Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שמתי לב שמתחת לגומיות שעוברות בין הגג לדלתות (מעל הגומייה של הדלת) צבע התלקף והופיע חלודה מתחת. אני מעוניין לתקן את זה כמה שיותר מהר מכיין שבחורף החלודה תהפוך לחורים ומשם ייכנסו מים לרכב. אני רוצה לתקן את החלודה ולצבוע רק את האזור שמתחת לגומייה כיוון שהצבע שעל הגג במצב טוב ואין טעם לצבוע את כל הגג. יש לכם המלצות לפחח שיעשה עבודה טובה באזור תל אביב? (כבר תיקנתי את זה בעבר , אז צבעתי גם את כל הגגג כי הוא היה מקולף אבל הבעייה חזרה)

פורסם

יש לי רעיון. מכיוון שהמקום גם ככה מתחת לגומייה (כלומר לא רואים) אני יכול אולי לבצע את התיקון בעצמי . זה לא כל כך חשוב מה יהיה הצבע שם השאלה היא מה אתם חושבים, והאם מישהו יכול להמליץ לי על חומרים מתאימים לעבודה.

בנוסף אני לא כל כך סומך על פחחים שיעשו את העבודה כך שתהיה עמידה לאורך זמן. בגלל מבנה הרכב זהו מקום שתמיד נשאר רטוב אחרי שהרכב נרטב וקשה לו להתייבש ומכאן החלודה.

פורסם

שלום לך אם אתה רוצה לעשות את העבודה לבד חשוב

לשפשף את החלודה טוב טוב

ואז יש למרוח מה שנקרא שפכתל פחחים שהוא דיי זול

אבל שוב אם השפשוף של החלודה לא יהיה טוב העבודה לא שווה.

פורסם

או קיי. איפה אני משיג את החומר זה מספיק רק החומר עצמו או שצריך גם צבע? אם כן איפה אני קונה צבע? פחח יעשה את זה כמו שצריך? כמה זה אמור לעלות?

פורסם

כדאי להשתמש בממיר חלודה קודם כדי לעצור את התפשטות החלודה ולאחר מכן לשפשף, תשיג את החומר שנאמר קודם במידה ואחרי השפושוף יווצרו חורים בגלל החלודה, תסתום אותם ותצע עם צבע יסוד כמה שכבות , אם זה במקום נסתר שלא רואים אז לא כל כך קריטי ללכת לפחח ולבקש ממנו שישים קצת צבע בגוון של הרכב , וגם אם כן זה לא אמור לעלות יותר מכמה עשרות שקלים. אבל רק הצביעה הנקודתית.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש גם צבעים של טמבור שנתפסים על חלודה ושומרים על הפח אפשר להשתמש בהם? החומרים שכתבת למעלה אני חייב שמות מדוייקים ושתגידו לי גם איפה קונים.

פורסם

ביררתי עם פחח. הוא רוצה 600-700 ש"ח כדי לתקן הבעיה שהוא טוען שזה יחזור בכל מקרה בעוד שנה שנתיים ככה אם אני אחזיק את הרכב. עכשיו תראו זה לא נשמע לי רציני מה זאת אומרת זה יחזור בעוד שנה? אני משלם לו כדי שזה לא יחזור לא? ציוי המקום בדבק EPOXY יעזור לדעתכם?

פורסם

עדכון: ביררתי עם עוד 2 פחחים ולהפתעתי יש כאלה שבכלל לא מוכנים לגעת בזה בטענה שזה יחזור. אחד אמר שעדיף לי לקנות חומר נגד חימצון ולשים וכנראה זה יעזור יותר מצביעה אצל פחח . הבעיה היא שכדי להוריד הכל יש קודות שבהם צריך לקלף צבע שהם טיפה מעל גבה הגומייה ויראו ואני לא רוצה. אם מישהו יכול ליעץ לי מה לעשות אין באפשרותי להחליף רכב כעת ואני לא רוצה שבחורף ירד לי גשם באוטו.

פורסם

אמרתי לך מה הפיתרון,

ממיר חלודה בשלב ראשון,

שלב שני שיפשוף עד כמה שירד מהשאריות של הממיר חלודה

שלב שלישי לצבוע בצבע יסוד לצביעה על חלודה יש כזה של רנקל או נירלט , תבקש" צבע יסוד לצביעה על חלודה" מהמוכר

זה בא בד"כ בצבע לבן, אבל אח"כ לקפוץ לפחח ולבקש שישים קצת צבע בגוון של הרכב שלך זה לא אמור להיות יקר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

גש למומחים בתחום למוסך אלפא פחחות וצבע

הם עושים את הטיפול נגד חלודה להמון מכוניות אספנות ישנות . יש לחתוך את החלק המחליד או להגיע למקור החלודה ולעבוד על כל האיזור ולתקן , אם ישאר מקור חלודה אפילו קטן התופעה תחזור .

http://www.esekesek.co.il/business.asp?id=1659

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

לא כל כך מהר חותכים , אם יש רקבון להבדיל מחלודה שטחית אז חותכים , בחלודה שטחית מתקנים .

ולא ממלאים עם חומר פחחים , זאת טעות גדולה מדי שממש לא כדאי לך לבצע .

צלם תמונה של האזור ונראה איך אפשר לעזור לך .

אור

פורסם

החלודה היא במרזב שמעל הדלתות ?

אם כן, בעיה אפידמית ב- 306 (בעיקר דור ראשון).

היצרן מכתיב החלפה של כל המרזב. פחחים בארץ מאלתרים, וכך זה נראה (ומחזיק).

• תוכן חדש...