Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי כמה שזה היה ברור לי, שכאשר אני כבר אקנה אחת- פתאום יתחילו לצוץ כל מיני פתאום, פה ושם!:? אומנם, זה לא בדיוק, מה שחיפשתי, ומצבה עגום מאד- אבל כן, בהחלט מעניין! בבקשה, בה"פ! תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה קרה לך?!:shock: -אני בתחילה (לא ברורה משהו...:?) של תהליך יבוא מגרמניה... האוטו כבר שלי, אבל צריך להביא אותו- וזה מפחיד אותי לאללה... דאבל-ג'אנט "קלאסי" שנת 68...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חידה: מי מזהה? (רמז- יש להם משהו משותף):-)

gluk1.JPG

gluk2.JPG

פורסם

לא! מתי היה אמור לצלצל? ואיפה החנות?:roll: אגב, עדיף, שלא תתן את הפלאפון שלי- אני יכול להיות לא זמין כל היום, עדיף, שלי יהיה מספר שלו!...

פורסם

הוא היה אמור לצלצל לפני שבועים או יותר אני כבר לא זוכר הבעיה שהוא עצלן

החנות של מוטי אנישבן נמצאת ברח החרושת 12 בת"א 6877063

חלקים לסקניה לילנד וולוו מאק ואיווקו יש לו קטלוגים של החלקים ויש לו כמעט כל חלק מכני

פורסם

אולי, אבל לא לזה התכוונתי!:-D:lol::wink:

פורסם

גרמניה?

אחת בנץ?

ניחושים בלבד....

אגב גנדי לא ידעתי שאתה עושה את זה,כנראה שאני לא מספיק בפורום......

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ידעת, או התסכלת?:wink:

מי היה מאמין, שיש משאיות אוטוביאנקי ולנצ'יה?:roll::-)8)

ואם כבר- אז:

http://www.hankstruckpictures.com/len_rogers.htm

פורסם

לא משאית, אבל מסחרית נדירה.

ביד 2 פיג'ו 504 4X4 ד'אנג'ל למכירה, תחת פרטיות 1985

e_1_1_1_141205_20080606170608-m.jpg

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

מיכלית ליילנד בעבודות הרחבת המסילה ליד גשר רב מכר.

התמונות המפורסמות כאן הינן לצפייה בלבד ומוגנות בזכויות יוצרים.

DSCF8501.JPG

DSCF8500.JPG

DSCF8498.JPG

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...