Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לשמוע המלצות לצמיגים לראלי דור 2 (185/55/14).

הצמיגים כבר גם ככה טיפה יבשים והשבוע מוחלפים הבלמים לברלינגו ולכן הוחלט כבר להחליף את הצמיגים.

קצת על הרכב: אייבך, בילשטיין (הנמכה 35 ושן מאחורה), מוט מייצב עליון, מנוע וגיר מקוריים מלבד פילטר פתוח.

אשמח לשמוע המלצות לצמיגים ספורטיביים ואיכותיים במידה הזאת.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

זו מידה די בעייתית, לחבר יש אותה על פולו, ולקח לא מעט זמן למצוא לו צמיגים נורמליים.

בסוף הוא הלך על קומהו KH11 אם אני זוכר נכון (הוא לא ממש מתגרזן, רק חיפש צמיג איכותי יחסית),

וגם הם היו במחיר די מופקע ביחס למידה (בגלל החתך - 55, שהוא בעייתי יותר מחתך 60).

מחזק לגבי עלייה ל- 15, האופציות שם טובות יותר משמעותית.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אין שום דבר נורמלי במידה הזאתי בארץ כי הדרישה נמוכה, בזמנו לפני כחצי שנה גם אני שקלתי להחליף צמיגים (שתבין הצמיגים שלי שנה וקצת על האוטו והם במצב מעולה - פשוט הצמיג עצמו איננו איכותי), ולא מצאתי K11 טריים וגם לא A539, בקרוב כנראה יהיה מעבר ל15 אם לא יהיה ברירה.

אבי.

פורסם

אני עמדתי בפני מצב דומה לפני כחודשיים. חפשתי כל מיני צמיגים באותה המידה , אשר הומלצו בפורום זה ובפורום PSI בעבר .

לא הצלחתי למצוא אף אחד מהם (הכוונה ל S-drive , טויו T1R , גודייר אקסלנס , פירלי P6000) .

כיוון שאני נוהג בראלי דור ראשון עם מנוע 1.3 , לא רציתי לעלות במידה , כיוון שלא רציתי להעמיס סתם על המנוע.

לבסוף החלפתי אל היוקוהומה A539 ברביעיית קונטיננטל ContiPremiunContact2 אשר נקנו בצמיג ישיר עבור 420 ש"ח לצמיג. ידוע לי שצמיגים אלו אינם נחשבים לספורטיביים , אבל כיוון שלא מצאתי אלטרנטיבה אחרת , ולא רציתי להזמין מחו"ל החלטתי לנסות (על סמך ביקורות טובות מאתרים בחו"ל).

לאחר כחודשיים של נסיעות מגוונות הכוללות עבודה מאומצת מאוד של הצמיגים , אני יכול לומר כי אני מרוצה מאוד מהבחירה וכי לא נרשמה נחיתות לעומת ה A539 . כמובן שזו דעתי ויתכן שאחרים יחלקו עליה.

מיכאל

פורסם

לי יש נסיון טוב עם גודייר אקסלנס ופירלי P6000 על 106 ראלי. (זה לא אומר שהיוקו והטויו שהוזכרו בשרשור הזה לא טובים. פשוט לי אין נסיון איתם). מנסיוני עדיף להמנע מפאלקן וכול מיני מותגים לא ידועים שצצים מדי פעם במידות האלה.

כדאי לעשות סבב טלפונים בפנצ'ריות לראות אם אפשר להשיג את מה שציינתי.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

במידה הזאת יש בוודאות את ה SDRIVE המצויינים של יוקוהמה, אבל הם יחסית יקרים או את הגודייר אקסלנס שיש ברשותי במידה הנל והם אוחזים פשוט מצויין, יותר טוב מה A539 שהיו לי לפני כן.

• תוכן חדש...