Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד לא יכול בוודאות להגיד לך כמה זה מגדיל

לכול רכב יש צ'יפ.

צ'יפ לבד לא ישנה הרבה העלות שלו גם לא בשמים משהו בסביבות ה1000 שקל

אם תשנה את גודל הצנרת פליטה תסיר ותשנה דודים עם קיט יניקת אוויר קר ההרגש יהיה מורגש

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

צ'יפ לבד לא ישנה הרבה העלות שלו גם לא בשמים משהו בסביבות ה1000 שקל

אם תשנה את גודל הצנרת פליטה תסיר ותשנה דודים עם קיט יניקת אוויר קר ההרגש יהיה מורגש

סחטיין על הניסוח (אל תיקח את זה אישית. פשוט חייב להעיר)

alfa 156 2.5.

פורסם
אף אחד לא יכול בוודאות להגיד לך כמה זה מגדיל - תתפלא

לכול רכב יש צ'יפ.

צ'יפ לבד לא ישנה הרבה העלות שלו גם לא בשמים משהו בסביבות ה1000 שקל - תתפלא שוב

אם תשנה את גודל הצנרת פליטה תסיר ותשנה דודים עם קיט יניקת אוויר קר ההרגש יהיה מורגש - יכול להיות, ניחוש: אתה אומר את זה על סמך קריאת הרבה שירשורים סטייל "צנרת דוד צי'פ", אני טועה ?

יום טוב

פורסם

משה18- אף אחד לא באמת יכול להגיד מראש בכמה הצ'יפ יוסיף למנוע לא מוגדש, היתן לשער שצ'יפ לבדו במנוע הנ"ל לא כל כך יורגש. גם במוגדש מדובר בהערכות. אז גם אני מאוד מתפלא...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חחחחחחחחח תודה רבה לכולם אבל לא עזרתם לי כלכך... אני צריך לדעת בוודאות

ויש לי עוד שאלה עד איזה מידת צמיג אני יוכל להשים לה ואיזה ג'נט? בקרוב התמונות של הנסיכה שלי!

פורסם

מפאת נטייתנו הטבעית ( או שלא ) לגעת בעצמנו תוך כדי צפייה ברכבי אנשים , אני מעדיף לנעול את הנושא .

אתה יודע , זה הרי לא מוסרי .

בכל מקרה , אנו בתקופת צמצום ואוטוטו יש ספירת מלאי ואשמח אם תמנע מהשימוש המוגזם באות ח' שגם ככה בחוסר אצל עמוס השרת .

לגבי מידת ג'אנט וצמיג , יש שרשור ייעודי לנושא בפורום הטכני , ערוך חיפוש .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...