Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

N.F.S underground

106RallyeBoy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הסקיילין היא המכונית הכי טובה.......למרות שאת כל המשחק עברתי עם הפורד פוקוס............ :wink:

עם נשים לא נוהגים בשביל זה יש חברים. ידני או אוטומט אני לא עולה עם בת. לא משנה כמה היא יפה, אחרי התאונה לא יזהו את הגופה. יש לי כלל, אני עם נשים לא עולה בכלל. גבר!!! תקשיב לי טוב ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק.

פורסם

הסקיילין אכן הכי טובה ... והמיאטה נשארת אחת הטובות במיוחד לדריפטים ( עד שמקבלים את הRX)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
הסקיילין אכן הכי טובה ... והמיאטה נשארת אחת הטובות במיוחד לדריפטים ( עד שמקבלים את הRX)

בדריפטינג אני תמיד לוקח את האקליפס... מביאים איתה את הדריפטים הכי ארוכים שיש....

פורסם

חברה תגידו לי אתם יודעים מה הCD KEY של ניד פור ספיד 7????

אם כן עזרתם לי... :p

כי אני צרבתי ממישהו והדיסק מבקש CD KEY

אם למישהו יש בבקשה לרשום בהודעה פה או בה"פ

~~~חולה הגה~~~

(**נתניה**)LIVING THE DREAM

פורסם
אנשים !!! מה נהיה איתכם !!

דראג: סקייליין

סירקוט & סיבובים: 206 !!! איזו אחיזה!!

דריפטים: סופרה... כמובן ! הנאה אחורית.

ל-206 אחיזה טובה יותר משל המיאטה? לא שמתי לב... באשר לשאר, זה גם לא מחייב.. רק לסופרה יש הנעה אחורית? :roll:

חוץ מזה, אני מבין שזה כבר חוצפה כי גם ככה המשחק צרוב, אבל למישהו יש מוסג איך משחקים multiplayer? יש איזשהו קראק לאחרי הפאץ'...? משהו אחר?

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...