Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משפחתנו יוצאת לטיול ואנו מעוניינים לשכור רכב משפחתי נעים וחסכוני (נסיעה הלוך ושוב לצפון + בצפון עצמו מדי יום- סה"כ 4 ימים).

תקציב- עד 200 ש"ח ליום.

הציעו לי שברולט אבאו ביג ב-180 ש"ח ליום (כולל מע"מ) ונשאלות השאלות הבאות:

1. האם מדובר ברכב מרווח מספיק למשפחה (הורים + 3 בנות בגילאים 6, 4 ו-חצי שנה).

2. האם הרכב חסכוני בדלק?

3. האם יש פרמטרים נוספים אותם אני צריך לבדוק?!

רוב תודות.

פורסם

בשום פנים ואופן!!!

בנסיעה כל כך אכוה אתה חייב רכב בטיחותי קודם כל, וזה מגיע לפני חיסכון ומרחב,

ומה לעשות האבאו לא בטיחותית, זה מה שמסביר למה מוכרים לך רכב משפחתי קומפקטי שהוא דיי גדול במחיר כזה.

אילו עד אופציות יש ברשותך?

שלומי.

פורסם
משפחתנו יוצאת לטיול ואנו מעוניינים לשכור רכב משפחתי נעים וחסכוני (נסיעה הלוך ושוב לצפון + בצפון עצמו מדי יום- סה"כ 4 ימים).

תקציב- עד 200 ש"ח ליום.

הציעו לי שברולט אבאו ביג ב-180 ש"ח ליום (כולל מע"מ) ונשאלות השאלות הבאות:

1. האם מדובר ברכב מרווח מספיק למשפחה (הורים + 3 בנות בגילאים 6, 4 ו-חצי שנה). לא, יהיה צפוף מדי מאחור

2. האם הרכב חסכוני בדלק? כמו כל משפחתית אחרת 1600 סמ"ק

3. האם יש פרמטרים נוספים אותם אני צריך לבדוק?!.

הבטיחות נוראית

רוב תודות.

תחפשו משהו אחר!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תחשוב שסכום של עוד 500 או 700 שקל יכול להציל את החיים של המשפחה שלך במקרה שחס וחלילה יקרה משהוא...

תעשה את ההשוואה הזאת ותראה שמשתלם להוציא את הסכום הזה

בנוסף בצפון יש הרבה עליות וכבישים מפוטלים ואני חושב שעדיף לקחת רכב קצת יותר גדול גם בגלל הבגא'ז,

תחשוב על במגאן לפי דעתי היא הכי תתאים לך.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תקרא טוב את האותיות הקטנות של חוזה ההשכרה.

בטווח המחירים הזה לרוב יש הגבלה של כמה מאות בודדות של קילומטרים ליום. עם נסיעה הלוך-חזור לצפון במשך ארבעה ימים תצטרך להוסיף עוד הרבה כסף כקנס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...