Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלום לכולם, לפני כמה ימים התחלתי לשמוע שמשהו לא נשמע טוב במערכת, כשהורדתי את צד ימין הבנתי שמצד שמאל עובד רק הטוויטר, עכשיו השאלה היא האם יכול להיות שהלך הרמקול?

אני לא שומע חזק (יותר מדי..) בד"כ על 75%, את הכיוונים עשו כשהתקינו לי את הרמקולים לפני 3 חודשים (חדשים). והכיוונים היו בידיעה שככה אני שומע ולא לשרוף לא את הרמקולים ולא את המגבר.

המערכת היא, ELATE 2WAY 6.5, והמגבר Phase Evolution OPUS.

תודה מראש,

דורון

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

יש לך גישה\ידע בחיבורים למגבר?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש גישה, ויש ידע בסיסי, אף פעם לא כיוונתי בעצמי, אם תוכל להגיד לי מה לבדוק אודה לך מאוד..

Renault Megane RS Trophy

פורסם

תיגע בסוללה לרגע קצר - אל תחבר את החוטים ותשאיר אותם ככה - סוללה של 12 וולט יכולה לשרוף לרמקול את הסליל - זה מתח DC!!!

עדיף סוללה 9V.

אם הרמקול זז מהסוללה הוא כנראה תקין.

מה גם שנגיעה בממברנה שלו צריכה לוודא שהוא זז בחופשיות ובשקט.

אם הטוויטר מנגן אז זה אומר שהחוט מהמגבר מחובר לקרוס זה וודאי.

עכשיו נשאר לך לבדוק אם החוטים מהקרוס למידבאס לא התרופפו ואחרי זה עם החיווט תקין אז אתה יכול או לנסות לחבר רמקול אחר ליציאה למידבאס בקרוס - אם גם הוא לא עובד - נשרף לך משהו בקרוס.

אם הוא כן עובד, תחבר את המידבאס של האילייט ישירות למגבר ותראה אם הוא זז בכלל.

(כמובן, תבדוק את החוטים מהקרוס למידבאס עם רב מדד לראות שיש מגע תקין).

אם ווידאת את כל זה - אתה אמור לעלות על הבעיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היתה לי את אותה הבעיה מספר פעמים עם סט של dls ואותו המגבר, אצלי נשרף המיד, המיד באס וכשהחלפתי אותם נשרף הטוויטר, יש סיכוי שהבעיה היא במגבר (:

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה לכולם,

טוב כנראה שזו באמת בעייה במגעים איפשהו, היום ניגשתי לרכב כבר עם מברגה והכל, וכנראה הוא נבהל והכל שוב עובד...

בכל מקרה בחיבורים במגבר והקרוס הכל נראה טוב, את הדלת אני לא מתכוון לפתוח, זה יחכה לפעם הבאה שזה יפסיק לעבוד.

מה שכן עדיין לא שומעים טוב לדעתי, וסוף סוף יום שבת אני מתחיל לעבוד מאוחר, מישהו יהיה שם שידע לי לעזור לכוון?

Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...