Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה אני מתחיל בחיפוש אחר מערכת וכמובן לפני שאני רוכש אני שואל כאן כדי לא לעשות טעויות.

אני אכתוב מה אני מחפש פחות או יותר ואודה לכם אם תכתבו כאן הצעות העונות על הציפיות, הנה זה בא.

המערכת תהיה מסוגלת לקרוא פורמט MP3\WAV.

רצוי אם קיימת מערכת שמסוגלת לקרוא FALC שתקרא גם [לא לחוץ כ"כ].

כניסת USB מאד חשובה לי, רצוי שתהיה כניסה כזו.

-הבנתי שיש היום מערכות הכוללות BT שמשמש כדיבורית למכשיר הסלולאר, השאלה שלי בנושא היא כזו, האם העניין בעייתי ובמהלך שיחה ישנם רעשים שמפריעים למהלך השיחה? או שהשיחה עוברת כמו שצריך?

שמעתי מאחד המוכרים שלא משתלם לקנות מערכת הכוללת BT מובנה מכיוון שזה לא אמין והשיחה לא עוברת חלק, יש המון הפרעות וכו'.

דעתכם בנושא? [מקווה שאם תמליצו לי על מערכת הכוללת BT, זה יהיה מניסיון שהשיחה בדיבורית עוברת חלק והעניין נבדק ע"י הממליץ]

רצוי שהמערכת תדע לסנן רעשי רקע בשירים וכו', מאמין שזה קיים ברב המערכות היום.

מחיר? סביבות 500 ש"ח - גמיש.

תודה לעוזרים :)

ד"א בעתיד הרחוק אני מתכוון לרכוש מגבר, ככה שתהיה הכנה וכניסות מתאימות כדי שלא יהיו בעיות בעתיד.

פורסם

בסביבות מחיר של 500 ש"ח אין לך ממש אופציה רצינית לקנות מותג איכותי ושהמוצר יהיה טוב.

אתה בעיקר יכול לקנות מוצרי מדבקה - פיילוט ושות' וכאלה שאמינות המוצרים היא מוטלת בספק גדול והאיכות שלהם - אין צורך להוסיף מילים.

אם אתה רוצה משהו חדש שיספק לך איכות בסיסית מספק רצוי שתתמקד יותר באזור ה800 עד 1000 שקל מראש או שתחפש יד 2.

לגבי MP3 - כל דגם מסכן היום קורא MP3 וכל הUSB והBT למינם בדרך כלל נמצאים דווקא בדגמים הפשוטים ככה שבקטע הזה דווקא אין לך בעיה.

לגבי סינוני רעשים - התקנה טובה פותרת את רוב הבעיות האלה אבל בגדול מה שאתה רושם הרבה יותר קשור לרמת ההקלטה שאתה מכניס לתוך הCD וזה הרבה יותר תלוי בך מאשר במכשיר שאתה תקנה.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטער אבל ההתמצאות שלי בדגמים של יחידות ראש (HU) הוא ממש מוגבל.

כשאני מחפש בשביל עצמי אני פשוט מחפש לפי נתונים מסויימים ולפי יצרן שאני אוהב את אופי הצליל שלו - אבל לא נכנס לזה כאן כי אני עוד פעם אפתח קופסא של שרצים.

בכל מקרה תנסה להוועץ עם אנשים שעובדים בתחום - מתקינים.

תנסה את יגאל-בנץ (רוני), את יוסי אלפיין, יחיאל... לא חסרים אנשים טובים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שאלה,

נכון שהדגם הבא לא כולל את כל הבקשות שלי, ממה שכתבת הבנתי שדווקא הדגמים היותר איכותיים לא כוללים

את כל הפיצ'רים האלו, כשערכתי חיפוש באינטרנט נראה שזה נכון, רב החברות הגדולות מציעות מערכות הקוראות צרובים ולא יותר מזה.

[לפחות לפי החיפוש שערכתי].

מה דעתכם על הדגם הבא: http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22712799

פורסם

בתקציב הנ"ל לא תקבל רדיו דיסק באיכות טובה (מותג אמין) הכולל USB ואני בכלל לא מדבר על בלווטוט

אם נעזוב כרגע את עניין הבלוטוט - למרות שעדיין לא יצא להתקל באחד של "מעביר" שיחה חלקה .

מכשירים בעלי USB מבית טוב - מחירם מתחיל סביב ה750 ש"ח ועולה למעלה תלוי בסדרה

אם תקציבך אינו מאפשר כל כך הייתי ממליץ על פיוניר דגם 3000UB מכשיר בעל כניסת USB קדמית , 3 יציאות למגברים , שליטה על סאב וחיתוכים בסיסים מחירו באיזור ה800 ש"ח .

לא עולה לי לראש עוד מכשיר בתקציב נמוך שיענה למרבית הדרישות שלך .

רוני

פורסם

דרך אגב, חסרון של הפיוניר 3050UB , שהוא לא קורא קבצי aac

זה חשוב אם אתה מנהל את המוזיקה שלך באמצעות הסלולרי.

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם
דרך אגב, חסרון של הפיוניר 3050UB , שהוא לא קורא קבצי aac

זה חשוב אם אתה מנהל את המוזיקה שלך באמצעות הסלולרי.

אם לא הייתי מבין את העסק ההודעה הזו עוד יכלה להשפיע עליי בקניה, כי תכננתי לחבר את הסלולארי.

זו סתם שטות שלא תשנה להרבה אנשים, היום יש לאנשים המון מקום במכשיר ככה שהם לא צריכים את הפורמט הזניח הזה.

ד"א נראה שאני אלך על הדגם הזה בסופו של דבר.

שאלה,

לבחור שאמר שהוא רכש, המחיר שנתת כולל התקנה?

פורסם

לגבי שאלתך, המחיר בודאי שלא כולל התקנה.

התקנת HU היא דבר פשוט ולא יקר בדרך כלל.

באופן עקרוני אני מרכיב את המערכות שלי לבד תמיד, גם בגלל שאני יודע איך וגם בגלל שאני לא סומך על אף אחד באיזור שלי (איזור קרית שמונה).

יש כאן בפורום וגם בקישורים מתוך הפורום מדריכים מצויינים להתקנה, אם יש לך טיפה חוש טכני.

לגבי הפורמט של AAC זה לא שאלה של מקום. יש לי תוכנה של הסלולרי שמנהלת גם את הפלייליסטים של המוזיקה, והיא ממירה הכל ל- aac (לא חובה אבל ככה ניהלתי את זה עד שרכשתי את ה HU)

ALFA ROMEO 147 120HP

• תוכן חדש...