Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי...

יש לי יונדאי גאטס GLF 2006 שם הרמקולים נמצאים בדלתות הקידמיות והאחוריות של האוטו

כרגע אני נמצא עם הרמקולים והרדיו דיסק שקיבלתי עם האוטו

אני לא מעוניין שתיהיה לי עוצמה ממש חזקה באוטו

אבל אני רוצה לשפר את העוצמה קצת והכי חשוב שהשמע יהיה איכותי גם בווליום גבוהה

מה בידיוק כדי לי לשפר או להוסיף?

להחליף את הרמקולים?

להשאיר את הרמקולים ולקנות מגבר?

משו אחר...

ואם אפשר גם המלצות או משו...

תודה! [=

פורסם

בקשר לשיפור הסאונד באוטו שלך יש לך כמה אופציות,ובסופו של דבר הכל פונקציה של תקציב.

אתה יכול להחליף את הרמקולים הקואקסיאליים שיש לך בדלתות מקדימה לסט קומפוננט ולהוסיף מגבר ותקבל לרוב צליל יותר איכותי ויותר עוצמתי.

ובמקום האחוריים שלך בדלתות פשוט להוציא אותם ושים סאב וופר או 6X9 במגש (אופציה פחות טובה) בשביל לקבל את התדרים הנמוכים שהקומפוננט שלך מקדימה לא יכול להפיק,כמובן שבסופו של יום הכל פונקציה של תקציב ועד כמה אתה רוצה להיכנס לזה.

זה יכול להיות התקנה בסיסית של סט קומפוננט סביר+ ומגבר ממוצע וכל זה כולל התקנה בסביבות ה-2000 שקל וזה יכול לנדוד גם לסכומים הרבה יותר גבוהים.

מקווה שעזרתי.

פורסם

הוספת סאב וופר והחלפת רמקולים אחוריים ל6/9 נחוץ ליצירת צליל יותר איכותי ונקי?

כי סך הכל חוזק הבס ועוצמת הצליל הם דברים שפחות מעניינים אותי...

לכיוון איזה מגבר מומלץ לי ללכת?

אוני צריך מגבר רציני? (בישביל איכות סאונד טובה ללא צורך בעוצמה גבוהה במיוחד)

פורסם

לא התכוונתי שתוסיף גם סאב וגם 6X9,התכוונתי שרצוי להוסיף סאב לרוב או במקרה של חוסר תקציב או אי רצון להתקין סאב אפשר לשים 6X9 שזו אפשרות נחותה יחסית.

בעיקרון עם אתה רוצה רק לשפר את הצליל אז תחליף את הרמקולים שלך מקדימה לסט קומפוננט איכותי ומגבר נחמד ופתרת את הבעיה.

השאלה היא מה התקציב שלך?

פורסם

יש לי תקציב זה פחות הבעיה

רצוי שהוצעה תיהיה כמה שיותר נמוכה כי אני עדיין חוסך למשו אחר...

אוקי אז מגבר ולהחליף את הרמקולים הקידמיים לסט קומפוננט?

מה עם האחוריים? (בדלתות)

והאם צריך מגבר רציני?

פורסם

לפי דעתי עם אתה באמת מחפש צליל יפה ולא יותר מדי רעש וצילצולים אז תחליף את הקידמיים שלך לסט קומפוננט ותוסיף לו מגבר נחמד ואת האחוריים אני אישית הייתי מוריד בגלל שזה סתם יכול להרוס לך את הסאונד.

לפי דעתי סט קומפוננט בסיגנון הדוטק אוביישן+מגבר נחמד+התקנה יעלה בסביבות ה2000 עד 2500 שקל,במידה ורכשת מגבר וסט קומפוננט חדש ולא יד שניה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...