Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שזוכר, זה התחיל כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=173926

האוטו ירד מהכביש, הוא היה זרוק בחוץ, מחליד לאיטו.

עכשיו ניתנה לי ההזדמנות לקנות אותו בזול אז קניתי.

המטרה: הלבשת הרכב הזה על ה XT השחורה השניה שלי, מכאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=187438

IMGP1250a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונות יותר טובות שצילמתי מזמן:

החצאית הקדמית כבר נהרסה :-(, אין את המגנזיום ואין את האגזוז, השאר כמו בתמנות.

imgp0840axi5.jpg

imgp0842aao0.jpg

imgp0843aqy9.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

הוא מצא אותי, ראה אותי עם האוטו ברחוב ומאז שמרנו על קשר.

אין כפר שאין בו אחת כזאת (במיוחד כפר כנא), מי שבאמת רוצה יכול למצוא כאלה נוסעות בלי מאמץ גדול מידי.

ארז

פורסם

פשייייייי (אני יודע שאין מילה כזו אז אל תהרגו אותי - מנהלי הפורום היקרים) , מגניס ביותר , עוד אחת אני עוד יחשוב שעוד מישהו משוגע לגמרי , מתי נפגשים ?

פורסם

רק משוגע? אני צריך טיפול :-).

זה כבר מזמן לא העניין הכספי של שווה או לא, אני מאוד נהנה מזה אבל אני לא מוצא סיבה אמיתית למה שאני עושה, מה יש לילד בן 24 לעשות עם 2 מכוניות אותו דבר?

ארז

פורסם
ראיתי את הרכב הלבן על גרר באיזור חיפה ומיד אחר כך עוד XT נוסעת בעקבות הגרר

כנראה שזה היית אתה

:-)

לא כנראה, בטוח.

משוגע!!!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בוטנים, הXT הלבנה, אין לה רישוי? יעני, לא ניתן להחזיר לכביש?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הסיפור שלה נגמר, אין אפשרות להחזיר לכביש.

ארז

פורסם
רק משוגע? אני צריך טיפול :-).

זה כבר מזמן לא העניין הכספי של שווה או לא, אני מאוד נהנה מזה אבל אני לא מוצא סיבה אמיתית למה שאני עושה, מה יש לילד בן 24 לעשות עם 2 מכוניות אותו דבר?

בדיוק השאלה ששאלתי לגבי הפנטזיה על תאומות.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רכב מ ה מ ם

חבל עליו פשוט חבל עליו, אם אני הייתי קונה אותו הייתי מקים אוהל מחאה מול משרד הרישוי בחולון עד שיאשרו את הרכב הזה לנסיעה בכבישים.

בכל מקרה הייתי משפץ אותו ולא מוריד ממנו חלקים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...