Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הוספת מים כחולים בפעם הראשונה, השפריצר הימני שלי סתום, כדאי לי למהול מים וחוצץ ולהשתמש? זה יכול לגרום נזק לפלסטיקה? גומיות? מה יקרה אם אני אוסיף חומץ למים הכחולים שיש עכשיו במיכל? לרוקן אותו קודם? תודה רבה.

שאלה שניה שלי היא בנוגע לתוסף לדלק, הרכב שלי כבר אחרי 100,000 קילומטר, ואני חושב שבטיפול הבא צריכים להחליף מסנן דלק ועוד כמה דברים, השאלה אם כדאי עכשיו לתסף בתוסף לדלק? באיזה מומלץ? יש לציין כי הרכב לא מאיץ כבעבר ונראה שהמנוע די מתאמץ בהאצה לעומת האצות בעבר, מה שכן צריכת הדלק לא הכי טובה, על כל 31 ליטר דלק (200 ש"ח בערך) אני נוסע 240 ק"מ בנסיעה משולבת. (בערך 1:7.7-8, וזה מוזר כי שמעתי מבעלי סיוויק אחרות שהן עושות במשולב 1:10-11)

תודה רבה.

פורסם

לגבי השפריצר, פרק אותו והשרה אותו במיים חמים עם חומר מסיר אבנית של קומקומים.

לגבי המיכל.

מלא את המיכל במיים רגילים והוסף כף עד 2 של חומר נגד אבנית.

המתן מספר ימים (יום יומיים מספיק) והפעל את השפריצר עד שתרוקן את המיים לחלוטין.

שטוף מייד את הרכב במיים (לא צריך להיות היסטרי)

קיבלת מיכל נקי מאבנית + שפריצרים נקיים.

עכשיו תוסיף מיים כחולים והכל יעבוד פיקס

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

פתרון מיידי זה מחט או משהו ממש דק בעדינות לדחוף לחור של השפריצר בדרך כלל הסתימה ממש שם..

רק להיזהר לא לשנות את הכיוון שלו כי הוא משתנה מאוד בקלות

לי זה עבד יופי :p

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם
לגבי השפריצר, פרק אותו והשרה אותו במיים חמים עם חומר מסיר אבנית של קומקומים.

ניתן להסיר את השפריצר לשים אותו בכוס עם קצת חומר לניקוי קומקומים DURGOL

אין צורך במים חמים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

זה בעיה לפרק את השפריצר? צריך לפתוח את המכסה מנוע ומשם לפרק נכון? יש טעם לפרק את הצינורות שבפנים ולנקות גם אותם? אתם בטוחים שחומרים מסירי אבנית לא יפגעו בגומיות ובפלסטיקה שכבר ככה מתחילה להתקלף?

ובקשר לצריכת הדלק, מה לעשות? צריכת דלק של 1:7.7-8 בנסיעה משולבת, ואני ממש נזהר בנסיעה ונוסע רגוע מאוד.

היום שאלתי בעל הונדה 03 והוא אמר לי שמשולב הוא עושה 1:12, אחרת 1:14, הלוואי שהייתי מגיע לרמות צריכה כאלו :?

יש למישהו רעיון? תודה רבה.

נזכרתי בדבר נוסף שכדאי שאכניס לאשכול כאן במקום לפתוח אחר, לפעמים, כשאני סוגר עם האוטו עם השלט החלונות לא עולים, זה מתבטא בכך שאו חלון אחד לא עולה או שתיהם, בדר"כ אחד מהם, וזה קורא פעם ב5-6 נעילות של הרכב.

בדר"כ צריך לפתוח את הרכב ולסגור שוב והחלון עולה, יש למישהו מושג מה הבעיה? (נמאס לי כבר מהמכונית הזאת :( ) אם אתם שואלים למה זה מפריע, זה כי לפעמים אני לא שם לב והחלון נשאר פתוח.

פורסם

לקראת הטיפול מלא תוסף דלק K44, ניתן להשיג באוטודיפו. ולאחר מכן סע קצת יותר "חורעני" זאת אומרת תעלה את הרכב לסל"ד גבוה כדי שכל הפיח יצא מהמנוע.

מה שהתוסף עושה בעצם זה מתערבב עם הדלק, ונכנס יחד איתו לתאי הבעירה במנוע, כיון שהוא מכיל חומצה שממיסה את הפיח, הוא מנקה לך שם את כל המערים.

אבל צריך לנסוע בסל"ד קצת יותר גבוה כדי שהלחץ יעיף את כל החרא החוצה.

בקשר לחלון - גש לחשמלאי רכב כנראה יש שם בעיית מגע.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עדיף להכניס את החומר ישירות למנוע מאשר למיכל הדלק, וכדאי מאוד להחליף מיד אחר כך שמן +פילטר שמן,

ובגלל שהרכב חדש יחסית אז לפי דעתי כדאי ועדיף לבצע גם פלאשינג.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

החלפתי שמן + פילטר לפני 5 חודשים בערך, בידיוק לפני 5000 ק"מ, יש לי היום כבר מעל ל100,000, נושק את ה115.

השאלה אם להכנס לטיפול מוקדם מהרצוי? ז"א נאמר בעוד 1000 ק"מ?

ESTK, איך אני מכניס את החומר ישירות למנוע? מה זה פלאשינג?

חשבתי להכניס את הרכב לטיפול ולא להחליף פילטר שמן ושמן כי פשוט חבל, לפי מה שהבנתי הרכב יעבור טיפול רחב מאוד (ויקר מאוד במוסך מורשה:cry:) אז אולי כדאי להשתמש בתוסף דלק של הונדה ולבקש מהם שיכניסו אותו כבר למנוע?

אני חושב שהצריכת דלק במכונית היא על הפנים, יש לי גם כמה רעשים שמגיעים מהחלק הקדמי ימני כשאני נוסע(לפי דעתי מהגלגל) בדרך קצת משובשת אני שומע נראה לי את אחד הבולמים נוקש או משהו בסגנון.

יש הרבה דברים שצריכים לטפל בהם, ואני מבין שהטיפול יהיה מקיף מאוד.

מה אתם ממליצים לי לעשות?

פורסם
עדיף להכניס את החומר ישירות למנוע מאשר למיכל הדלק, וכדאי מאוד להחליף מיד אחר כך שמן +פילטר שמן,

ובגלל שהרכב חדש יחסית אז לפי דעתי כדאי ועדיף לבצע גם פלאשינג.

אולי על הדרך כדאי להחליף את המנוע ?

1. אין צורך לבצע פלשינג

2. השתמש אך ורק בחומץ לניקוי השפריצרים+מחט

3. בכול רכב מודרני קיים מסנן בפתח מילוי נוזל לשפריצרים, בדוק האם קיים מסנן כזה אצלך.

איזה כייף לי :)

פורסם

לבדוק האם קיים מסנן בפתח עצמו? איפה שאני ממלא את הנוזל? אני פשוט מוריד את הפקק ושופך את הנוזל לבפנים, אין שום מסנן.

בקשר לצריכת דלק ועשיית טיפול לפני הזמן, כדאי?

פורסם

פילטר למי המסנן - אתה יכול להרכיב לבד. קח פילטר דלק פשוט ושים על הקו.

לגבי פלאשינג - ערוך חיפוש, בגדול הדעה בפורום זה היא להימנע ממנו. (מלבד במקרים שהוא האופציה האחרונה להצלת המנוע)

פורסם

אין שום טעם לעשות דבר כזה במנוע vtec שעבר בסה"כ 115K ק"מ ועבר טיפולים בזמן.

כדאי לעשות טיפול מוקדם מהרגיל? טיפול 120 אלף, למרות שלפני 5 אלף עשיתי טיפול?

בכל מקרה אני צריך להכנס למוסך, ובמרקדו על כל כניסה למוסך יוצאים בקנס, אז אולי כדאי כבר לשלב הכל בטיפול ויעשו לי הנחה.

מה דעתכם? אולי אני אעשה טיפול בלי להחליף שמן מנוע ופילטר ואז זה אני אעשה רק בעוד 5K.

• תוכן חדש...