Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה צריך חברים שיש להם בית במושב, עדיף עם שטח חקלאי.

מה שארז באמת צריך זה פסיכיאטר. תן לו חברים במושב ולול התרנגולות יהפוך למושבת סובארו ישנות ומאובקות.

בכל מקרה, תתחדש, איש יקר. למרות החצאיות, הזבוילר ומדבקת ה-no fear...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה גם חייב אישור מעבדה מוסמכת שגם זה סכום לא מבוטל והרבה כאבי ראש . עם כל הצער אני היתי מפרק את האוטו ושומר את החלקים הנחוצים .

מעבדה מוסמכת זה 600 שח בלבד :fadein:

לירוי אין איזה מקום שאתה מכיר ?

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם
מה שארז באמת צריך זה פסיכיאטר. תן לו חברים במושב ולול התרנגולות יהפוך למושבת סובארו ישנות ומאובקות.

בכל מקרה, תתחדש, איש יקר. למרות החצאיות, הזבוילר ומדבקת ה-no fear...

אני חושב שאם פסיכיאטר יכנס לפורום, ויחפש לקוחות. הוא ימצא הרבה :oops:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ארז, יש לי חנייה ליד הבית שתוכל לענות לך על הצרכים לכמה חודשים.

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
רק משוגע? אני צריך טיפול :-).

זה כבר מזמן לא העניין הכספי של שווה או לא, אני מאוד נהנה מזה אבל אני לא מוצא סיבה אמיתית למה שאני עושה, מה יש לילד בן 24 לעשות עם 2 מכוניות אותו דבר?

לקנות עוד אחת ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אם תשלם את 6000 השקלים, האם הרכב לא יהיה שווה את המחיר הנ"ל, פיזית? ז"א, אין אפשרות תמיד למכור אותו ב-10 אלף ש"ח כרכב נוסע?

אני לא יודע אם יש לך פיזית את הכסף, אבל נראה לי שאם הממון בכיסך אז שווה לדאוג לטסט לרכב במקום לדאוג לאחסנה במשך 5 שנים.

פורסם
אתה צריך חברים שיש להם בית במושב, עדיף עם שטח חקלאי.

אם היה לי איך לעזור לך הייתי מספק לך חנייה בשמחה, אבל בקושי חנייה לאוטו שלי יש לי... :roll:

לכל החברים שגרים במושבים יש את אותה המחלה כמו שלי, וגם את אותה הבעיה, חוסר מקום, תן לנו חניה אחת, נביא 2 מכוניות, תן לנו פרדס, השמיים הם הגבול.

ארז, יש לי חנייה ליד הבית שתוכל לענות לך על הצרכים לכמה חודשים.

תודה רבה! האמת שקיבלתי היום הצעה לאחסון לא מקורה בתשלום לא רחוק מהמקום הנוכחי שהאוטו נמצא בו, נראה איך זה יתגלגל.

אם תשלם את 6000 השקלים, האם הרכב לא יהיה שווה את המחיר הנ"ל, פיזית? ז"א, אין אפשרות תמיד למכור אותו ב-10 אלף ש"ח כרכב נוסע?

אני לא יודע אם יש לך פיזית את הכסף, אבל נראה לי שאם הממון בכיסך אז שווה לדאוג לטסט לרכב במקום לדאוג לאחסנה במשך 5 שנים.

הבעיה של הרכב זה לא רק לשלם את ה 6000 שקל, הוא צריך מנוע (שאמנם יש לי אבל צריך שיפוץ ראשים), חידוש התא מנוע, טיפול בחלודות בבגז ובתא מנוע ובקורות מקדימה, אגזוז, טיפול חשמל ופחחות קלה.

בגלל שיש לי את כל החלקים (חוץ מהאגזוז), אני מאמין שאפשר לשפץ את הרכב ב 15 אלף שקל לא כולל פיגור הטסטים.

האם הרכב שווה? על שלי, אחרי השיפוץ, שזה אומר מצב חיצוני ופנימי טוב, קיבלתי הצעות משוגעות משני אנשים שונים ורציניים (עד כדי לבוא מת"א לחיפה כשאני אומר בטלפון שאני לא מתכוון למכור), הצעות של 40 ו 35 אלף שקל.

זה שאני דפוק ולא הסכמתי זה כבר בעיה אחרת.

מה שטוב באוטו הלבן זה שהסלון שלו במצב כמעט דומה לזה של השחורה שלי וחיצונית עם תיקון ה"קישוטים מסביב" וטיפול בחלודות הוא יראה מיליון דולר והערך שלו יעבור בקלות את עלות השיפוץ (לא שאני אמכור אם אני אשפץ).

הקטע שמפריע לי בלשלם 6000 שקל הוא שלמרות כל הערכות שלי, יכול לקרות מצב (בגלל שאני לא מכונאי או בעל מקצוע) שאני טועה בהערכת המצב, ובמוסך יגידו לי "חביבי, אתה רואה את החלודה פה ופה, זה לא כמו שחשבת, כאן צריך עבודה מקצועית, זה לא זול", כנ"ל מה יתגלה בשיפוץ התא מנוע, במצב כזה השיפוץ יורד מהפרק והלכו להם 6000 שקל.

כבר כמעט שנתיים שאני מפרק את האוטו ושומר את החלקים שלו, תיעדתי את כל מה שנעשה.

מי שרוצה לראות תמונות של האוטו ממש בקרביים מוזמן להיכנס לכאן (מצטער מראש שאני מפנה לפורום אחר, יש שם יותר מדי מידע כדי להעביר אותו מחדש לכאן):

http://www.subaruholic.co.il/showthread.php?t=610

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אם סלון הרכב במצב טוב ולא יעבור שיפוץ (כנ"ל גם הצבע), אולי עדיף להשקיע מעט יותר על חנייה מקורה.

לא צריך חניון תת קרקעי עם שומרים חמושים בכניסה, סה"כ צל קליל מעל ראשה של הסובארו.

לגבי ההצעות שהועלו מקודם לפסיכיאטר - אני חולק עליהן חד משמעית !

פסיכיאטר לא יעזור - יש להשתמש באשפוז כפוי !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מעבדה מוסמכת זה 600 שח בלבד :fadein:

לירוי אין איזה מקום שאתה מכיר ?

תגיד לי איפה אפשר לעשות בדיקת מעבדה ב-600, אני בא לקחת 2 ותארוז לי את השלישי לדרך.

עשיתי כבר 2 בדיקות מעבדה, עלו לי 800 ש"ח כ"א ולפי מה שהבנתי היום המחיר עלה לאיזור ה-1000-1200 ש"ח לבדיקה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
תגיד לי איפה אפשר לעשות בדיקת מעבדה ב-600, אני בא לקחת 2 ותארוז לי את השלישי לדרך.

עשיתי כבר 2 בדיקות מעבדה, עלו לי 800 ש"ח כ"א ולפי מה שהבנתי היום המחיר עלה לאיזור ה-1000-1200 ש"ח לבדיקה.

אתה מוזמן בחיפה מחיר למזומן:lol:

פורסם

להגיע לחיפה עם רכב בלי טסט (אי אפשר לגשת לטסט לפני שעושים בדיקת מעבדה) זה קצת בעיה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מצאתי פתרון, אחסנה מקורה בתשלום.

תודה לאריה ועופר על התיווך, תודה לערן מפורום סובארו ולערן (e-man) על הצעות נוספות.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

ארז כולנו שמחים שאתה שמח :lol:

רק לא עוד XT כי אין מקום יותר

עופר

פורסם

אתמול גררתי את האוטו למשכנו החדש:

attachment.php?attachmentid=222238&stc=1&d=1291019960

attachment.php?attachmentid=222239&stc=1&d=1291019960

attachment.php?attachmentid=222240&stc=1&d=1291019960

תודה לניסים על הגרירה (אפילו שמה שעוד היה אפשר לשבור מהפיבר נשבר אחרי ההורדה של האוטו מהגרר):

attachment.php?attachmentid=222245&stc=1&d=1291019960

בדרך תפסתי שריפה בקריות שהחלה בסמוך לאיזור התעשייה (המכבה אש הגיעו תוך דקה).

תם ולא נשלם, מקווה שב 2016 תהיה לי סיבה להקפיץ את השרשור הזה עוד פעם.

IMG_3178a.jpg

IMG_3179a.jpg

IMG_3180a.jpg

IMG_3181a.jpg

IMG_3182a.jpg

IMG_3183a.jpg

IMG_3184a.jpg

IMG_3185a.jpg

ארז

• תוכן חדש...