Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל"הלו מאדאם", בלי לפגוע ולהעליב אבל לא ממליצים למישהו על מוצר שמתבססים על משפטים כגון "הסאב שלי נהיה שד תזמני וחצי בניין רועד".

בתיבה נכונה ע"פ הגדרות יצרן תוכל להגיע לכל מטרה שתרצה (כמובן בגבולות היכולת של הסאב), אם תרצה ללכת לכיוון SQ או SPL ,הכל תלוי בתכנון התיבה (כמו שאיל אמר "אין אמונה הכל צריך להיות מתוכנן") . :idea:

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קניתי חומרים והכול עכשיו..

אני צריך להכניס בפנים צמר זכוכית(אני לא זוכר בידיוק איך קוראים לזה)?? :idea:

ולאטום בסיליקון??? :?:

פורסם

אתה לא צריך צמר סלעים.

אתה יכול להשתמש בסיליקון בין צלעות התיבה לאחר שאתה מרכיב אותה למרות שהשימוש בברגים ודבק נגרים יספק.

אם אתה שם סיליקון תתן לו להתייבש לגמרי (תן לו לילה ככה) לפני שאתה מכניס את הסאב לתיבה.

פורסם

סבבה אחי.....עזרתם לי מאוד

היום קניתי הכול וגזרו לי במקום

מחר אני מרכיב אותה בנגריה בבית ספר שלי... :p:p

עץ סנדוויץ 2 ס''מ לפי הוראות היצרן..

אז אני עושה אותה סגורה.....??

פורסם
:roflmao: איזה מצחיקים אתם, לא בונים או קונים תיבות לסאב עם הם לא מתאימות, הם יעוותו לו את הצליל וכ'ו מה הבעיה לעבוד לפי הגדרות יצרן

ואסטרו בונאה אחי אתה קומבינטרו אחושרמוטה כול אחד יכול לבנות תיבה ענקית לסאב שלו ואז הוא ידפוק מצויין השאלה אין שומעים אתה הצליל ועד כמה מדוייק הוא יוצא עם בכלל הוא יוצא מדוייק

באוטו שלך הלכת לפי הגדרות יצרן ?

חח קיבלתי רק פיתקית שרשום עליה 800W...... :wink:

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

בשעה טוב או מוצלחת סיימתי ליבנות את התיבה....

הכול על לי 80 שקל...

אני ממש מאושר :lol::lol::lol::lol::lol:

חישובים היו בול...

תודה רב לאייל על כול העזרה ממש עזרת לי... :rofl:

מת על הפורום הזה.. :twisted:

הפרוייקטים הבאים הם בניתם של מגבר על מישטח אלומינוים וקיקפנאלים... :):idea:

פורסם

מזל טוב :D

אדי אם אתה יכול, תערוך חזרה את כותרת ההודעה לכותרת המקורית ואם אתה רוצה תוסיף בסוגריים שהתיבה מוכנה. הייתי בטוח שבנית את התיבה והיא כזה להיט שכבר יש שלושה עמודים של תגובות :wink:

• תוכן חדש...