Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחנות דלק בירושלים והסביבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות מקרים רבים של תחנות שמוהלות/מהלו דלק באיזור ירושלים (לאחרונה פז ליד גן סאקר) רציתי לפתוח שרשור שירכז את התחנות האמינות.מי שחווה ירידה בביצועי רכב לאחר תדלוק בתחנה מסויימת או גילה תחנה שמוהלת דלק גם מוזמן להגיב.

רוב הרשימות שמסתובבות ברשת די ישנות ובטח היו שינויים לטובה ולרעה בזמן הזה.

אז תתחילו לשרשר.

פורסם

לא מומלצים: פז רמת אשכול, דור אלון מעלה אדומים, דלק נווה יעקב.

מומלצים: פז גבעת שאול, פז הר חוצבים.

לאחרונה הוסיפו פזומט לפז מעלה אדומים, עד עכשיו הבנתי שהם היו מוהלים. מישהו יודע מה איתם עכשיו?

Polo 2012

פורסם

תחנת הדלק בקיבוץ קריית ענבים.

כבר מספר שנים שאני מתדלק אצלם ולא ניתקלתי בבעיה, המחיר הוא בהנחה של 25 אג' לליטר על המחיר המלא.

כמובן שגם מקבלים עיתון ושתיה קלה.

פורסם

תחנה בארמון הנציב בעבר אמרו שהם חשודים במהילת דלק אישית לא נתקלתי בבעיה בכל מקרה הם החליפו בעלים מאז (לפני שנתיים בערך היתה השמועה) היום מ6 בערב עד 6 בבוקר 30 אג הנחה לליטר בנזין.

פורסם

תדלקתי בתחנה בשורש את הרכב ועוד ג'ריקן 10 קטן למכסחת דשא. כישצאתי מהתחנה נזכרתי שהג'ריקן נשאר מאחור ליד המשאבה. מיד חזרתי וכמובן שהוא נעלם. (עברו אולי 4 דקות ואני מגזים).

אציין שמדובר בשעת בוקר מוקדמת ולא היו לקוחות נוספים.

והמתדלקים היו כמו שלושת הקופים. לא ראיתי, לא שמעתי, לא ידעתי...

בלעה אותו האדמה.

פורסם

הרכב שלנו מתודלק כבר כמה שנים בדור אלון בדרך חברון

אחלה תחנה מאוד מסודרת ונקיה. בעיקר למי שאוהב לתדלק בשירות עצמי יש שם 3 משאבות לשירות עצמי ועוד אחת לשירות מלא

עוד תחנה זו תחנה ממש חדשה שנפתחה בחודשים האחרונים תחנת דלק דור אלון היא נמצאת ממש ליד מסוף האוטובוסים בתלפיות גם היא תחנה מעולה

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם

תחנת "דלק" ניות ברח' הרצוג פינת בורלא - מתדלק שם שנים - תמיד הכל בסדר.

לתשומת הלב - בכל יום שלישי יש הנחה 30 אג' על תדלוק עצמי בין השעות 10-22. הבעיה היחידה - תורים ארוכים...

פורסם
תחנה בארמון הנציב בעבר אמרו שהם חשודים במהילת דלק אישית לא נתקלתי בבעיה בכל מקרה הם החליפו בעלים מאז (לפני שנתיים בערך היתה השמועה) היום מ6 בערב עד 6 בבוקר 30 אג הנחה לליטר בנזין.

בארמון הנציב זאת נראית לי תחנה חשודה כמו האלה מהסרטים בארה''ב שמגיעים אליהם באמצע הלילה ויש רק משאבה אחת במקום נידח :lol: ככה היא נראית מין תחנה קטנה ומוזרה. אני לא מעז לתדלק שם

פורסם
תדלקתי בתחנה בשורש את הרכב ועוד ג'ריקן 10 קטן למכסחת דשא. כישצאתי מהתחנה נזכרתי שהג'ריקן נשאר מאחור ליד המשאבה. מיד חזרתי וכמובן שהוא נעלם. (עברו אולי 4 דקות ואני מגזים).

אציין שמדובר בשעת בוקר מוקדמת ולא היו לקוחות נוספים.

והמתדלקים היו כמו שלושת הקופים. לא ראיתי, לא שמעתי, לא ידעתי...

בלעה אותו האדמה.

כל המתדלקים שם , ללא יוצא מהכלל, ערבים. (שבח"ים ?) כל השעות, כל הימים/לילות בשבוע. אתה מתדלק שם בדרכך להפגנות השמאל ביום ו בבילעין ?

פורסם

תחנות דלק שיש לי ניסיון טוב איתן:

"דלק" צומת אורה (והם לא היו קשורים לפרשת המהילות, זה ממש גרם להם עוול)

"פז" מוזיאון ישראל (קרוב למוזיאון המקרא)

נראה לי שגם:

"סונול" סמדר בית-הכרם (אבל תידלקתי שם ממש מעט פעמים)

"סונול" גבעת שאול (ברח' כנפי נשרים, צמוד לרדיו-צליל)

"סונול" תלפיות בתחילת רח' האומן

כל האלה שכותבים על תחנות שמוהלות - מאיפה המידע ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
כל המתדלקים שם , ללא יוצא מהכלל, ערבים. (שבח"ים ?) כל השעות, כל הימים/לילות בשבוע. אתה מתדלק שם בדרכך להפגנות השמאל ביום ו בבילעין ?

לא אהבתי את התגובה. לא מצחיק.

דרך אגב, אני משתדל וגם ממליץ בחום לכל האחרים לתדלק היכן שמועסקים חיילים משוחררים בעבודה מועדפת.

haimy , שנינו נוהגים בצד הימני של הכביש.

• תוכן חדש...