Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעייה עם שם המשתמש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב תקלה חמורה שלי מסרתי את המחשב לתיקון.

המחשב הוחזר לי אבל כאשר ניסיתי להתחבר עם שם המשתמש המקורי שלי שהוא:colauti9 וסיסמה 91131895 לא ניתנה לי אפשרות להתחבר בטענה שהסיסמה לא נכונה למרות שזו בוודאות הייתה הסיסמה.

ביקשתי לשלוח לי למייל סיסמה חדשה ומה שקרה זה שהחליפו לי את שם המשתמש ל:erezbu ועכשיו כאילו שאני חדש בפורום,עם 0 הודעות ואין אישור לכתוב באוף טופיק בעוד שאני רשום כחבר הפורום כבר מנובמבר 2006 .

אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את התקלה אשמח מאוד.

פורסם

פנה לאחד המנהלים. (רז, שלומי, עומר, ניץ', ועוד...)

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

דרך "צור איתנו קשר".

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

אחד המנהלים בטוח פרסם בעבר בלוח הפורום רכב למכירה, כגון סקסו VTS.

השתמש במנוע החיפוש, והתקשר לביתו של אותו המנהל (פתוח 24 שעות).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ואיך אתה חושב שהוא יעשה את זה בלי יוזר?

טלפתיה?

באמצעות גלים כרומוגלקטיים..

ori_wa.jpg

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

לא ניתן ליצור קשר עם המנהלים דרך "צור איתנו קשר"?

פורסם

ההסבר שמופיע שם לא מספיק ברור?

דף זה מיועד לצורך יצירת קשר עם מנהלי \ בעלי האתר, במקרים דחופים בלבד.

הוא אינו מיועד לשימוש על מנת לקבל תמיכה טכנית או לצורך שאלות אשר מקומן בפורום, אלא לצרכים מנהלתיים (כלומר, ניהול האתר) בלבד. לשאלות בנושאים טכניים או לכל שאלה אחרת, אנו מציעים שתרשמו לאתר ותפרסמו את שאלתכם בפורום המתאים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...