Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

מדובר ב205 שלי משנת 94 בצבע ירוק מטאלי. כמו שידוע לרבים מבעלי פיג'ו בשנים האלה הצבע של הרכב לא עמד בפני השמש הישראלית והצבע בכל הגג ורוב המכסה מנוע פשוט שרוף.

נכנסתי היום לפחח שקיבלתי עליו המלצות שבמקרה עובד במוסך מורשה של פיג'ו בצפון והוא הסתכל על הרכב ונתן לי הצעת מחיר של 2500 ש"ח לצביעה ופחחות מלאה לכל הרכב, אמר שהוא יצבע עם הצבע המקורי וכמובן יתקן פה ושם מכות ומעיכות קטנות שהרכב צבר בשנותיו הארוכות.

השאלה שלי היא דיי פשוטה, האם זה משתלם ומה אני צריך לוודא או לשים לב לפני שאני מוסר לו את הרכב?

צילום של הרכב שיהיה ברשותי שאני יוכל להסביר לבעל הרכב העתידי אם ימכר את פשר הצביעה כדי לשלול פגיעת שילדה וכ"ו כבר בצעתי.

אשמח לעצות, הבהרות וכ"ו

תודה רבה וערב טוב!

פורסם

בשביל פחחות מלאה זה מחיר מצויין והזוי. רק על הסרת כל חלקי הרכב עד הבורג האחרון והרכבה חזרה פחח הסכים להוריד לי 1500 שקל ממחיר פפחות כללית לפיזו 205 שהיתה לי אז. או שהוא היתכוון פחחות חיצונית וגם לזה זה מחיר זול.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

נשמע כמו מחיר מחירון לפחח מדרכה / פחח בשטחים...

האם מדובר בעסק מסודר או שהבן אדם עובד במוסך פיג'ו בצפון ועושה חלטורות בערב.

תהיה בטוח שבמחיר הזה הוא לא יפרק שומדבר מהאוטו, במקרה הטוב -יכסה עם מסקינג-טייפ

מצד שני , מדובר על רכב ששווה סכום חד ספרתי, אז לא כדאי להשקיע יותר מזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...