Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

כפי שהכותרת אומרת. המחשב של המשפחה נהרס. בעיית לוח אם או מעבד, לא הצלחתי לסדר אותו :-(.

המחשב היה P4 2.4 GHZ עם 1.2GB זכרון וRADEON 9600XT.

אני מבקש המלצה די דחופה בגלל שאין לי מחשב לעבור ולהשוות מפרטים.

למחשב שישמש ליישומי OFFICE אינטרנט והורדות.

ירוץ עליו XP.

יש לי מארז ATX מלפני 4 שנים הוא יתאים אם שצריך לקנות גם מארז?

אשמח להמלצה ל:

לוחם אם עם כ.קול מובנה עם לפחות 3 יציאות (קדמי אחורי ומיקרופון).

מעבד,

כ.מסך,

זכרון 2 GB.

ספק כוח טוב.

לא צריך מפרט מפוצץ (חיסכון בכסף) המפרט הקודם היה מספיק טוב גם לעוד 5 שנים.

תודה מראש למגיבים.

פורסם

כונן קשיח נדלק?

איך בדקת טמפ' ומתח- האם דרך הביוס?

יש BOOT או שאין תצוגה על המסך כלל?

אם המחשב נדלק ואין תצוגה: האם ניסית לנתק את כל החומרה הלא רצוייה ולראות האם יש סינגל בכלל?

פורסם

גיא יש לי קצת ידע במחשבים שבערך מסכתם ב4 שנים במנהל רשת בחברת מחשבים.

נסיתי הכל תודה על הנסיון לעזור.

אני אשמח שתכווינו אותי למפרט כמתבקש. הלימודים גרמו לי להיות מנותק לכל הקשור למחשבים נייחים.

פורסם

זה לא קשור, התקלות האלו כ"כ פשוטות לתיקון, חבל לזרוק את המחשב. רק במקרים נדירים יש קבל נוזל או נפוח על הלוח ואז אפשר להחליפו בחמש דקות בעזרת שואב בדיל ומלחם. בד"כ מדובר על כרטיס זיכרון לא תקין או שיצא ממקומו, כרטיס מסך תקול או אבק שנכנס למקום שהוא לא צריך להיכנס.

אם אני עובד על פנטיום 3 בן 8.7 אז אין שום סיבה שמחשב כמו שלך לא יעבוד.

דרך אגב בחברה שאני עובד זורקים מחשבים על ימין ועל שמאל כי "הוינדוס לא עולה". מבדיקה שלי מדובר על תקלות פשוטות.

פורסם

בכלל, מה התקציב? אם זה בסביבות 1500-1600 ש"ח, אפשר כזה:

Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore, Life Time Warranty

MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 לוח אם GIGABYTE

1GB Kingston Value קח שני סטיקים

320GB 7200RPM, 16MB, SATA II

AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata - 2 Years Warranty

RockeTeer II 400W Silent (24pin (ספק כח)

יש כ.קול ומסך סבירים אונבורד על הלוח אם, פלוס סלוט PCIEXPRESS X16 להתקנת כ.מסך נוסף

עלות ב-KSP במזומן 1181 ש"ח לא כולל הרכבה

מארז יתאים (אם יש בו USB וקול קדמי), ספק רוב הסיכויים שתצטרך חדש, כי צריך חיבור 24PIN, שים לב שהזיכרונות באים בזוג, וכדי שיעבדו בדואל, צריך מאותו יצרן ולרוב דגם)

מוכן לאמץ את המחשב הישן לפירוק, דבר איתי בפרטי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה לא קשור, התקלות האלו כ"כ פשוטות לתיקון, חבל לזרוק את המחשב.

במחירים של המחשבים כיום, זה אפילו לא שווה את המאמץ.

נכון שלפעמים מדובר בתקלה פשוטה,

אבל אם זה דורש החלפת רכיב כזה או אחר,

לפעמים עדיף להשקיע עוד קצת ולהתקדם הרבה יותר

(זיכרון 2GB, מעבד כפול ליבה כלשהו ובכלל רכיבים מתקדמים בהרבה).

פורסם
למחשב שישמש ליישומי OFFICE אינטרנט והורדות.

ירוץ עליו XP.

עזוב אותך משטויות ומפרטים. גש לאייבורי או KSP, שים 950 ש"ח על השולחן וקח את המחשב הבסיסי שלהם.

אני יודע, המוכר בחנות יתחיל לספר לך סיפורים על כרטיסי מסך ושדרוגים. כמה מהחברים בפורום יזרקו לך מפרטים של מחשבי על שחזקים מספיק כדי להנחית חללית על הירח.

ואני חוזר - עזוב. בשביל אופיס ואינטרנט אתה לא צריך את זה. 950 ש"ח למחשב DualCore עם לפחות ג'יגה זיכרון ודיסק קשיח בגודל סביר וזהו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
זה לא קשור, התקלות האלו כ"כ פשוטות לתיקון, חבל לזרוק את המחשב. רק במקרים נדירים יש קבל נוזל או נפוח על הלוח ואז אפשר להחליפו בחמש דקות בעזרת שואב בדיל ומלחם. בד"כ מדובר על כרטיס זיכרון לא תקין או שיצא ממקומו, כרטיס מסך תקול או אבק שנכנס למקום שהוא לא צריך להיכנס.

אם אני עובד על פנטיום 3 בן 8.7 אז אין שום סיבה שמחשב כמו שלך לא יעבוד.

דרך אגב בחברה שאני עובד זורקים מחשבים על ימין ועל שמאל כי "הוינדוס לא עולה". מבדיקה שלי מדובר על תקלות פשוטות.

אבק אין כי נקיתי את המחשב עם מנקה מגעים.

זכרונות תקינים.

גם הכרטיס מסך תקין.

נראה לך באמת שאני הולך לחפש עכשיו קבל ללוח אם שבקושי עולה 50 ש"ח, לרוץ לחפש מלחם ולבזבז חצי יום על החלפת קבל?

המחשב שלי תקופה ארוכה עבד בOC ושמש כמכונת משחקים לפני 3 שנים. עכשיו אני לא מכבה אותו כי הוא משמש להורדות.

אני יודע שאתה עובד עם מחשב לפני 20 שנה כל הכבוד על הסבלנות.

איפה החברה ממוקמת אולי אני אמצא שם לוח אם P4 תקין?

אם ההמארז בסדר זאת אומרת מספיק לי רק:

מעבד

לוחם אם זכרון

כרטיס מסך

HD

ו ספק.

תודה.

פורסם

לוח P4 אתה יכול לקנות תקין חדש בסביבות ה-200 שקל לחדש

במידה ואתה רוצה להשקיע במחשב שלך,

או לחפש בלוחות יד שנייה, יש לא מעט במחירים מגוכחים.

ולגיא - זה שאתה מושך עם המחשב שלך כ"כ הרבה זה נחמד,

אבל למה לסבול כשהמחירים היום כ"כ נמוכים?

כמו צביק הפיק (:p) אמר, באזור ה-900 עד מקס' 1000 ש"ח אתה יכול לקבל

מחשב שיהיה שונה לחלוטין ממה שהכרת עד עכשיו עם המחשב שלך.

בהנחה שאתה לא צריך מסך ושלך תקין.

אם גם זה בעייתי, אפשר אפילו לקנות מחשב P4 פשוט ביד שניה בכמה מאות שקלים.

אין היום שום סיבה לעבוד עם P3, אבל אם זה מה שאתה רוצה...

פורסם

לקנות יש שניה היום לא ממש שייך, אנשים לא מודעים לשינויים בשוק מה שגורם לאדם שקנה לפני שנה מחשב ב2000 ש"ח להגיד "המחשב עדיין כמו חדש, נמכור יד שניה ב1500" כאשר מחשב חדש ומשוכלל יותר עולה פחות כחדש מהחנות. אותו דבר בשוק המסכי LCD.

אישית ראיתי מפרט של מחשב עם לוח ASOS, מעבד DUAL, דיסק קשיח 320GB, זיכרון 1GB, צורב DVD, מארז וכל השאר ב800 ש"ח. נשאר להשקיע עוד כמה מאות בשידרוג המעבד בזמן הקניה לחזק יותר במידת הצורך ובכרטיס מסך שיחליף את המובנה.

תציץ באתר של KSP לקבלת פרופורציה על מחירי מחשבים חדשים.

פורסם

חברה תגידו, :shock: , כל החלקים האלו שמסתובבים כאן, אלו שאתם מתכננים לזרוק, יש מישהו שמוכן למסור?

אשמח לפטור אתכם מעונשם של אלו 8).

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
אבק אין כי נקיתי את המחשב עם מנקה מגעים.

זכרונות תקינים.

גם הכרטיס מסך תקין.

נראה לך באמת שאני הולך לחפש עכשיו קבל ללוח אם שבקושי עולה 50 ש"ח, לרוץ לחפש מלחם ולבזבז חצי יום על החלפת קבל?

המחשב שלי תקופה ארוכה עבד בOC ושמש כמכונת משחקים לפני 3 שנים. עכשיו אני לא מכבה אותו כי הוא משמש להורדות.

אני יודע שאתה עובד עם מחשב לפני 20 שנה כל הכבוד על הסבלנות.

.

1. לא מנקים את המחשב עם מנקה מגעים אלא עם ספריי דחוס בלחץ אוויר.

2. קבל ללוח עולה כמה שקלים בודדים, והחלפתו לוקחת 10 דקות גג ולא "חצי יום". למעשה, בפעם האחרונה שהלחמתי רכיב למעגל אלקטרוני, לקח לי 5 שניות בדיוק.

3. אני לא עובד עם מחשב מלפני "20 שנה".

בכל מקרה סוף החודש או תחילת חודש הבא המחשב הזה מוצא את עצמו בפח, אני רק צריך למצוא זמן ללכת להזמין מחשב חדש ולהתקין את כל התוכנות אחרי שאקבל אותו.

• תוכן חדש...