Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אז בסוף קניתי PIONEER TS-6996 , מישהו מכיר את הדגם?

דגם טוב,נשמע טוב?

חוצמזה אני צריך עכשיו להתקין את כל המערכת שלי וזאת בעיה..

האוטו הוא דיהטסו שרייד...

יש לי הד יוניט ו 4 רמקולים

2 6.5' של פיוניר 120 W שאני מעוניין לשים בדלתות הקידמיות אבל זאת בעיה כי צריך לחתוך שם את הפלסטיק כדי להכניס אותם לשם...

ועוד 2 רמקולים 6X9 של פיוניר 340W שאותם אני צריך לשים במדף האחורי וגם צריך לעשות חורים בשבילהם במדף...

עכשיו כמה התקנה כזאת יכולה לעלות בכלל?

ואיפה באזור פ"ת כדאי לעשות אותה שיצא הכי איכותי וכמה יותר זול?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

שי לך בפ"ת את אלי מקאר-טון, עבודה מקצועית מאוד עם מחירים סבירים מאוד...

כדראי ומומלץ, הוא יושב בסגולה בגליס 51 צמוד למוסך טויוטה.

פורסם

תודה :)

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
שי לך בפ"ת את אלי מקאר-טון, עבודה מקצועית מאוד עם מחירים סבירים מאוד...

כדראי ומומלץ, הוא יושב בסגולה בגליס 51 צמוד למוסך טויוטה.

ניסיתי להתקשר לשמה דרך המספר שרשום בדפי זהב ואף אחד לא עונה (כבר יומיים)

יש לך אולי תפלאפון של אלי? או איזשהו מספר אחר שאפשר להגיע אליהם דרכו?

Scooby WRX

פורסם

חברה....

לא יודע מה איתכם אבל האלי מקאר טון הזה לא זול בכלל!!!!

נכנסתי לשם ושאלתי כמה כל העסק הולך לעלות והוא תקע לי מחיר מטורף לגמרי בפנים,

500 שקל!!!!

אז מהר מאד ברחתי לשם... כשהלכתי לרדיו סיטי בפ"ת אמרו לי שם מחיר הרבה יותר שפוי של 300-320 עם חוטים ועם הכל...אז אלא עם כן אתם מכירים באזור פ"ת משהו יותר זול אז אני כנראה אעשה את התתקנה שמה..

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...