Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף איכות או שנתון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות רכב משומש באיזור ה 55K +-

מדובר ברכב שני במשפחה כלומר הוא לא יסע הרבה

השאלה היא מה עדיף? רכב גדול (פסאט, A6,וולוו...) משנת 2000 או רכב קטן (גטס, פונטו...) משנתון גבוהה בהרבה

ההתלבטות שלי היא מהסיבה שאומנם השנתון נמוך יותר אבל הרכב אמור להיות יותר איכותי ולכן חווית הנסיעה בו תיהיה יותר נעימה

תודה מראש לכל המגיבים

פורסם

שנתון. רכב בינוני מינוס מהשנה (מזדה 3 ) הרבה יותר אמין,יעיל,בטוח מהכי יקרים מלפני דור.כמובן שבקצות הסקלה תמיד יש יוצאים מהכלל כמו אמינות קורולה מלפני 3 דורות מול רובר/יגואר חדש. בטיחות סאאב/וולוו בן 20 מול A 160 מלפני 5 שנים.מעבר לזה נכנסים הרבה משתנים לכל אוטו לגופו.

פורסם

זה אינדיבידואלי, תלוי בצרכים שלך (שהעדפת לשמור בסוד), בתקציב שלך לתחזוקה שותפת.

יש כאלו שיעדיפו גטס משנים מאוחרות, אחרים יעדיפו פסאט משנים מוקדמות יותר, ואחרים יעדיפו יגואר מתחילת שנות ה-90.

ITS A FREE COUNTRY BABY.

בענין חוית הנסיעה - היא לא תלויה בגודל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

התשובה טמונה בשאלה. אם חשוב לך הנאה ואיכות אז רכב בשנתון נמוך יותר עדיף (הוא גם עשוי להיות בטיחותי ואמין יותר). אם חשוב לך חיסכון בעלויות (חניות?,) אז רכב קטן משנתון מתקדם עדיף. לי אישית, אם לא היה חשוב לי החיסכון, הייתי הולך על איכות, אבל אני חסכן אז מה עושים?

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...