Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי על הרכב ג'נאטים מניקל, ושמתי לב שהברק שלהם דיי נעלם.

נאמר לי בעבר שעם החומר ניקוי של החלונות (הכחול הזה) זה אמור לנקות, אך זה לא עזר כלל.

מישהו גם אמר לי שווקס (של הרכבים) יכול לעזור לי פלאים, מה אתם חושבים?

ואשמח לעוד רעיונות והצעות!

תודה רבה

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

מים וסבון לא מחזיר להם את הברק, אני מנקה אותם בכל שטיפה של הרכב.

אבל הברק של הניקל לא כמו פעם..

עוד הצעות? תודה

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

פורסם

יש חומר לניקוי והברקת גאנטים, חפש באוטודיפו, תראה אם יעזור, אם לא אז אין מה לעשות, עם הזמן הצבע נשחק ונעלם לו הברק.

פורסם

אם לא תמצא בחנויות מוצרים ייעודיים כמו זה, למשל

Chrome_Wire_Cleaner.jpg

הנה מספר עצות סבתא להסרת כתמים מכרום שמצאתי באינטרנט - שווה ניסוי

1. חומץ (מדולל במים)

2. שמן לתינוקות

3. נייר אלומיניום

Vinegar: To clean chrome, wipe with a soft cloth dipped in undiluted white or cider vinegar

Baby Oil: Apply baby oil with a soft cloth and polish to remove stains from chrome trim on faucets, kitchen appliances, vehicles, etc.

Aluminum Foil: Briskly scrub rust spots on car bumpers with a piece of crumpled aluminum foil, shiny side up. Also works well on the chrome shafts of golf clubs.

פורסם

תודה על העצות, אפשר הסבר על נייר אלומניום? מה לעשות בדיוק?

פורסם
תודה על העצות, אפשר הסבר על נייר אלומניום? מה לעשות בדיוק?

זה כתוב לך בסוף ההודעה של comander

בקיצור:

לשפשף בזריזות את חלק הניקל/כרום עם החלק המבריק של נייר אלומיניום מעוך.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...