Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם... יש לאבא שלי סקודה פליסיה 1300 שנת 99'. הוא משתדרג והסקודה תהיה האוטו הפרטי שלי.

לאוטו אין כלום (לא פאנל לא קומפוננט ולא שום דבר), אז אני צריך לשים מערכת בה. המוסיקה שאני שומע זה האוס וטראנס ונורא נורא חשוב לי הנושא של המוסיקה ברכב....

אני עובד בחנות סטריאו לבית (מערכות קולנוע ביתי וסטריאו לבית) ואין לי מושג במערכות לרכב אז אני מתייעץ בכם :)

אני רוצה מערכת בערך ב-3000 ש"ח שיכלול פאנל, קומפוננט טוב, אחוריים ואם התקציב יאפשר (אפשר לשים עוד 200 שקל אם זה דחוף) אז מגבר וסאב.

בחברות לרכב אין לי מושג אבל חשוב לי שהסאונד יהיה טוב גם בווליום נמוך [שאני לא אצטרך לעלות לווליום מסויים כדי שהרמקול ייפתח] אבל שהרמקולים ייסחבו ווליום גבוה, כי הם יעבדו על ווליום גבוה רוב היום.

תודה ענקית מראש, ואחלה שבת :-)

פורסם

לא הבנתי למה את רוצה לשים את כל הכסף על רדיו דיסק אחוריים וקדמיים..תריץ חיפוש פה בפורום תראה יש המון הצעות על איך בונים מערכת בסכום הזה...שתדע תוותר על האחרויים תשקיע על מגבר 4 ערוצים נחמד קומפוננט טוב סאב חמוד וקטן ופאנל אם אין לך בעיה עם יד 2 אז עדיף מוכרים פה בפורום המון דברים תחפש תראה זה יתן לך מלא רעיונות ועצות

פורסם

קודם החלוקה של התקציב צריכה להיות חכמה, צריך להבין כמה עולים מוצרים טובים יחסית בימינו.

ווליום באמת גבוהה אני לא מבטיח, אלא אם תתקין איזה 6X9 מאחורה.

רדיו דיסק: 600-1000 ש"ח

מגבר (4 ערוצים): 1000 ש"ח +-

קומפוננט: 500 ש"ח +

סאב: 400-800 ש"ח

6X9 (עם אתה באמת רוצה עוצמה והתמונה הסופית לא חשובה לך): 300-400 ש"ח

תראה מה אתה יכול להשיג בתקציב שלך

אל תשכח התקנה (פשוטה) וחיווט 300-600 ש"ח

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...