Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
זהו חברים, זה קרה: "אתמול היה "ניסיון הקרב" הראשון שלי על הסמי, אחרי שקיבלתי את הרשיון לא נהגתי אפילו פעם אחת, והנה- קיבלתי לידיי את המפלצת הזו, ישר וללא הכנה מוקדמת- ואני די גאה בעצמי שעמדתי במשימה: ההובלות בוצעו, עם הקילומטראז, לא קטן וכולל נסיעה עירונית הצפופה, ללא תקלות!:twisted:8) בהתחלה רעדו לי הביצים- לא מתבייש להודות...אבל מתרגלים. מודע- לגיר הרבה יותר קשה לי להתרגל מלעשות את הסיבובים עם האוטו! עזרתי לחבר עם ההובלה, היה צריך נהג דחוף...:-D

איזו מפלצת נחמדה...

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גלוק , אז נהגת בקנוורט ישן . אני מניח שהוא עם מנוע קמינס. אני מקנא בך , רק הרעש של בלם המנוע שווה את הכל , אם נזכר בדבריו של אותו קולונל מטורף מ "אפוקליפסה עכשיו " הרי אין כמו רעש של "ג'קו " בקמינס מוקדם בבוקר .

פורסם
גינדי שלום

אם הייתי יודע אתמול שעקפתי

את הרכב הזה בדרך בגין בירושליים

שאתה הנהג הייתי נוסע בדרך עוקפת

ולא הייתי לוקח צאנס

וזה עוד היה בירידה

תצליח ובהנעה והנאה

הוא היה אתמול בירושלים?!?!:shock: -לא, זה כבר לא הייתי אני, לצערי, מישהו אחר נהג עליו, אני לא יודע מי זה אפילו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
גלוק , אז נהגת בקנוורט ישן . אני מניח שהוא עם מנוע קמינס. אני מקנא בך , רק הרעש של בלם המנוע שווה את הכל , אם נזכר בדבריו של אותו קולונל מטורף מ "אפוקליפסה עכשיו " הרי אין כמו רעש של "ג'קו " בקמינס מוקדם בבוקר .

לגמרי!!! אחרי כמה דקות של הנסיעה, במיוחד איטית, כאשר נותנים/עוזבים גז והג'קובס נכנס לפעולה- היה קשה למחוק לי את החיוך מהפרצוף!:-D:lol::twisted: מה עוד שלפניי נסעה אינטרנשינל ענקית עם הקמינס עוד יותר גדול וג'קו נוסף- ככה שזו הייתה "סימפוניה לשני קאמינסים"!:twisted::twisted::twisted:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לפני הרבה שנים לחבר היה פורד 9000 עם קמינס .בכל פעם שעבר ליד הבית שלי היה משמיע את המנגינה הזאת במיוחד בשבילי. היום ברכב המודרני אתה שומע בקושי נחירה עדינה. מה זה שווה ?

פורסם

לי יש פורד 9000, אבל אף פעם לא הגעתי למצב שבו עובד הג'קובס: או שהוא לא עובד, או שאני לא יודע להפעיל אותו. אבל זה גם מנוע יותר קטן: 290 לעומת 435 שיש ב-K100- הצליל אחר! ועדיין!8):twisted:

פורסם
זהו חברים, זה קרה: "אתמול היה "ניסיון הקרב" הראשון שלי על הסמי, אחרי שקיבלתי את הרשיון לא נהגתי אפילו פעם אחת, והנה- קיבלתי לידיי את המפלצת הזו, ישר וללא הכנה מוקדמת- ואני די גאה בעצמי שעמדתי במשימה: ההובלות בוצעו, עם הקילומטראז, לא קטן וכולל נסיעה עירונית הצפופה, ללא תקלות!:twisted:8) בהתחלה רעדו לי הביצים- לא מתבייש להודות...אבל מתרגלים. מודע- לגיר הרבה יותר קשה לי להתרגל מלעשות את הסיבובים עם האוטו! עזרתי לחבר עם ההובלה, היה צריך נהג דחוף...:-D

משאית משובחת , לדעתי , עד לפני שנתיים עבדה בסולל-בונה על מיכלית מלט.

פורסם
לי יש פורד 9000, אבל אף פעם לא הגעתי למצב שבו עובד הג'קובס: או שהוא לא עובד, או שאני לא יודע להפעיל אותו. אבל זה גם מנוע יותר קטן: 290 לעומת 435 שיש ב-K100- הצליל אחר! ועדיין!8):twisted:

גנאדי,לפי מה שכתבת, המנוע מדגם קמינס N14, מחליפו של ה-855 הוותיק ששורשיו איפשהו בשנות ה -70.

ל-N14 היתה גרסה עם בקרה מכנית ו-410 כ"ס, ובגרסה "שלך" אלקטרונית עם 435 סוסים. המנוע הזה הוציא גם 525 כ"ס, הוחלף בשנת 2000 ב ISX בנפח 14.9 ליטר מסיבות רגילות של זיהום אוויר.

אני רק יכול להניח שיעקב ניצן טיפל בכך וכך מזרקים של 855 ומחליפיו, מאד נפוץ בים ביבשה ובגנרטורים..

הנפח של ה- N14, כשמו- 14 ליטר.

גיא א.

פורסם

מצטער אבל יעקב לא טיפל מעולם במרססי קמינס . היחידים שמטפלים בהם כבר הרבה שנים הם "מובילים " של אחים לוינסון .. מה שרוב מכוני הדיזל עשו , הם פשוט העבירו את המרססים למובילים והרויחו קומיסיון קטן .

פורסם
מצטער אבל יעקב לא טיפל מעולם במרססי קמינס . היחידים שמטפלים בהם כבר הרבה שנים הם "מובילים " של אחים לוינסון .. מה שרוב מכוני הדיזל עשו , הם פשוט העבירו את המרססים למובילים והרויחו קומיסיון קטן .

יעקב, מי יצרן המרססים של קמינס?

פורסם

למנועים הכבדים שעד לפני כ12 שנה קמינס יצר בעצמו בעיקר בארצות הברית .

גם כיום חלק גדול הוא מייצר בעצמו .

במנועים מסידרת B [ דאף 45 למשל ] היצרן היה LUCAS C AV בעיקר במנועים מאירופה , ולפני כ 15 הם עברו ל "בוש " .

מנועי סידרה C שגם הם אירופיים ונחשבים בינוניים מבחינת הגודל וההספק , המערכת שם שנים רבות ועד היום של "בוש ".

פורסם
למנועים הכבדים שעד לפני כ12 שנה קמינס יצר בעצמו בעיקר בארצות הברית .

גם כיום חלק גדול הוא מייצר בעצמו .

במנועים מסידרת B [ דאף 45 למשל ] היצרן היה LUCAS C AV בעיקר במנועים מאירופה , ולפני כ 15 הם עברו ל "בוש " .

מנועי סידרה C שגם הם אירופיים ונחשבים בינוניים מבחינת הגודל וההספק , המערכת שם שנים רבות ועד היום של "בוש ".

... ומרססים של בוש ולוקאס אתה משפץ?

פורסם

פאריס דקאר נגמר, מי זכה במשאיות ?

ג'רארד דה-רוי, בנו בן ה-22 של יאן דה רוי. משאית איווקו 840 כ"ס

_DAK_2012_502V_1.JPG

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...