Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאיה שומה-מספר שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

כרגע אני מחפש רכב לקניה....חיפשתי וראיתי את הקאיה שומה...אהבתי איך שהרכב נראה...והמחירים לא יקרים.

המחירים נעים בין 17000-22000 (בערך) לשנים 2000-2001.

ככה שזה נראה לי משתלם.

עכשוי רציתי לשאול אותכם בבקשה מה דעתכם על הרכב? איך הוא מכנית? אמינות? בטיחות? רואה הרבה מוסך? חלקים זולים או יקרים? ביטוח?

הנפח זה 1800, העם זה הרבה צריכת דלק? העם זה בערך כמ וקרייזלר נאון 2000 או הרבה פחות?

אם בבקשה אתם יכולים לתת לי חוות דעת אני נורא אשמח.

תודה מראש.

פורסם

רכב מיושן ומאוד בסיסי,אם הרכב טופל כנידרש לא צריכות ליהיות בעיות מיוחדות,בטיחות ונחות נמוכים מה שכן אם אתה צריך רכב בסיסי אז אני חושב שבמחיר של הרכב הזה זה כדאי,צריך רק ליבדוק זמינות חלקי חילוף.

:fadein:
פורסם
רכב מיושן ומאוד בסיסי,אם הרכב טופל כנידרש לא צריכות ליהיות בעיות מיוחדות,בטיחות ונחות נמוכים מה שכן אם אתה צריך רכב בסיסי אז אני חושב שבמחיר של הרכב הזה זה כדאי,צריך רק ליבדוק זמינות חלקי חילוף.

תודה על התגובה המהירה.

כעקרון עשיתי תאונה לפני שבועיים עם קרייזלר נאון שהייתה של אבא שלי.

אז אני פשוט רוצה לקנות את הרכב הזה שיהיה לו.

אני לא רוצה רכב ספורט...מהירר ומפלצתי..אני פשוט רוצה רכב טוב...שאין בעיות....ושיהיה אמין.

אני לא הולך להתחרות.

יש לציין שאני לא מחפש מירוצים ...אני פשוט צריך רכב כי אני לא יכול להסתדר בלי.

אני לא מבין למה אנשים חושבים שהרכב לא יפה? דעתי הוא נראה טוב! למה אנשים חושבים שיש לו תכנולוגיה מיושנת? מה בדיוק מיושן?

תסבירו לי בבקשה עוד דברים שאני אדע.

תודה!

פורסם

זה רכב בסיסי בדיוק כמו מאזדה 323 משנת 97. אל תפחד ממנו.

הבעיות היחידות זה חלקי חילוף שיש רק במוסכי היבואן - אבל בד"כ בקאיה זה לא יקר במיוחד.

הפלסטיקה בעייתית.

רוצה המלצה אישית על בסיס ניסיון? קאיה קלארוס. תחפש אחת עם ק"מ כמה שיותר נמוך - המחירון שלה הוא 16,200, נמכרת בסביבות ה-13. אוטו שנראה טוב, נוסע טוב ואמין מאוד.

השנה נסענו על שלנו כמעט 30 אלף ק"מ, ללא תקלה אחת! ואני מזכיר, מדובר ברכב בן 11. לדעתי כדאי מאוד.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

אני קצת מכיר את קיא שומה. היא רחוקה מאוד מאיכות הרכבה של מזדה 323. מרווחים גדולים מאוד ולא תמיד ישרים בפאנלים, מרווחים מוגזמים בין דלתות ובודי. לא יודע מה המצב של שומה אחרי 7 שנים, אבל כאשר התרשמתי ממנה הייתה חדשה בחברה.

מבחינת נתונים, הנה נתוני פרוספקט:

מנוע: 1793 סמ"ק DOHC 16V

הספק: 110/5000

מומנט: 15.5/4500

אבזור: ABS, כריות אויר לנהג ונוסע, ה"כ, מזגן, ח"ח, 2 רמקולים, מצת, מתקן לאחיזת כוסות.

צריכת דלק: לא רשום

0 ל-100: לא רשום

מהירות מירבית: לא רשום

גיר: אוטומט + OVER DRIVE

לפי נתונים שחסרים בפרוספקט רשמי, אפשר להבין שצריכת דלק ודינאמיקה לא משהו, אז אם היא תעשה 1 ל-7 בעיר - אל תתפלא. כניראה סיבה לכך גיר אוטומטי שהתיישן מזמן והיו ממשיכים להתקין אותו. גם מנוע 1.8 יכל לתת קצת יותר סוסים ומומנט, במיוחד שהוא 16V ועוד DOHC.

גם, לפי טעמי העיצוב לא משהו:

1.jpg

במילים אחרות, אם נאון היה רכב טוב לאבא שלך, מצא לו אחד כזה שמור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נאון זה איום ונורא ושומה זה אפילו יותר גרוע.

במחירים הללו אם יש צורך במשפחתית אוטומטית כדאי לחפש סיטרואן קסארה - הרבה יותר טובה מתדמיתה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לי גם קסארה. זאת המכונית האישית שלי.

בכל מקרה הייתי ממליץ לו על הקלארוס. היא זוללת דלק בדיוק כמו הניאון, אבל בסה"כ היא רכב יותר טוב ויותר אמין ויש גם חלקים מספיקים במוסכי היבואן במחירים סבירים.

איכות ההרכבה לא מדהימה, אבל אין דברים מתפרקים, במידה ורכשת אוטו שטופל היטב ולא נצלה בשמש.

• תוכן חדש...