Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי פורום ,

החלתתי לצבועה את כל המערכת פליטת גזים באוטו שלי (סעפת פליטה,צינורות,אגזוז) בצבע עמיד בחום. אולי מישהו עשה את זה או שמע על משהו כזה. אבקש תגובתכם רצינית.

תודה מראש.

פורסם
שלום לכל חברי פורום ,

החלתתי לצבועה את כל המערכת פליטת גזים באוטו שלי (סעפת פליטה,צינורות,אגזוז) בצבע עמיד בחום. אולי מישהו עשה את זה או שמע על משהו כזה. אבקש תגובתכם רצינית.

תודה מראש.

סתם שאלה למה אתה צריך לצבוע את כל המערכת :?:

סעפת אני עוד מבין בשביל היופי ואפשר לראות את זה,אבל צינורות ואגזוז בשביל מה :?:

ולפי מה שאני יודע אין שום צבע שעמיד בפני חום של מערכת פליטה.

פורסם

אם אני זוכר נכון היה כבר דיון בעניין הזה כאן, אפשר למצוא בחיפוש.

בכל מקרה - יש צבעים שעמידים בחום כזה. צריך לקרוא טוב טוב מה כתוב על האריזה שלהם, צריך להיות מצויין באיזה חום הם עומדים.

פורסם

יש ספריי שעמיד ב עד 600 מעלות (זה צריך להספיק) ברשתות עשה זאת בעצמך.

אבל אתה צריך לפרק את הסעפת בשביל זה.

פורסם

בקרוב אני מתכוון להחליף את כל הצנרת בצנרת חדשה, מכוון אין לי כסף לנרוסטה חשבתי פשוט לצבוע בצבע עמיד בחום (אני יודע שזה נשמה לא כל כך נורמלי),לשם כך ביקשתי את תגובותכם.יש לי אפשרות למדוד את טמפירטורה של כל המערכת בעזרת מד חום חיצוני כדי לבחור את הצבע המתאים.

תודה לכל מישהתייחס יתייחסותכם חשובה לי מאוד תמשיכו לכתוב את תגובותכם.

פורסם

גם אני הזמנתי אגזוז פלוס צנרת (והיה לי את הכסף לקנות נירוסטה), העניין מבחינת יופי אני לא רואה עניין כי פשוט אף אחד לא רואה את הצנרת מתחת לאוטו אלא רק את הקצה אגזוז שבמילא הוא בא בצבע ניקל יפה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

צבע של 600 מעלות מספיק עם הרבה עודף.

טמפ' הפליטה היא באזור ה 200+ (נגיד 300 בשביל מקדם בטחון)

למתקיני אגזוזים יש ספרי צבע שאיתו הם צובעים ריתוכים וכשהוא חדש הוא כסוף ומבריק אבל הוא משחיר קצת אחרי השימוש ומאבד את הברק.

יש גם אפשרות לבצע ציפוי ניקל ע"י טבילה מיוחדת (עמיד בחום). יש בפורום אנשים שעשו דברים דומים אבל אני מעדיף לא לנדב עזרה של אנשים אחרים אז פשוט חכה שהם יקראו ויגיבו. אני אישית לא יודע איפה וכמה זה עולה.

אם אתה הולך על זה מעניין לראות תמונות של התוצאה ופרטים על איפה, כמה ואיך.

פורסם

הצבע אכן עמיד בחום אבל מאחרו וזו בערכת שתחת לחץ ופה הלחץ הוא בעצם בלאי איטי שניגרם מחום ושינוי טמפרטורות

בסופו של דבר הצבע לא מיצקלף אלא הוא יורד ברסיסים עם שיכבה דרה של הצנרת..

ככבה זה זה מיתפורר אם זה לא נירוסטה

ותנסה ליצבוע בשחור כי הוא מחזיק הכי הרבה זמן (למרות שאריזת כל הצבעים זהה ובסיס החומרים זהה אבל בסיס הצבע שונה אהשחור הכי עמיד ואילו האפור הכי פחות..ולא ביכגלל שזה מיתלכלך..))

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני ניסיתי עם כמה צבעים והם פשוט התאדו אולם צבע רגיל נגד חלודה עושה רושם שעמד במשימה.

ישנם ספריים עמידים בחום כך שניתן בהשקעה מינימלית לנסות אותם.

פורסם
צבע של 600 מעלות מספיק עם הרבה עודף.

טמפ' הפליטה היא באזור ה 200+ (נגיד 300 בשביל מקדם בטחון)

למתקיני אגזוזים יש ספרי צבע שאיתו הם צובעים ריתוכים וכשהוא חדש הוא כסוף ומבריק אבל הוא משחיר קצת אחרי השימוש ומאבד את הברק.

יש גם אפשרות לבצע ציפוי ניקל ע"י טבילה מיוחדת (עמיד בחום). יש בפורום אנשים שעשו דברים דומים אבל אני מעדיף לא לנדב עזרה של אנשים אחרים אז פשוט חכה שהם יקראו ויגיבו. אני אישית לא יודע איפה וכמה זה עולה.

אם אתה הולך על זה מעניין לראות תמונות של התוצאה ופרטים על איפה, כמה ואיך.

ניראה לי שאתה צריך להגיד פתגם סיני עתיק

במכוניות אטמוספריות סעפת הפליטה מגיעה ל 600 מעלות

אין שום צבע שיחזיק הרבה זמן ,למה לצבוע ?מה זה יתן?

אפשר באמת לשלוח את מערכת הפליטה לטבילת ניקל אבל המחיר יהיה זהה לבניית נירוסטה.

• תוכן חדש...