Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום!

יש לי סוזוקי בלנו 98 אוטומטית והבעיה היא באזעקה,הבוקר כשבאתי לפתוח את הרכב עם השלט, נשמע צפצוף חלש מהרגיל אולם הנעילה לא השתחררה והדלתות נשארו נעולות חזרתי ללחוץ אבל זה לא עזר, הצלחתי לשחרר נעילה ידנית בלבד, אני חייב לציין שכאשר פתחתי ידנית האזעקה לא הופעלה דבר שמדאיג אותי כי בדר"כ כאשר אני פותח את הרכב ידנית האזעקה מופעלת מסיבה ברורה...

**אני חיב לציין שהבוקר נסעתי ברכב בכיוון הלוך ללימודים ושרציתי לנעול עם השלט הרכב ננעל בצורה תקינה אולם החלון של הנהג לא עלה עד הסוף עד אשר לחצתי על השלט סגירה-נעילה 3 פעמים, התקלה שתיארתי למעלה קרתה שבאתי לפתוח את הרכב שוב בכיוון נסעה הלוך הביתה.**

ממה תקלה זו יכולה לקרות? אולי פיוזים גמורים? אם כן אשמח לדעת היכן נמצאים פיוזים הרלוונטיים לתקלה ברכב מסוג זה בלנו 98.

תודה מראש ושבת שלום :-)

פורסם

אם היו לך פיוזים גמורים, האזעקה לא היתה פועלת, והדלתות גם לא היו נפתחות. הבעיה שלך כאן היא מצבר גמור, שצריך להחליף, או במידת הצורך לבדוק מה קורה איתו, ולא להחליף. המלצה שלי - תחליף.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

שלום רב איזה סוג האזעקה שלך

אים זוהי האזעקה אשר מגיעה עים הרכב אז לאחר שמחליפים סוללה יש לבצע reset ( ללחוץ על שני הלחצנים בו זמנית למשך 5 שניות )

בברכה זיסו יוסי

פורסם

שלום לכולם,

מדובר באזעקה מסוג קוברה.

אחרי שפרסמתי את ההודעה בפורום הלכתי לפתוח את הרכב, כשרציתי להניע , הרכב לא הניע, חשבתי שהאזעקה לא בסדר אבל אחרי עזרה של מישהו עם כבלים הסתבר שמצבר גמור , יש לי אותו כבר מ נובמבר 2004 יעני כבר 4 שנים.

1. השאלה היא איך ניתן לדעת שהמצבר יכול להחזיק אצלי עוד זמן אולי צריך שיפוץ כי לפני חודשיים בדקו את המצבר במוסף ואמרו שהוא בסדר.

2. דבר שני הוא איזה מצבר (כמה אמפר) דרוש לסוג רכב בלנו 98 ??? ואיפה ניתן להשיג במחיר סביר באיזור תל אביב??

תודה מראש

פורסם

שלום רב

ראשית יש מכשיר לבדיקת מצברים בעומס

יש צורך במצבר 45 אמפר רק תשים לב למהדקים של מינוס פלוס .יש קטבים דקים ויש קטבים עבים

כול חשמלאי מחזיק מצברים יש את שנפ עים 20 חודשי אחריות ויש את השאר ( טורקים ) עים 12 חודשי אחריות

יש לבדוק לתקינות האלטרנטור ולאי זליגת מתח

בברכה זיסו יוסי

פורסם

אני מקווה שהחלפת מצבר, ככל שצריך היה להחליפו, ושאינך מושך את התקלה, כי נפילות מתח מהותיות, עלולות לגרום לתוצאה הרסנית למח האזעקה, מעבר לשאר התופעות ואי הנוחות שבמצבר לא תקין.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה לכל התגובות

בוא נניח שהבעיה במצבר כי המצבר הנוכחי נמצא 4 שנים, אם אני אקנה מצבר חדש זה מסובך להתקין אותו לבד?

ושנית כמה אמפר מומלץ?

כמה בערך עולה בדיקה של חשמלאי לזילגה במערכת חשמל ??

פורסם

מקפיצים רק אחרי 24 שעות!

לענייננו:

מצבר אמור לעלות בין 500 ל-1100 ש"ח. ניתוק המצבר הקודם - ניתוק של המינוס, ואחריו הפלוס, חיבור, בדיוק ההפך. חיבור של הפלוס ואז המינוס.

מצברים טובים יש בשפע - שנפ, ורטא, היי אנרג'י ועוד.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
שלום רב איזה סוג האזעקה שלך

אים זוהי האזעקה אשר מגיעה עים הרכב אז לאחר שמחליפים סוללה יש לבצע reset ( ללחוץ על שני הלחצנים בו זמנית למשך 5 שניות )

בברכה זיסו יוסי

אהלן

יש לי אזעקה מסוג קוברה, מה זאת אומרת צריך לבצע איפוס לאזעקה??

פורסם

תלוי איזה דגם הקוברה שלך. אם השלט מלבני, שחור ובעל לחצנים ירוקים, לא צריך לעשות "רענון קידוד" לאחר הח' סוללה, בדגמים שהשלט שחור ואליפטי (לא מלבני בניגוד לדגם הישן) ולחצנים בצבע אפור, יש לבצע רענון קידוד, (חלק מכנים זאת ,איפוס, ) לאחר הח' סוללה.

הדבר נדון בעבר ותואר לפרטיו באופן יסודי ומעמיק, חיפוש יעלה את התרדים המתאימים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...