנגדות הכניסה של הAUX במכשיר, מעל ל20K אום, לפעמים קוראים לזה התנגדות אין סופית,

זאת אומרת רק מתח היציאה מאוזניית הבלוטוס ישפיע על העוצמה שתתקבל בסאונד בסופו של דבר.

עוצמת כניסה של AUX כדי לשמוע סאונד בעוצמה בינונית סבירה כ0.5V.

עוצמת שמע של רמקול בלוטוט פשוט כ80mW, וזה גם הרבה לדעתי.

חישוב מהיר אומר, שאנחנו רחוקים מ0.5V, נשמע ממש חלש, אנחנו נצטרך להגביר אותו.

ובאמת שאנחנו לא נתעסק עם זה, היחס עלות לתועלת לא תהייה שווה את זה, ממליץ לך על סוני BT-2500 ב600 שקלים ותסגור את הפינה הזאת.

תמיר

• תוכן חדש...