Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי בכביש פקוק. קצת נוסעים קצת עוצרים, פתאום פגעתי קלות ברכב שלפני. עמדנו בצד הדרך בדקנו מה קרה, תודה לאל אף אחד לא נפגע ונגרם רק נזק קל לפגוש הפיאסטה בה פגעתי. אחרי שהחלפנו פרטים חזרתי לאוטו וראיתי שיש תא איכסון פתוח. זה התא בו אני שם דיסקים. שניה אחת לא הבנתי למה הוא פתוח, ואז בבת אחת צפה לי הסיבה לתאונה הקטנה. היא קרתה כשהחלטתי להחליף דיסק במהלך הנסיעה, ומין הסתם איבדתי את הריכוז בכביש. אני בדרך כלל נימנע לחלוטין מפעולה כזאת בזמן נסיעה, אבל הפעם חשבתי לנצל את העצירות בשל פקק התנועה.

הרבה פעמים שמעתי על תאונות כשאנשים שיחקו עם מערכת השמע.

סעו בזהירות.

פורסם

צריך להזהר, אני מקווה שאתה את הלקח, למדת, להבא יש להחליף דיסקים רק עת הרכב חונה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

למרות הפגיעה הקלה באיכות, זאת הסיבה העיקרית שאני משתמש אך ורק בMP3. יותר שירים פחות סיכוי שימאס לך ותרצה דיסק אחר.

עוד דבר שעשיתי, זה לקנות בשוק קייס שטוח שנצמד עם רצועות לסוכך שמש מעל הראש. נכנסים בערך 15 דיסקים וחלק מהדיסק בחוץ ככה שאפשר לראות גם את השם שכתבתי וזה חוסך זמן.

ממליץ בחום לכל מי שעוד לא קנה את זה. כי באמת, להוציא מהתא כפפות כייס בסגנון ספר ולדפדף עד שאני מוציא דיסק זה די מוגזם.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

זאת אכן אחת הסיבות הכי טובות לרכישת HU שמנגן קצבי MP3.

אבל הדבר הכי חשוב הוא לדעת לאמן את עצמך לעשות פעולות בסיסיות מבלי שתזדקק בכלל להסיר את העיניים מהכביש.

אני לא זקוק בכלל להביט בעיניים שלי על הרדיודיסק בשביל לכבות או להדליק אותו, להגביר או להנמיך את הווליום, לשלוט על הסאב ולהעביר שירים קדימה ואחורה וגם לא בשביל להוציא או להכניס דיסק.

אני פשוט יודע כבר בצורה פיזית איפה הוא ממוקם ואני שולח את היד ישר לאיפה שצריך (נשמע רע :?).

אני דואג תמיד לשים מספר דיסקים שאני אוהב לשמוע במגירה שיש לי ממש מתחת לHU (זה מאוד נוח בטויוטות דרך אגב) ואני תמיד ממיין הכל לפי צבעים (של הדיסק עצמו ושל הטוש) ככה שאני לא ממש צריך להתרכז במה שאני רואה - מספיק שאני מבחין בצבע או בסוג של הדיסק (העיצוב שלו) ואני פחות או יותר יודע כבר מה אני רוצה לעשות.

אתה לא תאמין עד כמה זה עוזר ושומר על הבטיחות שלך.

ואם הריכוז שלך כל כך קליל - אתה צריך לעבוד על זה קודם כל, הפתרון של לא להחליף דיסקים בזמן נהיגה הוא פתרון טוב אבל הוא מטפל בבעיה ולא בגורם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני עונה על זה באיחור כי לא היתי כאן כמה שבועות

לאדי, למרות תגובתך אני עדין בעד לא להחליף דיסקים בנהיגה, תראה גם אני ביום מוצלח יגיע לכפתורים מרכזיים של ה- HU , מבלי להסיר את העיניים מהכביש (ב- 80% מהמקרים לפחות...) אבל קודם כל זה לא רק עיניים על הכביש, זה גם ידיים על ההגה ובמיוחד אובדן ריכוז והסחת דעת, וגם אם אתה מאד מיומן למה לקחת סיכונים ? בכללי בטיחות חשוב תמיד לקחת דרגות עודפות, (כמו שבשימוש בנשק אף כדור לא יפלט ואף אחד לא יפגע אם לא תדרוך את הנשק או אם לא תלחץ על ההדק או אם הוא יהיה ב 60 מעלות ובכל זאת המציאו גם ניצרה ).

לגבי mp3 אף פעם לא חשבתי על זה כמשהו שתורם לבטיחות ואני מתבייש לומר שאף פעם לא השתמשתי במערכת בטכנולוגיה הזאת ואני שומע בנתיים רק דיסקים מקוריים, נראה לי מסובך ליצרוב הרבה דיסקים וכו' כשהתחלתי להתייעץ בפורום על בניית המערכת שאלתי על קניית צ'ינג'ר ודי צחקו עלי כאן, בסוף ויתרתי על זה משיקולי תקציב, אולי עוד אחזור לזה, לדעתי זה זה אביזר נח וטוב גם משיקולי בטיחות.

כמו כן באוטו הקודם היתה לי ידית שליטה על הרדיודיסק מההגה שזה מאד חשוב לבטיחות, ומאד הצטערתי שאין לי את זה באוטו הנוכחי (אפשר לחבר אבל מסובך או בלתי אפשרי עם ה- HU שלי, צריך מתאם מיוחד) - גם את זה אני עו בודק.

פורסם

אני לא לוקח שום סיכון.

ואם אני מרגיש לא בטוח בעצמי, אני מכבה את הHU אם צריך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למי שלא יכול ללכת על קאר PC, סדרת IDA של אלפיין + הארד דיסק של כל נפח (אני עובד עם 150 בשקט).

ושורלק, אם זכרוני אינו מטעה, ב9887 יש אפוציה לשמירה של פריסטים, אני משמתמש בוורסיה הבסיסית אצלי במערכת בהתאם לסוג המוסיקה.

שהרי פנתרה לא ממש עובדים על ביטים של היפ הופ, ול-לודקריס אין גיטרות שגורמות לכלבים לרוץ אחרי הזנב של עצמם. אני פשוט בוחר בהתאם למה שכוונתי מראש.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני משתדל לא לגעת בנסיעה, אלא לשים דיסק וליהנות. אבל איכשהו, תמיד, אתה פתאום חייב לשנות משהו, לנסות משהו, להזיז משהו, להעביר שיר וכו'. דווקא כשאני חושב על זה, למרות החלום, HDD של 160GB, הרבה יותר יתן לך "להתעסק". תשאלו את מי שיש לו את חבילת הערוצים המקסימלית בבית שמזפזף עצמו למוות בין עשרות ערוצים מבלי יכולת להנות ממשהו כמו בנאדם..

CARPC, בעיקר אם אתה מכוון למערכת SQ, ומצטייד בכרטיס ודרייבר ראויים, יעסיק אותך הרבה יותר בנהיגה עם ריבוי הפונקציות שלו.

אבל זה אחד החלומות שלי, אין בכלל ספק. :-)

tattooman, אכן כך. אבל בתוך הפריסטים עצמם, אתה מנסה לשפר ולשפצר ולכוונן, עד שאתה חושב שהגעת למנוחה ולנחלה.. ומתחיל שוב. מישהו אמר שריטה?

• תוכן חדש...