Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

אחלה אוסף 8) אין לך מחשבות על XT6 ? :twisted:

יש בחור בגני תקווה עם שתי שחורות, אחת זוכה לחלקים של השנייה.

היתה XT בפירוקייה בכפר-יאסיף, אם אתה צפוני בטח יצא לך לראות אותה.

איך בדיוק נהרסה החצאית הקדמית? פיבר זה לא עסק מסובך מדי.

תתחדש,

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחלה אוסף 8) אין לך מחשבות על XT6 ? :twisted:

יש בחור בגני תקווה עם שתי שחורות, אחת זוכה לחלקים של השנייה.

היתה XT בפירוקייה בכפר-יאסיף, אם אתה צפוני בטח יצא לך לראות אותה.

איך בדיוק נהרסה החצאית הקדמית? פיבר זה לא עסק מסובך מדי.

תתחדש,

איתי.

XT6? זה סיפור אחר :-).

החצאית הקידמית נהרסה כי הבחור שממנו קניתי את האוטו החליט שלא צריך להיות רווח בין הגוף של האוטו לבין הכביש, מה שלא איפשר לאוטו הזה לזוז בשום זוית בלי לשבור משהו, והיא גם ככה היתה חצי שבורה קודם.

עכשיו אחרי 3 XT הגיע הזמן לSVX אתה לא חושב?

כמעט מכרתי את 2 ה XT שלי לא מזמן כי התחלתי לגרד את הסכום הדרוש לSVX, כבר שיגעתי מישהו בגלל זה, אבל בסוף זה לא יצא לפועל, ואני מודה על כך כי הייתי "אוכל את עצמי" למשך הרבה זמן, עוד יבוא היום שאני אגיע גם ל SVX, אחרי הכל זה החלום שלי.

ESTK :lol: הרגת אותי, רעיון מקורי ונחמד אבל עם כל הרצון הטוב האוטו לא יכול לחזור לכביש.

תודה לכולם על התמיכה, אתמול כשעשיתי את העסקה קצת הרגשתי שאני נסחף, עכשיו אני מרגיש יותר רגוע.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

מחזק את ידייך, בהחלט בחרת לעצמך כינוי שהולם אותך 100%.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ארז תתחדש! בזמן האחרון אין לי כל כך זמן למחשב מתחיל לחסוך לפחחות. וכניראה שאני יביא סובארו נוספת לשיפוץ.

מחכה שתרכיב XT חדשה מ א'-ת' ואז אני יקנה אותה ממך :wink:

יש בחור בשם פאדי באזור בקה שהוא מתעסך עם בנייה של טמבונים וחצאיות אם אתה צריך..

עומר

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

SIMPLY NUTS - אם אתה תקח את הרכב לבדיקת מעבדה ותוציא עליו הון תועפות אז יתנו לך אישור להחזיר אותו לכביש,

גם אם לא ,שווה בדיקה לפחות (XT כבוד).

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

לא הרבה זמן אחרי שקניתי את האוטו לחלקים גיליתי שהוא עדיין רשום במשרד הרישוי, על שם אדם מכפר קנא.

בידיעה שהאוטו צובר פיגור טסטים עצבני ושאין לי תקציב או מקום להחזיר אותה מהמתים השארתי את הסיפור הזה על אש קטנה.

עכשיו, שיש לי תקציב לתקן את האוטו ואין לי אפשרות לשמור על הרכב במקום הנוכחי ובמצבו הנוכחי הבנתי שזה הזמן לעשות מעשה, עכשיו או לעולם לא.

בדרך לא דרך איתרתי את האדם שהרכב רשום על שמו, למזלי אותו אדם התגלה כנחמד מאוד ושמח לעזור לי, עד כדי כך שיום אחרי זה הוא כבר התקשר לי להודיע שהוא הוציא רישיון חדש עם פיגור טסטים של 6000 שקל.

כאן אעצור ואספר שלא רק הסיבות שכתבתי למעלה הן שגרמו לי לרצות להחזיר את האוטו לחיים, הסיבה המרכזית היא שחלה תפנית לאחר שיחה עם עופר ואריה (מהסניף הצפוני) שסיפרו לי שלפעמים יש במשרד הרישוי "באג", שמחשב רק את הפיגור טסטסים עד שהרכב הופך להיות מיושן או משהו כזה, והדפסה חוזרת במשרד הרישוי במפרץ חיפה של הרישיון מביא לסכום שונה של פיגור טסטים (מניסיון שלהם במצב דומה), במידה ויש לי מזל והסכום נמוך ואני משלם אותו, אפשר להעביר בעלות אם מבוצעת הקפאה של הרישיונות לאחר התשלום.

בניתי על זה ותכננתי שההודעה הזאת תהיה הפתעה עם תצלום של הרישיון והשם שלי עליו.

מה שקרה זה שנסעתי לכפר קנא לקחת מהבעלים את הת.ז, איתה הלכתי למשרד הרישוי, ואכן קיבלתי סכום שונה לתשלום, במקום 6000 שקל הוא עלה ל 8600 שקל :-(.

זה מרגיש כמו לוטו, אם אני אבקש שידפיסו לי את הרישיון 1000 פעם, בטוח שבאחת הפעמים יהיה כתוב כמה מאות שקלים.

בכל אופן, די נדפקי, ולא רק זה, יש לי שבוע לפנות את האוטו מאיפה שהוא עומד עכשיו.

מאוד הייתי רוצה לשמור עליו עד 2016, אני כבר יודע שיש מי שישתף איתי פעולה אבל לפי איך שזה נראה עכשיו המצב לא מזהיר במיוחד.

אני אשמח מאוד לשמוע אם למישהו יש מקום שאוכל להאחסן אותו לפרק זמן רציני או לחילופין פתרון אחר.

attachment.php?attachmentid=221581&stc=1&d=1290527690

aתצלום0034.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
לא הרבה זמן אחרי שקניתי את האוטו לחלקים גיליתי שהוא עדיין רשום במשרד הרישוי, על שם אדם מכפר קנא.

בידיעה שהאוטו צובר פיגור טסטים עצבני ושאין לי תקציב או מקום להחזיר אותה מהמתים השארתי את הסיפור הזה על אש קטנה.

עכשיו, שיש לי תקציב לתקן את האוטו ואין לי אפשרות לשמור על הרכב במקום הנוכחי ובמצבו הנוכחי הבנתי שזה הזמן לעשות מעשה, עכשיו או לעולם לא.

בדרך לא דרך איתרתי את האדם שהרכב רשום על שמו, למזלי אותו אדם התגלה כנחמד מאוד ושמח לעזור לי, עד כדי כך שיום אחרי זה הוא כבר התקשר לי להודיע שהוא הוציא רישיון חדש עם פיגור טסטים של 6000 שקל.

כאן אעצור ואספר שלא רק הסיבות שכתבתי למעלה הן שגרמו לי לרצות להחזיר את האוטו לחיים, הסיבה המרכזית היא שחלה תפנית לאחר שיחה עם עופר ואריה (מהסניף הצפוני) שסיפרו לי שלפעמים יש במשרד הרישוי "באג", שמחשב רק את הפיגור טסטסים עד שהרכב הופך להיות מיושן או משהו כזה, והדפסה חוזרת במשרד הרישוי במפרץ חיפה של הרישיון מביא לסכום שונה של פיגור טסטים (מניסיון שלהם במצב דומה), במידה ויש לי מזל והסכום נמוך ואני משלם אותו, אפשר להעביר בעלות אם מבוצעת הקפאה של הרישיונות לאחר התשלום.

בניתי על זה ותכננתי שההודעה הזאת תהיה הפתעה עם תצלום של הרישיון והשם שלי עליו.

מה שקרה זה שנסעתי לכפר קנא לקחת מהבעלים את הת.ז, איתה הלכתי למשרד הרישוי, ואכן קיבלתי סכום שונה לתשלום, במקום 6000 שקל הוא עלה ל 8600 שקל :-(.

זה מרגיש כמו לוטו, אם אני אבקש שידפיסו לי את הרישיון 1000 פעם, בטוח שבאחת הפעמים יהיה כתוב כמה מאות שקלים.

בכל אופן, די נדפקי, ולא רק זה, יש לי שבוע לפנות את האוטו מאיפה שהוא עומד עכשיו.

מאוד הייתי רוצה לשמור עליו עד 2016, אני כבר יודע שיש מי שישתף איתי פעולה אבל לפי איך שזה נראה עכשיו המצב לא מזהיר במיוחד.

אני אשמח מאוד לשמוע אם למישהו יש מקום שאוכל להאחסן אותו לפרק זמן רציני או לחילופין פתרון אחר.

attachment.php?attachmentid=221581&stc=1&d=1290527690

אני מאמין שאתה יכול לשלם את הרישיון הזול מבין שניהם,קרה לי לא פעם שהגיעו לי שני רשיונות

של הרכב עם סכומים שונים ושילמתי את הרישיון המופחת ולא נתקלתי בשום בעיה בהמשך.

:roll: Muscle car is a man best friend

פורסם

אני גם חושב ככה, אבל הסכום גבוה מדי, מילא 1000 שקל, אפילו 2000 אני יכול לספוג, אבל 6000 עוד לפני שאני יודע איזה הפתעות מחכות לי, זה פשוט יותר מדי.

אני חייב למצוא לו מקום אחסנה עד לאספנות.

ארז

פורסם

אתה צריך חברים שיש להם בית במושב, עדיף עם שטח חקלאי.

אם היה לי איך לעזור לך הייתי מספק לך חנייה בשמחה, אבל בקושי חנייה לאוטו שלי יש לי... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...