Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי שלא רצה אותו כשר תחבורה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

... יקבל אותו בתור ראש ממשלה :roll:

אנחנו כבר שומעים בעיתונות על "התמיכה החזקה של פעילי השטח" במופז, למרות שהבכירים בקדימה חושבים שהוא טמבל רציני.

עוד פעם ממשלה מורכבת על ידי אספסוף, עוד ראש ממשלה by default.

אם יצא דבר אחד טוב מכל הסיפור ההזוי הזה, בו סמל הבינוניות והאטימות מתקדם למעלה על ידי עשיית כלום, זה שהוא ימשוך ידיו מנושאי תחבורה. כבר עכשיו, למעט אמרת השפר האקראית, לא נראה שהוא מתעניין בהם יותר מדי.

דמוקרטיה, מזרח תיכון סטייל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הממשלה הבאה תהיה ימנית גם ככה והוא לא יושב בראש מפלגה ימנית אז אין מה לדאוג

אם החומני הזה יהיה ראש ממשלה זה באמת יהיה הסוף של ישראל, ואז כל האימרות של החומני מעבר לגבול יהיו נכונות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

פעם ראשונה שפתאום ציפי ליבני (שגם בהתנהגות ,גם בדיבור וכנראה שגם ברמות הטוסטסרון תמיד מזכירה לי מג"ד) נראית כאופציה שפויה לראשות הממשלה :shock:

"הוא הא מי זאת באה, ראש הממשלה הבאה"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
פעם ראשונה שפתאום ציפי ליבני נראית כאופציה שפויה לראשות הממשלה :shock:

תורת הייחסות במיטבה: בהשוואה למופז גם גמד(ה) הוא ענק... :roll:

פורסם

הבעייה היא שחדל-האישים הזה לא צריך בחירות בשביל להיות ראש ממשלה.

הזוכה בפריימריס בקדימה הוא זה שירכיב את הממשלה.

אשתי בזמנו התפקדה ל"קדימה" בשביל לסייע למישהו בבחירות המקומיות.

התייחסנו לחברות שלה במפלגה כקוריוז, עכשיו אני חושב שהיא תשתמש בחברות בשביל להצביע לציפי ליבני.

כמו שנאמר לפני, אצל מופז מדובר בקריירה מדהימה של התקדמות תוך עשיית כלום.

אגב, מופז לא עבר מבדקי קצונה, אך נשלח לקורס קצינים בעקבות איזשהו מעשה גבורה שביצע.

אין לי מושג איך היא יצא נקי מועדת וינוגרד כשכל התחמשות החיזבללה הייתה בתקופה שהוא היה הרמטכ"ל ושר הבטחון.

הדבר הכי חשוב שהוא עשה כשר תחבורה זה להכריז שלא תהיה תחבורה ציבורית בשבת (דבר שאולי לא מזיז ליושבי הפורום, אבל לא משהו שצריך להיאמר ע"י מישהו שמתיימר לייצג את השכבות החלשות שאין להן מכונית או כסף למונית).

שמאלנים לא יכולים לתמוך בו בגלל הפגיעה באוכלוסיה אזרחית באינתיפאדה השניה (שאגב, פרצה בתקופתו).

ימנים לא יכולים לתמוך בו, כי במהלך לוליינות מבריק, לאחר שהבטיח שהליכוד זה הבית שלו, עשה פליק פלאק לאחור, עבר לקדימה ותמך בהתנתקות.

מופז גם בחיים לא ניהל מערכת אזרחית בעלת שיקולים כלכליים.

בקיצור, אני לא מוצא אפילו סיבה אחת שחדל-האישים הזה יהיה ראש ממשלה.

פורסם

במקום שר תחבורה, שיגרום להורדת מחירי הדלק, מופז נוסע לארה"ב, ולא רק שמזניח את נושאי התחבורה היומיומיים, אלא גם מקפיץ את מחירי הנפט.

מזכיר לי את אלי אוחנה, בזמן שהיה מאמן של הפועל כפר סבא, כל היום היה יושב וכותב טורים לעיתונות על בית"ר ירושלים. הפועל ירדה ליגה בעונה הזאת.

מקווה שנגיע לבחירות כמה שיותר מהר. צריך פה הנהגה שפויה.

172

פורסם
ה

אין לי מושג איך היא יצא נקי מועדת וינוגרד כשכל התחמשות החיזבללה הייתה בתקופה שהוא היה הרמטכ"ל ושר הבטחון.

אמממ, יש לי לא מעט להגיד על זה... ונקצר.

חיזבללה ביסס את מעמדו בדרום לבנון מעצם שהיית צה"ל שם. המבין יבין.

מי שחשב שצה"ל ימגר את הטרור מעצם שהייתו מבוצר במוצבים והתיחסות לאוכלוסיה המקומים כאל עבדים נירצעים, טעה וממשיך ליטעות.

אותו הדבר קורה גם בעזה.

אותו הדבר קורה גם לאזרחי המדינה - רק שכאן ניתן להפעיל כוח "סביר" כדי למנוע את זה (ע"ע שי דרומי והסקנדל שקרה בעקבות המעשה המאוד אזרחי שהוא עשה).

לגבי מופז = ראש הממשלה הבא, אני ממש לא מתכוון להגיב בהרחבה. מספיק משפט פשוט "מי שהולך לישון עם כלבים שלא יתפלא שהוא קם עם פשפשים".

יש? רות-סוף...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

פתאום אולמרט נראה אופציה לא רעה כל כך...

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
פתאום אולמרט נראה אופציה לא רעה כל כך...

אולמרט לא היה "אופציה". הוא כורח המציאות... זה בערך כמו שאתה עושה מנוי לחברה סללורית ומתחייב לשמונים מיליון חודשים.

באותו רגע, הנציגה עם הציצים והמחשוף, המכשיר החדש, חדוות הרכישה ומצב הרוח האופטימי גוברים על ההיגיון והמחשבות לעתיד בדמות "ואם מחר לא תהיה לי עבודה ואני לא אוכל לעמוד בתשלומים?"... אותו הדבר בדיוק.

את האמת, לא ניראה לי שאולמרט, בחלומות הכי שחורים שלו, תיאר לעצמו שהוא יכהן כראש ממשלה...

אני בטוח שהוא לא תיכנן את זה ככה, זה לא מה שהוא רצה, וכל העניין הזה כל-כך "דפק" לו את התוכניות של העתידיות שלו (מגיע לו! ;))

*הבחור תיכנן לעצמו תוכנית פרישה מדהימה, "רזומה" מרשים של סגן ראש הממשלה, למ-למ אמיתי, האיש בצל שרון, והרי ברור היה לכולם כי שרון לא יתן לאף אחד להיתערב בענייניו - וזה התאים לגיבוריינו. באותו זמן הוא יכול להתעסק בקשירת קשרים אישיים לטובת עיסקי נדל"ן בכל הארץ ובחו"ל ולא רק בעיר הקודש כמו שהיה נוהג עד כה, יכתוב ביבליאוגרפיה מרשימה כגון "יד ימינו של המנהיג הגדול (:lol:) בהיסטורית מדינת היהודים", הרצאות "סטייל ביבי" בחו"ל, תוכנית פנסיה מדהימה שחלקה זרמה מתחת לשולחן אם במעטפות או אם בצורה אחרת... רק שהמנהיג ה"גדול" החליט שנימאס לו והוא הלך לישון ולא קם.

גיבוריינו המוכה תדהמה מצא את מיגדל הקלפים שלו קורס שלב אחר שלב, קודם המלחמה המטופשת ההיא, אחרי זה העיתונאים הרחרחניים הללו שחפרו בכל מעודם ומצאו את תוכנית הפנסיה שלו. :|

שלב אחר שלב תוכניותיו של האיש המסכן הזה קרסו ונפלו.

לדעתי, צריך לעשות מגבית בשבילו. דוגרי - מסכן, לא? :roll:

אילו היו 2 הפרוטות שלי בעניין :wink:

גילי

פורסם

דווקא קראתי כתבה משעשעת לא מזמן, על כך שדווקא הוא חייב להיות ראש ממשלה, כדי להמשיך את המגמה שהארץ שלנו הולכת בה.

משכנתא זה קל

פורסם
דווקא קראתי כתבה משעשעת לא מזמן, על כך שדווקא הוא חייב להיות ראש ממשלה, כדי להמשיך את המגמה שהארץ שלנו הולכת בה.

כדי להמשיך ללכת מדיכי אל דכי? ;)

גם אני קראתי כתבה משעשעת על המצב שלנו כאן. חבל שהמקור היה בערבית.... :roll:

גילי

• תוכן חדש...