Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעשה חיפוש - דובר לא מאט על הרכב הזה. אני אישית לא ממליץ, בגלל מנוע חלש ורועש מאוד בטורים גבוהים (בטורים נמוכים שקט, אבל תאלץ להכיע לעיתים קרובות לטורים גבוהים כדי לנסוע, שלא לדבר על עקיפות). בנוסף, הרכב די קופצני ותא מטען קטן. מיתרונות שלו אפשר למנות מושבים נוחים ומרווח פנימי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תעשה חיפוש - דובר לא מאט על הרכב הזה. אני אישית לא ממליץ, בגלל מנוע חלש ורועש מאוד בטורים גבוהים (בטורים נמוכים שקט, אבל תאלץ להכיע לעיתים קרובות לטורים גבוהים כדי לנסוע, שלא לדבר על עקיפות). בנוסף, הרכב די קופצני ותא מטען קטן. מיתרונות שלו אפשר למנות מושבים נוחים ומרווח פנימי.

אינני יודע מהיכן המידע שלך, אבל ה C4 שקטה , גם בסל"ד גבוהה, לא משהו חריג בתחום.

הרכב אכן נוקשה יחסית בנסיעה עירונית, כיול המיתלים הוא על הצד הקשיח , מעבר לזאת הרכב הוא בין הטובים בקבוצה.

דגם משודרג הוצג זה מכבר באירופה, כך שיש לחכות לרכב המבחן על מנת לראות אם ומה השתנה אם בכלל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

המידע שלי מתבסס על רכב ליסינג שעבר 90K ק"מ. יכול להיות שרכבים שהוזמנו בשביל ליסינג, הבידוד שלהם פחות טוב. אחרי 3Kסל"ד, רעש פשוט מתחיל ללחוץ על האוזניים. כפי שאני מבין, C4 אמור לכלול מנוע 1.6 16V עם 110 סוסים, משום מה, האוטו מושך הרבה פחות טוב מאוקטביה 1.6 עם רק 101 סוסים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המשיכה הטובה פחות היא עקב גיר אוטומטי מעולה באוקטביה עם 6 הילוכים אשר מוציאים את המיץ למנוע החלשלוש של האוקטביה, כך שמתקבל רכב נמרץ יותר מה C4 , אשר משום מה כיול ה AL4 בקבוצת PSA מנפיק גיר עצל יותר מהמקביל לו ברנו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
המשיכה הטובה פחות היא עקב גיר אוטומטי מעולה באוקטביה עם 6 הילוכים אשר מוציאים את המיץ למנוע החלשלוש של האוקטביה, כך שמתקבל רכב נמרץ יותר מה C4

אין לי ניסיון עם אטוקטביה 6 הילוכים. אני משווה את C4 לאוקטביה 4 הילוכים שמדובר יחסית על רכב עצל מאוד. לא צפיתי שC4 יהיה עצל עוד יותר. בעליות המהירות פשוט לא עולה ולא משנה כמה לוחצים על הגז. גם בכביש, כל רצון לעלות מהירות, גורר ישר הורדת הילוך וגם אז תאוצה לא משהו. רק בקיק דאון האוטו מתחיל לנסוע. אוקטביה 4 הילוכים עם מנוע 1.6 בכביש, למרות שנוסעת גם על 3K סל"ד כמו C4, מעלה מהירות מהר בלי הורדת הילוך.

אם הזכרנו גיר, מה שמאוד מצא חן בעני בגיר של C4, זה שהוא יודע לשמור על הילוכים נמוכים בעצמו בירידה וגם אחרי הורדת הילוך הוא לא ממהר להעלות הילוכים חזרה.

פורסם

אני מציע, מניסיוני, לקנות את ה-C4 עם מנוע 2.0 ליטר. ההפרש במחיר הוא רק 4000 ש', אך ההפרש בביצועים הוא אדיר. גם צריכת הדלק סבירה בהחלט.

פורסם

הבידוד ב C4 או החוסר שלו הוא בהחלט דבר תמוה, נסעתי על הרכב נסיעה ארוכה והרעש היה מוחשי ומעצבן (גירסת ליסינג) במהירות שיוט יש רעש מטריד, שמגיע מהגלגלים הגדולים.

חוצמזה מדובר ברכב נוח ורחב, כסאות נוחים מאוד שתומכים היטב, מזגן חזק ומנוע נחמד, לא משהו מדהים אבל יודע לסחוב את הרכב טוב, ונותן האצות טובות לעקיפות וכו'

סה"כ רכב מצוין כאשר המינוס העיקרי שלו הוא הרעש.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בדגם 2.0 ליטר בידוד הרעש טוב מאד. הוא ברמת הגימור הגבוהה ביותר (PACK) והוא הדגם היחידי שבו מכסה המנוע מצופה מבפנים בשכבת חומר בידוד רעש.

פורסם
דגם משודרג הוצג זה מכבר באירופה, כך שיש לחכות לרכב המבחן על מנת לראות אם ומה השתנה אם בכלל.

הדגם הוצג רק בתמונות ובכמה פרטים. ישנם שינוים עיצובים קלים (גם חיצוני וגם פנימי) אבל עיקר השינוי הוא במנוע אשר יגיע עם מנוע 1.6 120 כ"ס או 1.6 150 כ"ס.

ההשקה שלו צריכה להיות בתערוכת מוסקבה בחודש הזה (אם אני לא טועה).

• תוכן חדש...