Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, אני צריך עזרה בפינוח בעית התנעה של מזדה 323F שנת 93.

המצבר עובד, הוא יחסית חדש (VARTA), אך אין התנעה. חשבתי שזוהי בעיה של מצבר, חיברתי הצתה מאוטו אחר, אך זה לא פתר את הבעיה. אין אפילו נקישות ולוח שעונים גם הוא לא נדלק.

האם מישהו יכול להגיד, מה יכולה להיות הבעיה?

מודה לכם!

פורסם

אתה מסובב את המפתח להתנעה ואין שום תגובה?

יתכן והסוויץ תקול.

אם יש סטרטר והמנוע לא מניע, יתכן ויש לך בעיה בקרבורטור כי משרשור קודם שלך(אם איני טועה), יש לך זיופים בסל"ד וכל התופעות האלו לדעתי בקרבורטור.

האם שאתה פותח סוויץ יש תגובה בלוח שעונים? שאתה מסובב את המפתח כדי להניע יש סטרטר?

פורסם

לא, אין תגובה. אני רואה רק את השעון האלקטרוני על לוח מכוונים. לפני כן, כאשר רציתי להניע, ראיתי שנורות בלוח שעונים היו נדלקות, כרגע אין את זה

איך זה יכול להיות קשור לקרבורטור?

פורסם

זה לא קשור. אין לך מצבר. קודם תתחיל ממצבר, שהאוטו יניע ואז תראה מה קורה.

בדוק תאריך על גבי המצבר, ומפלס מים תקין בתוכו.

וכן כותבים לוח מחוונים.

פורסם

הקבלים טובים, ניסיתי אותם לפני מספר חודשים

זה כבר קרה לי לפני כן, אך אחרי שלושה-ארבעה סיבובים של המפתח בסוויץ, זה היה פותר את הבעיה, אך לא הפעם

פורסם

החלק החשמלי של הסוויץ, למשומש עולה כ200 ש"ח +- עם עבודה.

אצלי החלק הזה הוחלף.

הסוויץ זה החלק שאליו את מכניס את המפתח, מאחורי ה"מנעול" הזה יש רכיב חשמלי שמסתובב לפי סיבוב המפתח ובורר בין המצבים של OFF ACC ON START

שהחלק הזה תקול אין מגע טוב בחלקים בתוכו ולכן לא תוכל להניע.

פורסם

יש מערכת מיגון ברכב?

כדי להתחיל מבדיקת פיוזים, מתחת להגה, בצד שמאל.

בדוק אם יש סמני קורוזיאה על הדקי המצבר

אם באמת הסוויצ' החזיר את נשמתו, חשמלאי מקצועי תוך 5 דקות יעלה על תקלה

בהצלחה

• תוכן חדש...