Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי להתיעץ בנושא ממיר קטליטי ל HYUNDAI Accent.

במוסך אמרו שננרש להחליפו אך מחיר רכיב חדש הוא 4000 ש"ח.

סכום לא קטן בשבילי. אמרו שאולי יתקינו רכיב משומש שעבר תיקון אך אני מחכה כבר חודש.

האם מישהו יודע איפה אולי אפשר לקנות/להתקין ממיר משומש שתוקן בסכום פחות מ4000)?

פורסם

אין ממיר תחליפי (לא מקורי) לאוטו הזה ?

בזמנו, כשהייתי צריך להחליף ממיר לרנו קליאו, ממיר מקורי עלה 4500 ש"ח, בזמן שתחליפי עלה באיזור 1000.

פורסם

לא מאמין שאין תחליפי חדש, לפחות בחצי ממה שציינת.

מחר אברר לך ואעדכן. בכל אופן אם תתקין, אל תשאיר את התקול במוסך.

אני מקבל עבור התקולים שאני מחליף 200-300 ש"ח תלוי בסוג הרכב.

האחרון שהחליף לי האגזוזיט, ניסה לשכנע אותי להשאיר לו אותו, אמר שהוא נותן את זה לבחור שאוסף ברזל.

הוא לא הבין שאני בענינים. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

כדאי לבדוק ב " אפל " מערכות פליטה המפעל וההתקנות באיזור התעשיה בת-ים .

לדבריהם יש להם ממירים קטליטיים לכל סוגי הרכבים . הם מקצועיים המחירים סבירים והעבודה טובה .

חפש " בדפי זהב " ודבר אתם , אולי יש להם מתקינים גם באזור מגורייך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יש מישהו בכניסה השניה של שפרעם אחרי תחנת הדלק הוא מוכר ממירים חדשים חליפיים ב500 שקל החלפתי לדייהו שלי שכחתי רק איך קוראים לו הוא מתעסק גם עם רדיאטורים

פורסם

לא משחקים בזה.

למה הלך הממיר? האוטו אוכל שמן?טפל בזה קודם,אח"כ הרכב ממיר מקורי בלבד.ממיר מחליפים פעם אחת...זה לא...פלגים!

נכון,יקר...אבל פעם אחת...יקר וטוב.עדיף מאשר להגיע לטסט ושוב להיכשל בגין ממיר לא תקין.

בדוק את הסיבות לתיקול הממיר.אח:כ תמשיך הלאה.

אגב,אם מדובר על זהום אויר ולעבור טסט,יש מוצר זול שיכול גם להעביר אותך טסט,וגם לחסוך לך הרבה כסף בצריכת הדלק.

למשל ברכב שלי,תמורת 15 ש"ח הרווחתי תוספת של 100 ק"מ בערך לטנק...

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...