Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב

יש לי בעיה ברכב מסוג גולף שנתון 2001.

כעיקרון הרכב מצוייד בבקרת אקלים,וכאשר אני מעלה את הטמפ' מ-19 או-18 מעלות לכיוון ה-20 ומעלה,המזגן מוציא ריח לא נעים של משהו טיפה שרוף. הריח לא חריף,אך קצת מורגש.יותר ריח של משהו שמתחמם יותר מידי ומתחיל להריח לא טוב.

לעיתים זה קורה כשהמנוע מתאמץ,אני לא בטוח אך נראה לי ככה.

אוסיף שפילטר המזגן חדש יחסית והתזתי ספרי לתוך פתחי האיוורור ואל בית הפילטר,אך זה לא ממש עזר.

אשמח לדעת ממה הדבר יכול לנבוע ומהי הדרך הקלה לאבחן את הבעיה,מבלי לפרק את הדשבורד וכיו"ב.

תודה מראש

פורסם

לעיתים, יש ריחות של פטריה שמתמקמת במאדה, הרדיאטור הפנימי של המזגן, קל בדכ לטיפול. אולם, ציינת ריח של שרוף, ואם אתה מדייק, הרי שזה דורש איבחון דחוף, ככל שהריח אכן של "שרוף".

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לילה טוב

המזגן כך כבר כמה וכמה חודשים,אני לא חושב שהדבר נובע ממשהו שאכן נשרף איפשהו. נכנס לרכב ריח של נגיד מפזר חום שעובד רצוף הרבה זמן למשל,שמתגבר כשמעלים את הטמפ' ל-20 מעלות ומעלה.

מכיוון שהבעיה מעורפלת,אשמח לדעת מאיפה עליי להתחיל לבדוק,איך אצל איזה בעל מקצוע.

שוב תודה

פורסם

גש למזגניסט, קבל המלצות כאן מהפורום, כדי לחסוך הוצאות מיותרות. יתכן ומדובר בפטרייה, ואשר אנחנו לא מתחברים דרך המסך על טיב הריח.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בוקר טוב

אשמח לקבל המלצה למזגניסט,ומכיוון שהבעיה איננה ברורה לגמרי,שיהיה אמין ולא ימכור לי לוקשים ויתחיל לפרק חצי רכב.

אני מחיפה,אם יש למישהו המלצות המבוססות על ניסיון,מה טוב.

• תוכן חדש...