Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי פיאסטה 88' 1.1, שלאחר שעמדה כשבועיים ללא הנעה לא הצלחתי להניע אותה.

יש סטארטר חזק מאד וניצוצות בחוטי ההצתה, אז זו לא בעיית חשמל - ככה לפחות נראה לי.

שמתי לב שמסנן הדלק ריק ויבש. מכיוון שאני יודע שיש דלק במיכל, אז אני חושב שמשאבת הדלק התקלקלה.

מה דעתכם?

האם יש עוד דברים שצריך לבדוק?

ואם זו אכן משאבה, מישהו מכיר חנות אמינה וזולה לקניית משאבה חדשה ?

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

אם המשאבת דלק היא חיצונית, אז הייתי מציע לך לנסות להתניע ותוך כדי שהסטרטר פועל לתת מכות קטנות על המשאבת דלק יכול להיות שהיא תשתחרר.

אם לאחר שתיתן מכות קטנות על המשאבה תבחין בפילטר דלק מתחיל להתמלות תחכה עד שהוא יתמלא ותנסה שוב להתניע.

בתנאי שהמשאבה היא חשמלית.

חשוב לא להפעיל סטרטר מעל 4 שניות, אפשר לתת סטרטר עד 4 שניות להמתין 10 שניות ולנסות שוב.

פורסם

בגלל "הגיל " של הרכב אני הייתי בודק, את הצינורות שעולים לאורך קיר האש .

ןמתחברים אחד למשאבת דלק (הזנה רחב יותר), השני צינור חזרה למיכל (דרך חיבור T).

יותר מפעם אחת ראיתי שהצינור סיים את חייו , ושואב אויר.

העלות של הצינור לא יקרה , ממליץ להחליף.

דורון.

פורסם

המשאבה מכנית, חיצונית, וניסיתי כבר את ענין המכות תוך כדי סטארטר.

את הצינורות תכננתי להחליף בכל מקרה, כדי לא להתקע ביום בהיר...

כנראה שזו באמת המשאבה.

תודה רבה על מהירות התגובה.

פורסם

האם אתה בטוח שיש דלק במיכל?

ליתר ביטחון הייתי מציע לך להוסיף עוד דלק למיכל.

לא רואה סיבה שהמשאבה תשבוק חיים מכך שלא פעלה.

סביר להניח שיש סתימה

נסה לנתק את הצינור שמתחבר לפילטר ולנסות להתניע, אם יצא דלק זה אומר שאחרי הפילטר יש סתימה.

פורסם
בגלל "הגיל " של הרכב אני הייתי בודק, את הצינורות שעולים לאורך קיר האש .

ןמתחברים אחד למשאבת דלק (הזנה רחב יותר), השני צינור חזרה למיכל (דרך חיבור T).

יותר מפעם אחת ראיתי שהצינור סיים את חייו , ושואב אויר.

העלות של הצינור לא יקרה , ממליץ להחליף.

דורון.

תשובה מקצועית מאדם מקצועי , המכיר את רכבי פורד בעינים עצומות!

משאבת הדלק היא כמובן מכנית, רכב שעומד תקופת זמן, הדלק בקרבורטור מתאדה, ומקשה על ההתנעה, עד שמשאבת הדלק המכנית, מתחילה למלאות את הקרבורטור, המצבר החלש, הניצוץ נחלש יחד איתו.

מק במקרה חירום נהוג לשפוך מעט דלק ישירות לקרבורטור ברכב במצב שהוזכר, במידה והמנוע מתניע והרכב כבה מיד, סימן שהקרבורטור ריק.

השלב הבא הוא פירור צינור הדלק בחיבור לקרבורטור, ויניקה בעדינות,(על מנת לא לשתות דלק, לא נעים אך גם לא נורא, מניסיון.)במקרה שמסנן הדלק מתמלא מיד, הצנרת לא מחוררת, במידה ומורגש יניקת אוויר , יש לבדוק באם קיים דלק בטנק, ואם כן, יש לעבור לאורך הצנרת סמןך לקיר האש, כפי שהסביר חברי דורון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...